Bogen

Hele ideen til historien fik jeg da jeg var med i et tater stykke, det kom bare sådan og jeg var nød til at se om det kunne blive til en god historie.

0Likes
0Comments
454Views

1. Begyndelsen

Der var engan en pige. "Nej, det går ikke starten af denne her bog er alt for klassisk", jeg skimmede rækkerne af bøger, og så en bog med en forgyldt forside, med en rød rose. Jeg tog bogen og kiggede nærmere på den, åbnede den, og følte straks en slags forbindelse. Jeg lånte bogen. Det var der det hele startede, jeg ved ikke om jeg fortryder hvad der dernæst skete. Da jeg kom hjem var jeg ikke i et særlig godt humør. jeg var blevet drillet af nogle drenge, som sædvanligt, men denne her gang var det andreledes de havde sagt jeg var grim og kaldt mig for savledyr. Jeg smurte mig en nutellamad som sædvanligt og begyndte at læse første kapitel.

Jeg var forfærdet, det jeg lige havde set var forfærdelig. Den måde manden havde tortureret Lilit på var fordælig, men det værste var hendes høje og smertefulde skrig. Han havde først hugget den ene finger af, så den næste og til sidst havde hun ikke flere fingre tilbage. Han havde gjort alt det kun fordi hun ikke ville sige hvor hun havde gemt bogen.

Bare tanken om det, bare tanken om at havde set det, jeg kunne simpelthen ikke bære det, jeg gad ikke læse mere i bogen  idag. Jeg gik i seng od drømte en forfærdelig drøm. Der var en sød mand som inviterede mig indenfor i hans hus, han fortalte mig en historie om en pige som begyndte at læse i en bog, bogen var åbenbart ike en normal bog. Længere nåede han ikke inden han forvandlede sig til en styk mand og pludselig  var vi i en mørk kælder, der stank af brændt kød. Jeg stødte ind i en fugtig mur, der var et eller andet der rørte min kind, det var nogel afhugget fingre. "Sara du skal op", det var mor der råbte nede fra køkkenet af, jeg blev helt lettet. Det varede noget tid inden jeg forstod at det der lige var sket kun var en drøm. Da jeg kom ned i køkkenet så jeg på klokken, den var allered mange, jeg noget tøj, og løb ud af døren. På vej hen til skole indså jeg, at jeg overhovedet ikke havde lyst at tage i skole, men jeg blev nød til det. Da jeg nådede hen til skolen var der som sædvanligt ingen de sagde hej til mig. Da vi havde pause begyndte nogle drenge at kaste rundt med mit penalhus. Tilsidst endte det med at de kastede det ud af vinduet, jeg hentede det og satte mig så ned, og gjorde mig klar til næste time. Jeg var ked af det, men det var der ikke noget særligt i. Da det blev fredag, havde jeg glemt alt om bogen, men da jeg kom hjem tjekkede jeg som sædvanligt om vi havde lektier for. Det havde vi skulle læse en bog til om mandagen. Problemet var bare at bibliotekerne ikke holdt åben i weekenden. Jeg gik desperat rundt i lejligheden, jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, jeg kunne umuligt nå hen til et bibliotek inden det lukkede. Mens jeg gik runt og rundt i lejligheden faldt mit blik på bogen. Nej det var en umulig idee jeg kunne ikke, det var alt for klamt det jeg havde læst, jeg kunne simpelthen bare ikke. Kl 20.00, opgva jeg at finde en anden løsning end at læse den klamme bog.      

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...