МужскойDenmarkДата вступления 9 ноя 15Возраст 20Последний раз был(-а) на сайте 1 часов назад

I love the fantasy genre with a bit of adventure. I love to have romance in my books and let it flow in a nice way. I love to have gore in my books and a lot of blood. So welcome to my side. The place for adventure with gore deaths and romance.

 • Salthemor

  mumbled "Scared to take the step"

  1 месяцев назадОтветить
  Jeg ved ikke helt hvad der sker for tiden. men tror sku snart jeg bliver single. Ved ikke om jeg tør. Men føler ikke mit forhold fungere. Nogen der har nogle råd?
  #Always...
  1 месяцев назад
  Jaer, forstår at det er svært...
  Sas18
  1 месяцев назад
  Nogen gange kan kriser i et forhold løses og andre gange er det bedst at slå op. Det kommer meget an på Hvad problemet/probelemerene er og følserene? Hvis du ikke skal tænke på at din kæreste bliver ked af , At du ikke ved om du tør at være alene osv hvad føler du så er det bedste? Har du stadig lyst til at i skal være kærester? Ikke alle vores forhold til andre mennesker vare hele livet . Nogen gange mister man forbindelsen til folk bla pga man udvikler sig forskelligt , forskellige andre som at man ikke længere har så meget til fælles .. Nogen forhold vare 4ever også igemmen store afstande skift mm. Uanset om i slår op eller bliver sammen tror jeg at det er vigtigt at i får en god og ærlig snak om i føler at i skal videre sammen eller hver for sig ? Måske vil det også gøre dig klogere på hvad der vil være det rigtige for dig/jer? Kærestesorg gør ondt men det gør det også at være i dårligt forhold som ikke fungerer... Måske vil det være godt at holde en pause ? Det kan gøre dig mere afklaret. Selvom det måske ikke fungere at være kærester kan det være i kan være venner ? For nogen fungere det fartisk helt fint. Det er bedre at være alene end at være i et dårligt forhold eller et forhold hvor man gør hinanden ulykkelige ved godt at mit svar er mega generelt , måske mere end du ønsker men håber du kan bruge det
  Salthemor
  1 месяцев назад
  jeg tager en snak med hende. Holder jer updated på mere hvis jeg har brug for det. Tak for alt støtten <3
 • Salthemor
  1 месяцев назадОтветить
  I'm back once again!

  Title: Borderline Legends.
  Undertitle: The fox and Thief.
  Pen name: Salthemor
  ideas:
  I really want something like. A face on the cover. The left side of the face is covered in a fox mask with a blue eye while the right side is a normal nice boy face with a black eye. They're gonna be a golden line in between the mask and normal face doing vertically down the middle of the book. The rest is up to you!
  Email: Todijala@gmail.com
  Zireee's Cover Store (RE-OPENED!)
  Zireee's Cover Sto...
  36
  99.5k
  633
  You want a cover for your story? You've come to the right place! Hit me up!
  Zireee
  1 месяцев назад
  your cover is done and uploaded. check your email.
  Salthemor
  1 месяцев назад
  I like the one with the guy looking out instead of the full body. But can i get a more teenage look to it?
  Zireee
  1 месяцев назад
  your remake is uploaded and sent to your email.
Loading ...