MulherDenmarkMembro desde 17 mar 12Última conexão há 1 semanas atrás

Mit navn er rigtig Heidi, jeg er 23 og elsker den kreative verden, hvor alle tanker kan slippe løs. Der hvor man egentlig kan udtrykke alle sine følelser.
Jeg bruger gerne meget af min tid på, at skrive historier og lege med billeder, da det interesserer mig meget.

Igangværende movellaser:
• All that hurts.
• Fire Fighting.
• Revenge is sweet. Not for all people - Bind 3 til I'm still pregnant.

Upcoming:
• Behind Every Good Girl.
• Blue Lagoon.
• Trust.
• Circus González.
• And others (De har ikke titel endnu).

Kontakt:
• Twitter: Tikkinikki93
Eller primært her, ellers kan man altid få min mail.

Da du forlod mig, tog du en del af mig med dig.

por , Terça-feira Junho 26, 2018
1 Like
0 Comentários
Da du forlod mig, tog du en del af mig med dig.

Der går ikke en dag hvor jeg ikke savner dig

 


Ler Mais

 • Tikkinikki

  mumbled "Begrundelse for fravær"

  há 1 meses atrásResponder
  Hej alle skønne movelister.

  Jeg har længe overvejet at skrive et opslag, men ikke vidst om jeg skulle. Men nu gør jeg det alligevel.
  Som alle mine følger ved, så har jeg haft skriveblokade og derfor har der ikke været noget på mine historie. Men jeg var ellers kommet ud af det, indtil starten af sidste år.

  Jeg har ikke haft det særlig godt. Alt hvad jeg har haft begravet ned i gennem mit på det tidspunkt 25 årig langeliv, gjorde at min hjerne sagde stop, da jeg skulle til en eksamen. Det at klappen gik ned, har taget psykisk hårdt på mig og gav mig angst anfald - noget jeg har oplevet to gange efter.
  Jeg har virkelig været helt nede i kuldkælderen og det hjælper ikke, at der så også skete meget andet sidste år, som blot kunne blive smidt oveni den allerede fyldte "skuffe".

  Jeg fik endelig skolen overtalt til at give mig en tid, ved skolepsykologen - desværre var hun ikke lige den rette for mig, da hun mener fortid er fortid og det er jo ligesom den, som jeg har behov for at snakke om.

  Det at jeg hellere ikke længere har min bedsteven at tale med, pga. en totalt latterlig misforståelse - har hellere ikke hjulpet, overhovedet. For det var det eneste som virkelig holdte mig oppe og gjorde jeg nogenlunde kunne være glad. Desværre reager personen ikke på nogle af mine beskeder og jeg har ligeså stillet opgivet, selvom det ødelægger mig endnu mere.

  Jeg ved ikke hvornår jeg kommer tilbage på movellas, eller om jeg gør. For med alt i fortiden som pludselig kom fra uden videre, har fuldkommen taget alt energi ud af mig og at skrive historier, er intet jeg kan lige pt. Hvilket gør virkelig ondt, da det at skrive betyder alt for mig, men det hjælper bare hellere ikke meget, at jeg intet kan få ned på papir.

  Lige nu frygter jeg mere og mere for eksamenerne, da jeg er bange for, at hjernen slår fra igen.


  Dette opslag, var ikke for at få medlidenhed. Det var blot for at give Jer alle en update og nok også for lige at komme ud med det hele.

 • Tikkinikki
  há 4 meses atrásResponder
  1 Like
  Nu har jeg ikke været på Movellas i flere måneder, så du får lige et forsinket tillykke fra mig, her på Movellas (men nu har jeg jo skrevet alle andre steder) <3
  Jeg håber du havde en virkelig fantastisk dag i går og at du har det godt på din nye højskole, ikke mindst at du har i det hele taget har det godt <3
  Savner dig Luke <3
  Lukas. I. C.
  há 3 meses atrás
  1 Like
  Ahh, ser først dette nu! <3 <3 Tusind tak DeeDee. <3 Håber også du har det godt og nyder alt det bedste i livet, savner også dig. <3 kram
  Tikkinikki
  há 3 meses atrás
  1 Like
  Det er helt ok, du har jo travlt med din nye højskole <3 Ville have haft ringet til dig, men ville ikke forstyrer nu når du var sammen med familien og skulle tilbage på højskolen <3 Men har forsøgt at skrive på messenger og sms, men ved ikke om du har set det? <3 kram til dig også!
 • Tikkinikki
  há 1 anos atrásResponder
  Du behøver ikke at undskylde! Det er aldrig til at vide, hvilke udfordringer livet pludselig byder på og ens privatliv er i sidste ende mere vigtigt, end ens job.
  Det gør mig ondt at høre med din mor og ønsker hende en rigtig god bedring!

  Også bare tage det roligt og ikke stress, så du får det værre. Som sagt så er det private der tæller mest og ikke movellas.

