Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2949Views
AA

1. Wrong car

Het is donderdagmorgen  , de school was bijna voorbij.

 

CHARLOTTE'S POV:

"Wie komt ons eigenlijk halen van school"zei Sam."Oh, ik weet het niet, ma zei een grijze auto die we hier niet vaak zien." We waren super lang aan het wachten, de studibel was zelfs al gegaan, toen dat er een grijze Porsche aankwam. "Dat moet onze auto zijn!"zei Sam."Ja ik denk het ook."

De auto stopte en wij stapte er in. We waren al aan het praten en zeiden soms ook iets tegen de chauffeur maar die zei niets terug. Achter het stuur zat een jongen met een trui tot net onder zijn neus dicht geritst en een zonnebril op(wat raar was want de zon scheen niet) en naast hem zat een jongen met ook een trui aan maar helemaal tot boven dicht geritst.

We reden een hele chique buurt binnen met overal villa's, ik en Sam hadden geen idee waar we waren. Uiteindelijk stopte de auto aan een mooie witte villa me een zwembad en een tennisbaan. Wa stapte uit en de 2jongens ook.  "Wie zijn jullie?" De jongens begonnen in het Engels te praten. Ik gebruikte mijn beste Engels en zei "Who are you?" De jonge met de zonnebril op deet zijn zonnebril af, ik kon mij ogen niet geloven, die ogen ken ik meteen.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...