You are perfect ( niall )

Niall ontmoet een meisje bij nandos...
Naill , Liam , Harry , Louis en zayn zijn op vakantie. Niall ontmoet daar een perfect meisje voor hem maar voelt zij iets voor hem ?
Lees mijn boek als je het wil weten....
Veel plezier !!!!!!
xxx

2Likes
8Comments
790Views
AA

1. Vakantie...

Niall's POV :  eindelijk hebben we een paar weken vakantie. Drie keer raden naar waar we gaan , ja het is Ierland ! Het is misschien niet ver weg maar wel ver genoeg om te genieten van vakantie. Voor dat we vertrekken uit London nog eerst even ETEN !!! Het word echt een top vakantie... 

 

 Liam's POV :  "jongens komaan we moeten vertrekken" riep Harry vanuit de keuken. Daarna klonk het zo : "jaa , we komen !!" Al snel stapte we in het busje en reden weg , het was lang rijden maar toch zal het een leuke vakantie worden ! We waren al even onderweg maar het duurde niet lang en het was al avond, we besloten om iets te gaan eten. "Yes , eindelijk we gaan ETEN ! " riep Niall  al snel. En natuurlijk begon iedereen te lachen , maar dat waren we eigenlijk al gewoon van Niall ! het was lekker eten en we waren allemaal uitgehongerd. Het was niet lang meer rijden we zouden tegen 21.00uur aankomen aan ons hotel. Iedereen was uitgeput ,vermoeid en ik kan toegeven dat we eigenlijk ook een beetje koppig waren. Eindelijk waren we aangekomen , ik was opgelucht da we konden uitrusten. Ik sliep samen met niall en zayn op een kamer en Harry en Louis sliepen samen. We gingen allemaal vroeg slapen want iedereen was uitgeput. 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...