Gamle noveller

Har fundet et par gamle noveller, som jeg har valgt at lave til en historie, hver historie får et kapitel.
Historierne er ikke særlig lange.
Fejlene er ikke rettet.

Jeg håber I vil give mig konstruktiv kritik, i hvert fald læse dem. :)
Jeg vil starte med at skrive en lille smule om hver historie ved kapitlerne, så I kan se om det er noget I har lyst til at læse. :)

2Likes
23Comments
2631Views
AA

1. Blomsterhaven

Den første novelle hedder Blomsterhaven, og er rimelig gammel. :) Den har været på goSupermodel, dengang jeg brugte den side til at være på. Den handler kort sagt om en blomsterhave, der er ikke så meget at sige andet end god læselyst!. :)

 

________________________________________________

 

Jeg gik ude i haven, Blomsterhaven som min mor ville kalde den. Hun er desværre død nu, men hun elskede at tilbringe tid ude i Blomsterhaven. Når jeg er herude, er det som om at det lufter mine tanker. Jeg fortsatte med at gå, lod græsset kilde mig i fødderne, for hvert et skridt jeg tog.  Blomsterne var så småt ved at springe ud. Gule, røde, blå, hvide, alle mulige farver! Det var så smukt! Træerne var ved at springe ud med deres blomster, og den kølige brise lod nogle af dem falde ned i mit hår, så mit brune hår blev hvidt. Jeg gik hen over græsbroen og satte mig ned da jeg var ved midten, jeg lod mine bare fødder dyppe ned i det kolde vand, så et skær af kuldegysninger ramte mine bare arme. Min hvide silkenatkjole ramte kanten af vandet. Jeg lavede små ringe i vandet med mine fødder. Jeg var omringet af blomster i alverdens farver. Jeg plukkede stille én af blomsterne, det var min yndlingsblomst. Jeg havde aldrig fået fortalt hvilken det var, men den var flot. Den havde lyserøde flotte blade, jeg har aldrig set den andre steder end her i Blomsterhaven. Jeg lænede mig stille fremad og lagde blomsten på vandet og lod den flyde. Jeg rejste mig op og børstede min kjole af. Jeg gik hen mod huset igen, mens jeg så på alle de fantastiske blomster! Jeg elsker forår! Det er der alt er så lyst, der hvor blomsterne er flottest. Jeg elsker at tage billeder, og har taget flere hundrede billeder i Blomsterhaven, af alle de fantastiske blomster. Jeg lod mig løfte let i små elegante hop, det sidste stykke tilbage til huset. Foråret giver mig sådan et godt humør!

 

_________________________________________________

 

Hvis du skriver noget til denne novelle, vil du så ikke please skrive: Blomsterhaven, først, eller i hvert fald i det du skriver, så jeg ved det er denne du snakker om? (:

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...