Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2935Views
AA

19. Darcy...

SAM'S POV:

"Niall, kom eens." "Ja? Wat is er baby?" "Wat doen we met dat meisje, niemand weet van haar." "Waar is ze?" "In onze kamer. We weten zelfs niet hoe ze heet." "Wil ze dat niet zeggen?" "Ja wat denk je zelf, ik zou ook direct mijn naam en alles zeggen aan de persoon die mijn moeder vermoord."zei ik sarcastisch. "Wacht, ik weet iets, we zeggen gewoon dat het Harry's nichtje is." "Ja doen we, sms Harry dat die naar hier moet komen." Niall pakte zijn telefoon.

 

NIALL'S POV:

Ik: Haz, kom naar de kamer van mij een Sam.

Harry: Waarom???

Ik: Kom gewoon je zult het wel zien

Harry:Ok.

"Hey, Ni, wat was er zo dringen?" Harry kwam binnen met Charlotte. "Nu, ja kijk zelf maar." Ik een Sam gingen aan de kant, zodat ze het meisje konden zien. "Niall, wat heb je?" Vroeg Charlotte direct. En Harry vond het natuurlijk weer grappig "Niall, foei, foei, nog nooit van een condoom gehoord?" Hij stoot in de lacht. "Haz dit is niet grappig, Sam heeft haar moeder vermoord, wil jij pleas doen of het jou nicht is." "Ok, wat is haar naam?" "Dat weten we niet." "Ok, ik doe het, maar ze heet dan Darcy." "Deal, ik sms de jongens."

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...