Ædelstenselverne - Rubinen

Mit navn er Olivia. Jeg er tolv år og er en helt almindelig pige, der elsker at synge, har en død far, en mor og en lillesøster. Men en drøm hjemsøger mig. Og i det øjeblik jeg finder rubinen i kilden forandres mit liv fuldstændig. Jeg har fået underlige superkræfter, kan forvandle mig til en underlig elver og møder denne her weird pige ved navn Solstråle (Ja, spørg ikke mig, jeg har ikke givet hende navnet o.O). Vi to er Rubinelveren og Smaragdelveren – men vi mangler stadig at finde Safirelveren og Ametystelveren, før vi kan gå i gang med en mission, som jeg ærlig talt ikke fatter meget af. Især fordi jeg hele tiden bliver jaget af denne her underlige skaldede nar, der bare tror, at jeg er et eller andet legetøj! Men han virker så underlig bekendt… og jeg kan virkelig ikke hitte ud af noget som helst!
Og udover det finder jeg også ud af, at jeg er meget mere end bare det, som rubinen giver mig. Noget helt specielt… som jeg seriøst heller ikke fatter en dyt af!
Helt ærligt!!

8Likes
24Comments
1995Views
AA

1. Prolog

Mit navn er Olivia.

Jeg er tolv år gammel, har skulderlangt chokoladebrunt hår, der stritter ud til alle sider i spidserne. Mine øjne har en grønbrunlig farve og min yndlingsfarve er rød. Det har den altid været, så langt tilbage jeg kan huske. Mine to bedste venner hedder Maria og Jonas. Vi spiller i et skoleband sammen. Jeg er forsanger, Jonas spiller på guitar, og Maria på klaver. Vi er et godt hold, og skal oven i købet synge til den lokale skolekoncert. Jeg glæder mig meget. Vi øver os så ofte, som vi har tid.

 

Min far døde, da jeg var fire år. Han var pilot, og hans fly styrtede ned. Hans lig blev aldrig fundet, derfor har han ingen grav. Der blev ikke holdt nogen begravelse, fordi min mor ikke kunne bære det. Jeg kan ærlig talt slet ikke huske noget om ham, hverken fra hans udseende eller personlighed. Mor fortæller os intet og har ingen billeder stående.

 

Min mors hår er lysebrunt som karamel, hendes øjne er grønbrunlige ligesom mine. Hun er slank, nok mere end godt er. Hun er den bedste i køkkenet nogensinde og arbejder som sygeplejerske. Hun arbejder dog ikke så meget, fordi hun har to børn at forsørge.

 

Min lillesøster Emily er ti år. Hun har lyst, langt hår, der for det meste er sat op i en hestehale. Hendes øjne er blå som havet og hendes ansigt er fejlfrit og glat. Hun er flittig i skolen, enhver lærers drøm, men hvis jeg skal komme med min personlige mening, så er hun altså lidt for nysgerrig. Men hun er samtidig også min yndlingsperson i hele verden, og jeg ville gøre alt for hende.

 

Her den sidste måned har en drøm hjemsøgt mig hver nat. Den er mystisk og jeg er sikker på, at den må betyde et eller andet.

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...