Blomstringen af en Lilje

Lily Evans, en ganske "almindelig" heks, skal starter hendes sjette år på Hogwarts. Men selvom de andre år har været ganske rolige, bliver Lily den her gang smidt ud i drama. Forræderi og kærlighed fylder Lilys tanker konstant, når hun går på gangene. I ved jo hvad man siger, i krig og kærlighed gælder alle kneb. Og når man er troldmand, er der lidt flere kneb at vælge imellem.

27Likes
36Comments
8679Views
AA

1. Begyndelsen - Om igen

Lily sad i toget og kiggede ud af vinduet. Hun skulle begynde på sit 6. år på Hogwarts, og for andet år var hun vejleder. Hun sad ved siden af Remus Lupus, den mandlige vejleder fra Gryffindor på hendes årgang. Hun havde aldrig rigtigt snakket med ham. Han var der bare. Ham og hans tåbelige venner, som hver måned var væk i et par dage. De var de eneste fra Gryffindor som pjækkede, og de blev ikke engang straffet. Hun havde ellers set at folk, som pjækkede, blive straffet. Det skete ihvert fald tit i Slytherin. Slytherin. Severus. Det var efter sidste års eksaminer han havde kaldt hende "mudderblodspjok". Hun havde ikke snakket med ham hele ferien. De gange han havde prøvet, havde hun vendt om, og begyndte at gå den anden vej. Hun ved ikke hvorfor hun tog det så tungt. Det var ikke første gang hun var blevet kaldt mudderblod. Men da det kom fra ham. Uf. Han var presset, det forstod hun. En pige, en mugglerfødt pige, fra GRYFFINDOR, reddede ham. Det var jo ikke noget specielt for hende, men for ham må det var noget helt andet. De havde ellers aldrig rigtig ignoreret hinaden på den her måde. Ikke siden de mødte hinanden på legepladsen.

Hun ville ønske mødet snart var slut. Hun ville væk herfra. Remus havde været med til at ødelægge hendes venskab med Severus. Ham, fjolserne Potter og Black, og deres fan, Peter Pettigrew. Hun havde aldrig brudt sig om dem. Måske Remus, han virkede klogere end de andre. De andre tænkte knap nok over hvad de gjorde. Idioter.

Folk rejste sig. Mødet måtte være slut. Hun havde så travlt med sine egne tanker, at hun ikke havde hørt hvornår hun skulle gå patrulje. Heldigvis lod Remus til at opfange hendes panik. "Klokken kvart over otte." sagde han, smilende. Han virkede venlig. Men han var en idiot. En idiot, der ødelægger venskaber i sin fritid. Hun rejste sig, og begik sig ud efter Melody, hendes veninde, der sov på samme værelse som hende. Hun havde støttet hende i alt. Eller næsten alt. Hun, som resten af Gryffindor, kunne heller ikke lide hendes venskab med Sev.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...