Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2928Views
AA

10. De date

CHARLOTTE'S POV:

Toen we aan kwamen in Londen (OMFG LONDEN) gingen we naar hun huis. "Charlotte ik bedacht mij da wij eigenlijk onze eerste date nog niet hebben gehad en Sam en Niall ook niet"

"Ja, ja dat is waar, ok neem mij maar mee." "Ok ik kom u straks ophalen, maar ik ga Sam en Niall ook afzetten aan Nando's." "Ok, das goed, tot straks." 

 

 

 

Een paar uur later

 

 

"En Klaar babe?" "Ja kom we zijn weg" We hadden Niall en Sam afgezet en we reden naar de bowling. Ik zag de beelden van in de jet terug en bedacht mij iets, ik zocht naar iets waar ik mij mee kon snijden. Ik vond een peperclip in mijn tas en sneed mij in mijn arme. Er kwam bloed uit en Harry had dat gezien, hij bleef naar mijn arm kijken, zijn nekaders kwamen uit zijn nek.

Toen gebeurde het. 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...