Chatten

Sofie er en meget upopulær pige, som ikke har det nemt, hverken i skolen eller der hjemme. Men en dag viser hendes veninde hende en chat hjemmeside hun straks udforsker. og da hun begynder at skrive med en dreng, som deler alt med hende, og hun deler alt med ham, føler hun sig værdsat. Men noget uventet sker den dag de mødes, som sofie ikke helt er forberedt på!

6Likes
3Comments
1218Views
AA

1. Chatten

Jeg vågnede ved at mit vækkeur bibbede højlydt. Jeg vendte mig om på siden, og ignorerede det, men der gik ikke lang tid, før jeg måtte overgive mig. 

Jeg stod op og tog tøj på, ikke fordi der var nogen grund til det, jeg skulle jo bare ned i skolen og så hjem igen, som jeg altid gjorde. Jeg stod og betragtede mig selv lidt i spejlet. Mit lyse hår faldt på ned over mit hoved som en hue, imens mine grønne øjne skinnede igennem det. Jeg havde ikke meget imod mit udsende, men jeg gik ikke så meget op i det, som nogle af andre piger fra klassen. Jeg gik stille ned af trappen, i håbet ingen hørte mig.

"Hvor fanden skal du hen?!" jeg vendte mig om, og der stod min mor i sit sovetøj og sin smøg i hånden. Jeg kiggede hende dybt i øjne, selvom jeg ikke havde lyst til at kigge på hende. Hun så forfærdelig ud. Hendes hår var roddet, og hendes øjne faklede, imens hun stod og prøvede at holde balancen. 

Jeg styrtede ud af døren, men idet jeg tog i håndtaget, kunne jeg mærke, at hun tog godt fat i mig. Jeg slog hendes hånd væk og spænede ud af døren, imens jeg kunne mærke tårene presse sig frem i øjnkrogen. Jeg blev ved med at løbe indtil jeg ikke kunne mere. Mine ben begyndte at gøre ondt, og jeg var nødt til at stoppe. 

"Hey Sofie!" jeg vendte mig om, og der stod Julie. 

"Hey", svarede jeg hende. Jeg skyndte at tørre mine tårer væk, og gav hende ét stort falsk smil. Julie var min bedste veninde, og hun vidste alt om mig, og jeg vidste alt om hende. Vi gik ved siden af hinanden, imens vi var på vej til skolen. Jeg beundrede hende. Hendes glatte mørkebrune hår, og hendes brune øjne. Jeg kunne næsten ikke lade være med at smile når jeg så på hende, hun var som min søster! "Ej Sofie du skal lige høre det fedeste. Jeg har fundet en vild god chat hjemmeside, hvor jeg har skrevet med en masse søde mennesker! du burde prøve det"

Jeg kiggede på hende uden at sige noget. "Skal man have billede eller noget?", spurgte jeg hende. Hun vidste godt at jeg ikke kunne lide sådan noget. "nej nej det er helt anonymt" svarede hun mig.

"Godt" sagde jeg.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...