Elskede?

15461320
Hvor langt rækker kærligheden? Gør kærlighed virkelig en blind? kan man elske ud over al forstand?

Det her var mit forslag til Forbudt Kærlighed konkurrence, som jeg senere vandt med og den er derfor med i Antologien :)

AA
aa

1. Elskede?

Jeg tænker på de smukke øjne du har, de er helt specielle. De er de flotteste par øjne i hele universet. De kan rumme de smukkeste følelser, blide som en sommerfugls vingeslag på en lys sommerdag, vilde som lyn i den sorteste tordensky, men lige meget hvilken følelse de afbilder, er der altid et snert af kærlighed, kærlighed til mig. Selv hvis blanke tårer fylder dem op, er der kærlighed, der er altid kærlighed.

Deres perfekte grønne farve har tusind forskellige nuancer. Når vreden en sjælden gang indtager dem, bliver de mørke som en dunkel skov. Jeg er bange for de øjne, de er ikke rare. Men når glæden, i stedet for vredens, tager plads, bliver de gode igen, så fulde af lys og glæde. Det smukkeste smil sagde min mor altid, var det hvor øjnene smilede med. Det gør dine, især når du ser på mig og siger, at du elsker mig. Det smil gør mig så glad, du gør mig glad.

Faktisk ser jeg på dine øjne lige nu, du ved det bare ikke, for du sover så sødt. Dine lyse øjenvipper hviler smukt mod din kind. Du ligner en engel, som du ligger der. Dine perfekt buede læber er let åbne, så jeg kan nemt beskue din hvide perlerække af tænder. Jeg får sådan lyst til at kysse din smukke mund, men jeg må ikke. Du sover, og når du sover, er det bedst ikke at vække dig.

Dit lyse hår ligger så fint om dit hoved, som en gylden glorie, endnu en grund til at du er en engel. Min engel. Når jeg røre ved dit hår, er det som der flyder guld mellem mine fingre. Smukt bølgende guld. Du siger, at du også godt kan lide mit hår, du siger, at det er smukt. Det er kun når du er vred, at mit hår er grimt, så vil du klippe det af, men det er nu sjældent du siger det. Jeg ved jo godt, at du ikke mener det. Det siger du jo altid bagefter. Du er altid så ked af det bagefter, og beder om tilgivelse. Jeg tilgiver dig altid, du er jo min elskede.

Du var sur den anden dag, men det var ikke med vilje det bagefter, det ved du godt. Jeg gjorde det ikke med vilje, det skete bare. Du vil forstå når du vågner, så forklarer jeg det hele ordentligt. Det er nu alligevel lidt godt du sover nu, så kan du ikke se mit ansigt. Det må du ikke. Du vil også bare blive sur igen, for mit ansigt er ikke pænt lige nu. Jeg må blive bedre til at passe på mig selv, du bliver jo så ked af det når jeg ikke er pæn. Jeg vil så gerne være pæn for dig.

Jeg elsker at se på dig. Hvis jeg kunne, gjorde jeg aldrig andet. Du har en flot krop, men du træner jo også meget. Du skal jo være stærk, hvis der nu kommer nogen efter dig. Eller mig, man ved jo aldrig. Det siger du også tit, man ved jo aldrig. Jeg bliver nødt til at røre din mave, den er så hård og flot. Men du er lidt kold, men du har jo heller ingen dyne på. Nu skal jeg putte dig, så du kan få varmen igen. Måske skal jeg ligge mig ned til dig, så jeg kan varme dig lidt. Det må jeg hellere, uh du er så kold. Vi må have kigget på varmen igen.

Din duft er det bedste, jeg kan lugte til den hele dagen. Du dufter så dejligt af, ja hvad dufter du nu af. Jeg kan aldrig huske navnet på din parfume. Måske skulle jeg bare lige dufte en enkelt gang mere i aften, det gør dig nu nok ikke noget. Hmm, din duft har ændret sig, den er blevet lidt mere stærk. Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om den, måske skulle jeg købe en ny parfume til dig i morgen. Det gør jeg, så bliver du nok glad. Du kan godt lide, når jeg køber fine gaver til dig...

Elskede, elskede hjælp mig! Du bliver nødt til at vågne, der er nogen i lejligheden. Elskede, være sød at vågne op, jeg kan ikke lide det. Det er en dame elskede, hun stirrer sådan på os. Hvorfor stirrer hun på os? Nu ringer hun til nogen, elskede hvorfor gør hun det? Du må få hende til at stoppe. Elskede jeg kan ikke lide det!

 

,,Er det alarmcentralen? Godt. I bliver nødt til at sende en ambulance, her… her er sket noget frygteligt!”

,,Kan de forklare dem nærmere?”

,,Det… det… det er et lig og en ung kvinde.”

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...