One For Me: Fallen Love {JongKey}

Når en skytsengel er forelsket, gør denne engel dumme ting. Den vil ofre sit lys, for at få sin kære tilbage fra døden, trods dette bare var en lille dreng, der hed Key. Han anede ikke, at han havde en skytsengel, før ti år senere, når en fyr med et ondt, men alligevel blidt, blik i øjnene, står foran ham. Key bliver fristet. Fristet ind i kærligheden, med en Fallen Angel. Den forbudte kærlighed begynder og modstanderen er Gud og Djævlen selv. [Credit; Jean for billede til cover. Saki for navn. Rye for at hjælpe mig med min skriveblokering. :D]

176Likes
1057Comments
17923Views
AA

1. Prolog

Det var ti år siden, det skete. Dengang jeg blev kørt ned og dræbt af en lastbil. Flere knogler i min krop var brækket, jeg husker endnu min mors skrig, da jeg lå på vejen, livløs. Jeg trak ikke vejret, jeg kunne mærke, at jeg forlod min krop.

Hvorfor er jeg så i live i dag?

Hvorfor var jeg i stand til, at rejse mig op, efter lastbilen havde ramt mig? Efter mit blod var ud over hele vejen? Hvorfor var alle mine sår helede? Hvorfor blødte jeg ikke mere, og hvorfor var mine knogler ikke brækkede?

Men vigtigst af alt…

Hvorfor faldt der store, smukke, hvide fjer fra himlen?

Hvorfor følte jeg, at en del af mig forsvandt? Samtidigt med, at mit hjerte blev revet itu?

Mit hjerte blødte indvendigt.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...