11 reasons why/Who's who?(1D) Agent Sky 2+3

Et år siden hun sidst så Zayn. Intet har ændret sig. Sky skal nu op til sine afsluttende eksamener på St. Martins. Midt i det hele bryder en uventet eksamen/mission pludseligt ud og hele Specialen må i gang. De skal infiltrere en lufthavn, for at finde en bombe, som gemmer sig et sted. Men hvorfor helvede står Sky pludseligt overfor Zayn? Og vil missionen lykkes? Sky får i hvert fald travlt, hvis hun både skal tumle med kærlighed og agentliv.

33Likes
97Comments
7209Views
AA

1. Fart på!

”Hvorfor nægter du at gå ud med mig?” spørger han forvirret på kinesisk, som er dagens sprog. ”Du har vundet over mig i combat!” ”Flint, jeg har datet din bror. Giv mig 11 grunde til, at jeg skal gå ud med dig,” svarer jeg igen.

”Shirazi og Flint, koncentration om testen tak! Vi taler eksamensbeviser!” En eller anden har været, så dum at placere klodsen lige ved siden af mig, til en prøveeksamen i Sprog og Kultur. Om nogle uger er det den rigtige. Jeg fokuserer på testen, men når ikke så langt, før Mr. Moores stemme lyder ud over højtaleren.

”Ja… Sidstårselever nu nærmer afslutningen sig…” starter han, men når ikke længere. ”Alle elever i Specialen, bedes melde sig i Andet Auditorium til information om deres praktiske eksamen!” Det er mors stemme, der skærer gennem det hele. Vi rejser os øjeblikkeligt fra vores pladser og bevæger os ned i den nederste undergrund i den del der er forbeholdt os.

På overfladen er vores skole ret gammel, men når man kommer under jorden, får man en hel fremtid at se. Andet Auditorium ligger lige under havbunden, så der er en kuppel, som ikke kan se oppefra, der stikker op og danner taget, så vi kan se fisk svømme rundt over os, mens vi hører på kloge ting, lærerne har at sige. Da vi kommer ned, er det alle slags lærere der venter os, men det er Mr. Cross, min Hemmelige Missioner lære, der tager ordet sammen med mor, som er forstander. Alle snakker om hvad det kan være.

”Folkens!” siger Cross, men kan ikke få ro. ”Folkens!”  Alle kigger på ham. ”I’m so excited, and I just can’t hide it,” synger han. Alle ryster opgivende på hovedet, af vores sære lærer. ”Ja, folkens det var jer, jeg gjorde grin med,” tilføjer han. ”Som i ved har forstanderinden og jeg snakket frem og tilbage om hvad sidsteårselevernes praktiske eksamen skulle være. Vi har snakket en del om at infiltrere en mindre by i North Carolina…” fortsætter han og holder en lang pause, før han fortsætter: ”Men har fået et nødråb om hjælp, fra Interpol.” Stemningen bliver meget intens. Alle kender til efterretningstjenesternes travlhed i vores samfund. Vi ved, at der mangler agenter over alt i verdenen. Nu er det mor der træder frem.

”En ny type bombe er blevet opfundet. Vi kender alle til den seneste kongehusskandale i England og ved at den er mere seriøs, end mange tror. Som mere eller mindre færdigudlærte agenter, er dette som at stille 9 klasser spørgsmålet 1+1 og lade dem komme med svaret,” siger hun.

”Prins William, Hertuginde Kate og den lille prins har været en tur i USA. De vil nu få lov til at gå frit rundt alene i JFK lufthavnen. Vi ved at bomben er et sted her, men vi er ikke sikre på, hvor den vil befinde sig i lufthavnen. Outers opgave bliver, som i virkeligheden er supporte Inners. Inner vil blive delt ind i mindre hold, som får tildelt et område, som de skal infiltrere. Missionen kan tage op til dage og lufthavnen tømt og folk flyttet til hoteller, men så er det op til jer, at følge med flowet. I skal ikke være bange for bomben. Så længe intet fly flyver, vil den ikke springe.”

”Lufttryk,” mumler Fleur ved siden af mig. Fleur er Outer. Det er hvad vi kalder dem, som murer sig inde på en base eller noget og samler oplysninger og danner overblik. De er nogle lynende gode hjerner, men duer ikke til gulvarbejdet, som bliver gjort af Outers som mig.

Man bliver først indelt i Inners og Outers som sidsteårselev i Specialen, men på nuværende tidspunkt har førsteårseleverne valgt. ”I har 15 minutter til at gøre jer klar og så ses vi ved de underjordiske flyvepladser!” Der lyder hvin og skrig og vi spredes fra alle vinde.

På 15 minutter skal man nå at opbygge en hel karakter. Jeg har do min i ærmet og stryger op på værelset og finder noget skiftetøj og nogle af de tørklæder jeg har fra Dubai. Derefter smutter jeg ned i forklædningsrummet, hvor der er kæmpe trængsel. Alt jeg skal have er dog et par brune kontaktlinser, så jeg ender med at vente på de andre ved flyvepladserne.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...