Et ærligt udueligt sind

98016
Alt mulig karakteren. Det er jeg. Jeg fortæller tingene som de er. Ingen låg på. Jeg er som jeg er, måske vil du opleve mig andre steder måske ikke..

AA
aa

1. Forvirrede Flora


I dag er jeg forvirret. Og jeg har lov. Jeg er forvirret, jeg havde glemt en aftale, en aftale jeg adskillige gange havde fornyet som en længe lånt bog på biblioteket jeg har aldrig fik læst, men stadig konstant genlånte i håb om at jeg ville tage mig sammen.

Nu sidder jeg her. Samler mine tanker. Jeg tør ikke sige noget. Jeg er på randen til at lyve. Jeg har glemt det. Efterladt en sølle telefonsvarer. Den skriger ikke min løgn i hovedet på hende. Kvæler kun du usagte ord. Jeg tør ikke gå i seng. Jeg glemte at betale. Ikke at jeg ikke ville. Jeg havde jo tænkt mig at gøre det. Betale, underskrive, smile slikke på klistermærke. Hele molevitten. Tja. Jeg gjorde det ikke.

Selv min puls stiger bare af at tænke på de ting jeg ikke når og har glemt. Jeg kan ikke fjerne det, det må være lige så rart som hullerne i osten. Osten? Den glemte jeg at sætte ind.

Jeg bliver rastløs. Meget rastløs. Vandrer fra ende til anden, snakker løst om ligegyldige ting, zapper fordi en halv erotisk soap i fjerneren. Jeg kan ikke lade være med konstant at bede mig selv om at skifte aktivitet efter hvert syvende sekund. Måske er jeg vanvittig. Jeg glemmer alting. Jeg vil gøre det hele efter opskriften. Bare ærgeligt når man er en dårlig kok.

En god kok har lært sine råvarer at kende før man går i gang. Jeg er ikke en god kok.

Måske skulle jeg gøre noget uventet? Smører mig en mad, se Big Bang Theory imens jeg slubre lidt saft til og tænker ulasteligt på den lærer, der tiltrækker mig uden egentlig at være lækker. Ja, måske burde jeg det! Eller få gjort noget ved den fodvorte, som har forpestet mine aha-oplevelser med lækre sko.

Jeg burde plukke de hvide hår som alle har, men som jeg alligevel synes at se så tydeligt på min overlæbe. Måske burde jeg bare tie stille. Bare slukke og gå i seng.

Men det kan jeg ikke. Jeg vil have en afklaring, en beroligende stemme, der fortæller mig at jeg skal slappe af og at dagen i morgen ikke vil udløse en tredje verdenskrig på grund af mig. Måske skal jeg bare lade være med at tænke på mig selv.

Tænke på dem omkring mig. Men de er her ikke, ikke nu.

Det var ligesom første gang jeg for alvor fandt ud af vi alle skulle dø... At jeg skulle opleve mor dø. Man kan da ikke bare dø? Jeg havde kastet mig befippet og i utidig smerte rundt i sengen med en dyb flænge mellem øjenrynene, kigget på stjernerne og ønsket at hun aldrig ville gå. Alle skal dø, sådan havde mor sagt. Alle skal dø og det er naturligt.

Jeg kunne ikke tage det til mig ville ikke sove ville ikke græde - i hvert fald ikke rigtig gråd. Og nu sidder jeg her, græder ikke smiler halvt og kaster mig irriteret rundt og river mig i huden.

Hvorfor glemmer jeg så let? Hvorfor altid lige i sidste øjeblik? Jeg gider ikke være hende som bare altid glemmer. Måske burde jeg melde mig syg i morgen. Ja, jeg melder mig syg. Ser lidt Desperate Houseviwes eller One Tree Hill. Måske skulle jeg bare se Grey's.

Mine tanker klør i hovedet på mig! Jeg har lyst til at smadre et spejl. Hvorfor fanden kan man være så dum!
Hvor er den lækre fyr, der skulle samle mig op og sige at alt er ordnet.

Ja, jeg dropper at tage afsted, jeg kan ikke overskue løfterne lige nu. Jeg har brudt dem. Jeg kan ikke lige se andre i øjnene. Måske er jeg bare for fatalt frustreret. Forvirret. Ja, forvirrede Flora. Ja, min Flora er sikkert også forvirret. Jeg er forvirret. Virret for? Noget der hedder det.
Min tankestrøm er umættelig. Jeg sover ikke i nat, måske i morgen. Måske i morgen, vil jeg kunne skrive noget rigtigt, noget jævnt... Måske godt? Jeg tvivler. Forvirrede Flora tvivler.

 

_______________________________________________________________________

Ja, som sagt bliver det her min lille følelseskarakter - hun får ingen decideret historie, men har sin egen verden, som ikke altid er til at forstå. Dette er ikke en rigtig movella, mest bare som en slags underholdning og øvelse for mig selv.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...