Festen


2Likes
0Comments
1344Views

1. Festen

Lyden af den høje musik, hamrede i ørene som om verden var ved at gå under. "lad os gå ud, amalie". Men hun hørte mig ikk'. Hun ville ikke. Jeg hev ihendes bluse, og talte igen til hende med en irriteret stemme: "Amalie! Vi skal gå ud nu, han kommer jo snart, for fanden". Hun vendte sig mod mig med et nervøst blik, og så derefter ned i jorden. "okay, så går vi ud."

Vi gik hånd i hånd, på vej gennem den store menneskemængde og ud gennem den mørkeog røgfyldte gang. Vi var som én person.

Det var rart at komme væk fra den larmende musik, så man kunne komme lidt ned på jorden igen. Jeg så på hende en enkelt gang, med et skævt smil. Hunkunne se jeg var ude på noget, så hun vendte hurtigt blikket den modsatte vej igen. "amalie?.. Hvad er der galt?" hun så ned i jorden. "du elsker ham joikke, din idiot.. Og han elsker heller ikke dig.." jeg ville ikke høre det. Det var slet ikke sandt, så hvordan kunne hun dog finde på at sige sådan noget?! Og så i dag. Hun vidste da godt, at jeg havde planlagt en helt speciel aften for mig og ham. Det skulle være min første gang.

Han skulle være min første, for det havde jeg jo lovet både ham og mig selv. Men pga den latterlige dumme grund, at hun troede vi ikke elskede hinanden, ville hun ødelægge det hele. Jeg blev sur, og stirrede bare ud i luften, uden at svare hende. Hun kunne bare holde sin kæft, og det valgte hun vist også. Nu skulle vi være sammen med philip til festen, danse og derefter tage hjem til mig. Det var aftalen. Min plan. Og den skulle hun ikke få lov til at ødelægge.

Jeg kunne høre noget vibrere, så jeg kiggede automatisk på amalies bukselomme. Det lyste igennem bukserne, som om hendes smøger havde sat ild til sig selv. Men det havde de ikke. Jeg så på amalie, ventede bare på, at hun tog mobilen. Hun stirrede stædigt ud i mørket, uden at røre sig den mindste smule. Det store, fede, stædige æsel. Det klædte hende ikke at være stædig, hun vidste det godt, men var ligeglad. Hun havde fået det at vide, en halv million gange, men var fucking ligeglad. Det ragede hende ikke en skid. Fuck det, så måtte jeg jo bare tage den skide ting selv. Jeg skyndte mig at hive den opaf lommen, og trykkede så på den grønne knap.
"Hallo?".. "hej skat.. Ja, jeg står lige udenfor.".. "Okay, så venter jeg bare her.. Jep, vi ses om lidt."Jeg lagde på, puttede mobilen tilbage i lommen og tog mine smøger op. Jeg ville helst ikk' ryge med philip, for hvis jeg lugtede af røg, ville det ødelægge det romantiske ved vores aften. Jeg tog en smøg og tændte den. Det kradsede lidt i halsen, fordi jeg kun røg til fester. Jeg var ikke helt vant til det, og ville helst heller ikk' blive det.

Jeg var næsten færdig med min smøg, da jeg kunne se to lysende forlygter i mørket. Jeg skyndte mig at slukke den, og pustede det sidste røg ud, i form af ringe. Jeg var lidt stolt, for jeg havde næsten lige lært at lave dem. Jeg kunne se bilen var kommet tæt på, så jeg fangede hurtigt mine mentos fra lommen, proppede nogle stykker i munden og lagde resten tilbage. Jeg ville helst ikk' lugte for meget af røg, så jeg sprøjtede også lige et par gange, med min parfume. Så kiggede jeg hen mod bilen, som nu var vendt om, og kørte i den modsatte retning. Jeg kørte hånden gennem mit hår og gik hen til philip,der stod ved muren og ventede på mig.

"hej skat," råbte jeg glad til ham, mens jeg skyndte mig derhen. "hey smukke," sagde han og omfavnede mig intimt, mens han roligt lod sine hænder glide længere ned, bag på mig. "du ser fræk ud i dag skat," sagde han og så på mig med sit charmerende blik. Jeg kiggede ham bebrejdende ind i øjnene, men han hev mig bare længere ind til sig, kyssede mig med tungen og begyndte samtidig, at føre mig ind ad døren og ud på ettoilet. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre, og tænkte på at amalie måske havde ret i det hele. Jeg samlede mit mod, skubbede philip fra mig og spurgte hvad fanden han ville på det fucking klamme toilet. Han smilte til mig som om intet var sket, og sagde: "jeg kommer om lidt amalie, bare gå ind." "okay," sagde jeg, og så lukkede han døren i.
Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...