Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2913Views
AA

18. Hey broertje

NIALL'S POV:

Toen iedereen klaar en wakker was wou ik vertellen dat Willy mijn tweelingbroer, die sprekend op mij leek, kwam. De bel ging. "Oh wacht ik, ga wel." Ik ging de deur open doen en Willy stond daar al. "Oh, ben je er al?" Iedereen was nu bloed aan het drinken voor ontbijt, ik moest er voor zorgen dat Willy niets zou zien, ik begon luit te spreken. "Aah Willy ben je er al!!!" Ik hoop dat de jongens het gehoord hadden. "Ja? Je hebt ma haar sms toch gekregen, waarom roep je zo?" "Oh nee laat maar, KOM WE GAAN NAAR DE KEUKEN!" "Kijk, nu roep je terug." "Oh, echt, doe ik dat." We kamen de keuken binnen en gelukkig zat iedereen aan de tafel.

Willy had Charlotte en Sam gezien. "Hallo, lady's en jullie zijn?" "Dit is Sam, My girl!" "En dat is Charlotte, Harry's love." "Harry, je hebt bloed aan je mond hangen, je bloed een beetje." Harry voelde aan zijn mond. "Oh, ja je hebt gelijk, thanks Willy." Harry veegde zijn mond schoon en deed alsof er niets aan de hand was, gelukkig had Willy er niets achter gezocht. 

 

 

CHARLOTTE'S POV:

"Haz, gaan wij, een snack halen?" "Ja, is goed, babe." We gingen naar buiten, ik wou wat bloed, want ik was nog niet helemaal genezen van de staak, dat was omdat het de eerste keer was dat ik door een houten staak gestoken werd. "Wie is dat eigenlijk?" "Dat is Niall's tweelingbroer, William Arthur Horan, de grootste playboy van het universum, hij heeft trouwens vorige week nog 2 modellen gedumpt, eentje was er echt niet goed van." "En wat doet hij hier?" "Dat weet ik niet, maar ik denk dat hij weer niet wil eten, heb je gezien hoe mager hij was?" Ik wilde knikken, maar was te zwak, ik viel door mijn benen. "He, babe kom ik draag je wel." Harry pakte mij op en droeg me in bruid-stijl naar buiten.

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...