A different kind of love

Friendship can turn into love, but love can never turn into friendship.

Jeg har ændret historien til et one shot. Mest fordi jeg synes, at man selv skal kunne tænke, hvad der videre sker. Tak til jer, der gider at læse den.

5Likes
2Comments
625Views
AA

1. A kiss to remember

“Kom nu.. Kys, prøv lige?” Plager Sarah og Jasper. ”Helt ærgerligt,” siger jeg. ”Vi er bedste venner. Det er bare for mærkeligt… Hvad, hvis vi bad jer om at kysse, jeg mener..” Sarah og Jasper vender sig hurtigt mod hinanden og lader deres læber mødes. ”Wow!!” Jeg kigger hen på Blake. Han sidder helt målløs og stirrer på dem. Jasper retter sit blik mod os og siger: ”Se, det var da ikke så svært.” ”Alligevel,” prøver Blake. ”Det er altså underligt.”

Det skal lige siges at Blake og jeg, har været venner siden børnehaven. Vi elsker begge musik og dans, men normalt dovner vi bare med en god film. Blake er til drenge, og det er jeg også. ”Please… Kom nu. Vi har også gjort det.” Presser Sarah. ”Ja, men ingen bad jer om det.” Indskyder jeg. ”Måske skulle vi.” Siger Blake. ”Hvad?” Jeg kigger undrende på ham, men der er ingen tegn på humor. ”Jeg mener det. Lad os nu bare få det overstået.” Han kigger på mig og smiler charmerende. Han har altid haft et dejligt smil. Jeg trækker på skuldrene, og vi rykker tættere på hinanden. Sarah sidder med foldede hænder, og ligner en, der mangler slutningen på en meget vigtig kærlighedsfilm. Da vores læber er en centimeter fra hinandens, hvisker Blake: ”Er det ok?” Jeg nikker bare svagt og vender det hvide ud af øjnene. Han smiler og lader vores læber forenes. Mit hjerte hamrer, og sommerfugle flakker rundt i min mave. Vores hænder finder vej til hinanden og flettes automatisk. Sarah hviner, mens Jasper klapper og pifter. Vi har begge lukkede øjne. Blake placerer sin anden hånd mod min kind, mens jeg hviler min på hans skulder…

Vi trækker os langsomt fra hinanden, og vores øjne mødes. Selvom vi smiler, er der noget, der virker.. anderledes. Den måde vi kigger på hinanden har ændret sig. Jasper klapper venskabeligt Blake på ryggen og siger: ”Godt gået mand.” Sarah sidder med åben mund og stadigt foldede hænder. Så omfavner hun mig og hviner lidt igen. Jeg kigger på hende og siger så: ”Okay, nu har vi gjort det. Skal vi komme videre i livet?” Blake smiler hurtigt til mig og giver slip på min hånd.  

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...