MulherDenmarkMembro desde 14 mar 14Última conexão há 1 dias atrás

Altid med alt for mange idéer og historier, men det er sådan, jeg fungerer bedst.

Jeg har svært ved at holde mig til én bestemt genre. Derfor vil man også kunne læse historier fra mig, der strækker sig helt fra fantasy, new adult, young adult og en smule horror til historisk romance. Dog har de alle det til fælles, at der inkluderes en kærlighedshistorie.

 • Historietøsen
  há 4 meses atrásResponder
  Wow, jeg er helt vild med den idé!! ❤️
  52 Weeks of Positivity
  52 Weeks of Positi...
  1638
  9
  7
  52 Weeks of Positivity is a collection of weekly writing prompts designed to keep focus on all the good things happening in the world. They are a way to sharpen your pen and explore new roads to walk on....
  KajsaSchübeler
  há 4 meses atrás
  Nej, hvor er du sød!!! Det er jeg glad for at høre. Jeg håber lidt at få indhentet det forsømte, men nu må vi se
 • Historietøsen

  mumbled "Hvordan begrænser I jer?"

  há 5 meses atrásResponder
  Hey, som overskriften måske siger, kan jeg vildt godt tænke mig at høre, hvordan I begrænser jer til få historier frem for at skrive på 5-10 historier ad gangen. Jeg falder ned i det hul hver evig eneste gang. Kan ikke begrænse mig, og inden jeg ved af det, føler jeg ikke, at jeg kommer nogen vegne, selv om jeg skriver og skriver ... nogen gode råd? :-)
  Bøgernes Prinsesse
  há 5 meses atrás
  1 Like
  Hver gang jeg får en ide til en ny historie, skriver jeg den i en notesbog og prøver så vidt som muligt, at lade være med at tænke på den, indtil jeg er færdig med det jeg er igang med. Så kan jeg begydne at skrive på den. Som DJ siger, du må ikke kede dig. En ting er at du mister interessen, en anden ting er at hvis du finder den kedelig, hvad vil læseren så ikke tænke?
  Historietøsen
  há 5 meses atrás
  Tak for jeres super gode råd ... mit problem er ikke så meget, at jeg kommer til at kede mig. Det gør jeg meget sjældent. Mit problem er, at jeg gør i flere forskellige genrer, og selv om det faktisk fungerer allerbedst for mig med lige nøjagtig to historier ad gangen, kan jeg ikke rigtigt bremse mig selv, når det går godt. Så har jeg lyst til at skrive på en historie i alle mine yndlingsgenrer. Det ville måske kunne gå, men med årene har jeg bare fået startet lidt for mange op inden for hver af de genrer ... jeg vil simpelthen for meget, og det er godt nok svært at stoppe mig selv ... fnis. Det med notesbogen, hvor man simpelthen parkerer sin historie på ubestemt tid ... det har jeg faktisk ikke gjort bevidst før. Måske det skal prøves af i en periode. Det kunne måske løse problemet med at blive overvældet af idéer og historier ;-) TAK!
  Bøgernes Prinsesse
  há 5 meses atrás
  1 Like
  Det var så lidt :)
 • Historietøsen

  mumbled "Tre års krise ... men måske er jeg tilbage igen :-) "

  há 5 meses atrásResponder
  2 Likes
  Hey, som overskriften siger, har jeg været ramt af den vildeste skrivekrise i snart tre år. Hold nu op, hvor har jeg bare ikke haft et hoved, som har kunnet formulere noget som helst, men jeg begynder at være dér, hvor det er sjovt at være mig igen. Jeg har i årenes løb nogle gange TROET, at jeg var tilbage, men den her gang er den vist god nok ;-) For det første kan jeg skrive. Ikke bare sølle 200 ord, som jeg siden sletter efter uendelige redigeringer, men skrive som i at få 500+ ord ned på 20 minutter. Jeg kan også have gang i mere end én historie ad gangen. Sådan fungerer min skrivning bedst. Det har den altid gjort, selv om det selvfølgelig betyder, at jeg bruger længere tid på at få en historie færdig ... det jeg egentlig vil sige med denne mumbles er, at I ikke skal blive overraskede, hvis der måske kommer noget fra mig igen :-) Ligesom mange andre også skriver, er jeg ikke i tvivl om, at en del har glemt mig eller måske slet ikke har lært mig at kende, hvilket jo er helt fair. Jeg har trods alt været fraværende længe, men jeg håber da, at I vil give mig en chance, hvis det er :-) Kærligst Historietøsen (tidligere Tranborg)
  Historietøsen
  há 5 meses atrás
  Fnis, skriveslagmarken - hvor er det bare et fantastisk ord ;-) Det passer endda helt perfekt, ha ha. Men ja, nogle gange handler det simpelthen bare om at få en masse ord ned. Man ender jo alligevel med at redigere i det hele. Der sker faktisk ikke noget ved, at det ikke helt er, som man gerne vil have det. Hvis det virkelig går én på, tænker man jo også nok over det til, at en mere rigtig version nærmest præsenterer sig selv alligevel ;-) Jeg oplever i hvert fald tit, at hvis jeg er sådan virkelig utilfreds med noget, kører det længe nok rundt i baghovedet til, at når jeg sætter mig ned for at skrive kapitlet om, kommer ordene nærmest helt af sig selv. Kender du også det? Eller er det bare mig? ;-)
  L. K. Hartwig
  há 5 meses atrás
  1 Like
  Velkommen tilbage! :)
  Historietøsen
  há 5 meses atrás
  Tak, Hartwig :-)
Loading ...