Dangerous love (Dutch)

311331
Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

AA
aa

4. Iets onmogelijk word mogelijk...

HARRY'S POV:

Het was 15:55 dus gingen ik en Niall gingen de meisjes van school afhalen, het voelde wel raar, we gingen 2 17jarige meisjes van school halen en dan bleven ze bij ons slapen. En OMFG als Charlotte bij mij was werd ik gek, gek van haar. "Harry, Harry, HARRY!!!" Riep Niall. "Huh jha."

"Aan wat zat je te denken, of moet ik eerder zeggen aan wie zat je te denken?"

Wat had Niall het door wat moest ik hem nu zeggen, oh gelukkig daar zijn de meisjes, snel van onderwerp veranderen. "Oh look the girls!" Zei ik snel en Niall begon als een gek in de auto te zwaaien, we konden natuurlijk niet uitstappen, dat is 1 van de nadelen van beroemt zijn, je kan nergens meer heen zonder herkent te worden. "Hey guy's."zei Charlotte, haar stem was zo vertrouwt, ik vond het fijn om bij haar te zijn.

"Harry, alles goed, je lijkt zo afwezig?"dat was Sam ze had waarschijnlijk gezien dat ik er niet er niet echt bij was, maar ik kon er ook niets aan doen dat ik de hele tijd aan Charlotte moest denken. Dit gevoel had ik nog nooit bij een meisje gehad. We kwamen thuis aan en ik besefte dat de meisjes geen kleren, ondergoed of tandenborstel ofzo bij hadden. "Charlotte, slaap jij maar in een t-shirt van mij en morgen gaan jullie maar shoppen op mijn kosten." "En Sam slaap jij maar in een t-shirt van mij."zei Niall snel. "Kom ik laat je mijn kamer zien en dan geeft ik je daar een t-shirt." Ik gaf haar een t-shirt. "Dankje." Ze trok hem aan, hij kwam tot aan haar knieën en was duidelijk veel te groot, maar toch was ze er zo CUTE mee, OMFG wat wou ik haar graag kussen.

SAM'S POV:

Niall had mij een t-shirt gegeven en was toen weggegaan, dus ging ik me maar douche, ik liep de badkamer in. "Oei sorry wou jij je douche?" OMFG ik had niet gezien dat Niall onder de douche stond. Hij stapte uit de douche en fluisterde in mijn oor: "Dit heb ik willen doen vanaf het eerste moment dat ik je zag." Toen kuste hij mij, zijn lippen voelde zo vertrouwt alsof ik ze ergens van kende, zachtjes kuste ik hem terug. Hij pakte mijn had en trok me mee de douche in.

 

CHARLOTTE'S POV:

Ik ging opzoek naar Harry, waar was hij. Ik klopte op zijn kamerdeur. Geen antwoord. Ik liep naar binnen en zag Harry op de hoek van zijn bed zitten met zen rug naar me toe. Hij hoorde mij zeker binnen komen want hij draaide zen hoofd. OMFG hij was aan het huilen, waarom, was er iemand dood. "OMFG Harry wat is er?" Vroeg ik terwijl ik naast hem ging zitten op bed. "Ik weet niet wat het is, ik ben verliefd op een meisje, maar ze is anders dan alle andere meisjes die ik al heb ontmoet ik weet niet hoe ik het haar moet vertellen, ze zal me vast haten als ik het haar zeg." "Wie is het? Ken ik haar?" Ik had geen idee dat ik zo ongerust klonk. Harry keek me aan en kuste me zachtjes, er kwam een gevoel in mijn buik, ik hield van dat gevoel, ik wou niet dat het stopte, dit mocht nooit stoppen. Ik kuste hem terug, hij pakte mijn heupen vast en trok me dichter tegen zich aan, ik pakte zijn nek stevig vast. Ik wou hem nooit meer los laten.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...