Dangerous love (Dutch)

312031
Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

AA
aa

37. de trouw

een paar uur voor de trouw van Niall en Sam

 

NIALL'S POV:

OMFG ik kon het nog altijd niet geloven, binnen een paar uur was ik getrouwd, met het meisje van mijn dromen. Wel spijtig dat Liam er niet bij was, als hij hier was was hij mijn getuigen geweest, maar nu is Harry dat. We missen Liam super erg en we gaan elke avond naar de politie om te kijken of e al iets gevonden hadden, maar tot nu toe nog niets... Louis was de laatste detaills aan mij costum goed aan het leggen. "Zo, Nialler-boy klaar voor het grote moment?" Ik lachte, maar ik had super veel stress, ik wou Sam zo graag zien.

 

SAM'S POV:

Ik was blij, dit was iets waar ik al zo lang van droomde, 'mevrouw Horan' worden en nu gbeurde het gewoon echt. Charlotte was bij mij, zij was ook mijn getuigen. "Je ziet er super uit!" zei ze. "Dankje." ik gaf haar een knuffel want ze moest gaan, nu was het eindelijk tijd, ik ga trouwen.

 

NIALL'S POV:

Ik stond al in de kerk, Harry stond naast mij en de rest zat op de eerste rij, eerst Louis daar Eleanor en Jacob naast, dan Zayn en dan een lege stoel, daar hoorde Liam te zitten, we hadden er een foto van hem opgeplakt, ik vond het super erg dat hij er niet bij is vandaag, ik mis hem. dan zaten Willy, Greg, mijn moeder ,vader en de rest van mijn familie. er was niemand van Sam's familie, die wisten niet eens dat ze ging trouwen vandaag. Ik hoorde muziek en daar kwam Sam in haar witte trouwkleed, ze zag er fantastisch uit en ze ging tussen mij en Charlotte staan. De priester begon te spreken en voor ik het wist zei hij "Dan verklaar ik u nu tot man en vrouw, u mag de bruid kussen." Ik kuste Sam, nu was ze officieel de mijne!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...