My Pet

Key, studerende, finder en dag en lille "hundehvalp" i en kasse på en regnvejrsdag, men denne hundehvalp er faktisk en lille dreng, med hundeører og hundehale, som han tager til sig som sit kæledyr. Drengen lever kun i hundeår, og bliver hurtigt på Keys alder, og så begynder følelser at udspille sig mellem Key og den mystiske dreng, som han ikke ved ret meget om. Denne dreng lever dog kun i hundeår, og kan ikke blive ældre end en almindelig hund. Så... Hvordan holder Key det hemmeligt, at han har en (hot) fyr som kæledyr, og hvordan brydes forbandelsen som binder denne dreng til et liv på kun 14 menneskeår?

243Likes
633Comments
47132Views
AA

1. Prolog

 

Jeg havde altid troet, at jeg var et kattemenneske. Jeg havde altid troet, at jeg kunne lide katte bedre end hunde. Jeg havde jo altid hadet hunde en smule, fordi de ikke er nær så renlige som katte er. Man skulle tage sig at hunde, lufte dem, træne dem, gøre alt for dem!

               Jeg ville nok sige, at jeg selv kunne sammenlignes med en kat: Jeg var altid renlig, jeg passede mig selv, og jeg lod ikke andre koste rundt med mig.

               Jeg var stædig.

               Det var derfor jeg aldrig ville have troet, at jeg ville tage en hjemløs hundehvalp til mig, lige meget hvilke uimodståelige hundeøjne den sendte mig.

               Du var dog anderledes. Du var meget anderledes. Du var ikke som en almindelig hundehvalp. Dine øjne var flottere, selvom du blot lignede en syvårig dreng, så havde du allerede fanget mit hjerte dengang.

               Jeg var langsomt ved at falde for hunden, i stedet for katten. Det knuste dog mit hjerte, da jeg fandt ud af sandheden om dig.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...