  Hvis du har brug for en at snakke med, så er du mere end velkommen til at skrive <3.
 • Tikkinikki
  há 1 anos atrásResponder
  1 Like
  Det er helt okay! Så godt dit billede på instagram. Du er mere end velkommen til at skrive Mathilde, hvis der er noget <3 Ved selv hvordan det er at miste og er ikke kommet mig over nogle af mine bedsteforældres død. Ligesom din mormor var alt for dig, så var min farmor alt for mig. Så du er mere end velkommen til at skrive <3
  Sender dig de bedste tanker og en masse kram!
  BFB 3: Best summer | Harry Styles
  BFB 3: Best summer...
  51
  9258
  33
  1. pladsen i Prequel/Sequel-konkurrencen 16/17 | Det er blevet summer, det betyder, at Freya og vennerne skal på ferie. De skal til Frankrig og det er der én grund til. Freya og Harry har fundet frem...
  Tikkinikki
  há 1 anos atrás
  1 Like
  Ja det er det virkelig! Det er snart 5 år siden med min farmor og hvert år husker jeg pludselig en ny ting eller ny dato. Sidste år huskede jeg den 26 juni, som var sidste gang jeg så hende i live og den dato har jeg aldrig husket ellers <3
  Men det så ud til din mormor har fået en virkelig fin gravplads!
  Mathildeblicher
  há 1 anos atrás
  Sidste gang jeg så min mormor, var på hendes fødselsdag, tilbage i november, hvor jeg gav hende et kapitel i en ny historie, jeg var igang med at skrive. Jeg måtte ikke give hende et kys, fordi hun var forkølet, og nu har jeg det bare dårligt over, at jeg ikke var hos hende i december, januar og februar især når, vi faktisk bor på den samme vej. <3
  Pladsen er rigtig fin (og der er en bænk ikke langt fra pladsen, hæh)
  Tikkinikki
  há 1 anos atrás
  1 Like
  Du skal ikke have det dårligt over ikke og have haft besøgt hende, selvom I boede på samme vej. Hun vidste du elskede hende, det er jeg sikker på! <3 Den dårlige følelse, vil man nok altid have, med et eller andet, når en man elsker dør. Selv den følelse har jeg også haft, så den er helt normal <3
 • Tikkinikki

  mumbled "SOS! Kalder alle som har taget/tager en HF! S0S "

  há 1 anos atrásResponder
  Skal til terminsprøve i morgen d. 7/3 og skal op i Dansk. Men vores dansklærer har valgt vi skal op i noget, som vi ikke har haft endnu! Går på HF1 og har Dansk på Aniveau.
  PLEASE kunne godt bruge hjælp!

  Vi skal op i argumentations analyse, alt hvad han har givet er en skide artikel vi kan perspektivere til. En artikel, som ingen i klassen fatter hat af og når vi så hellere ikke har haft om emnet før, eller fået at vide hvordan vi skal opstille opgave osv.
  Ja så er jeg på bar bund.

  Så har virkelig brug for hjælp og krydser virkelig for, at der sidder nogle herinde, som har haft noget om det og som måske ville dele sine noter med mig? Har forsøgt at google og fatter hat og prikker af Ethos, Logos og hvad der nu ellers er under argumentations analyse.

  Hvis I nu også sidder og har haft Matematik på C niveau og været inde for følgende emner: Eksponentiel funktioner, Linære funktioner, Potensfunktioner, Renteformler, Analyse af funktioner og Geometri. Ja så vil jeg også være rigtig lykkelig!
  Dog har vi haft om de emner, men man kan aldrig få for mange noter og nogle af de emner har jeg slet ikke styr på xD

  Håber virkelig nogle kan hjælpe! Hvis I har haft om det, selvom I ikke har taget eller tager en HF, så kan jeg også sagtens bruge den.

  Tusind tak på forhånd! :)
  Tikkinikki
  há 1 anos atrás
  @[BeSkydreamer] mat på A? Jeg dør ved det bare er på C xD
  Synes bare ikke google er hjælpsom, forstår hat og briller når jeg læser omkring dansk på nettet. Selv siderne på systime, synes jeg er forvirrende :(
  Forstår bare ikke, at vores leder er ligeglad med, at vores Dansk lærer sender os op i et emne, vi ikke engang har haft!
  Stine N
  há 1 anos atrás
  Da det vigtige nok er danskprøven, så kan jeg godt give et skud på at forklare nogle begreber indenfor danskfaget (2.g'er på STX med et særdeles skarpt talent for at skrive bl.a. analyserende artikler)

  Appelformer: (Logos, Ethos og Pathos)
  Logos:
  -Taler til fornuften (Tingene skal virke logiske)
  Spørg dig selv: Hvad får det her, jeg læser, til at virke fonuftigt og logisk?
  Kommer der nogle gode argumenter, hvor du tænker; "Det er da egentlig også rigtigt. Det giver jo god mening." eller "Jeg kan godt se, hvad personen mener."
  Er der videnskabelige undersøgelser, tal eller statistikker, der underbygger en pålidelig påstand i det, du læser?

  Ethos:
  - Skal opbygge troværdighed og autoritet
  Spørg dig selv: Hvad i det, jeg læser, får det til at virke troværdigt? (Og er der noget, der får det til at virke utroværdigt også?)
  Er der tal og statistikker med? Er der ekspertkilder indover? Bruger personen, der skriver, en masse personlige erfaringer til at belyse emnet? (Hvad får dig til at tænke "Jamen, hvis den person har prøvet det selv, så kan jeg da godt stole på personens dømmekraft." eller "Okay, personen har en ekspert med ind over, så det er da nok rigtigt, det der bliver skrevet.")

  Pathos:
  - Taler til dine følelser (F.eks. medlidenhed, vrede, glæde)
  Spørg dig selv: Hvor i teksten er der noget, der skal få mig til at føle noget bestemt?
  Bruger personen personlige erfaringer som mor eller far og forsøger at appelere til andre mødre eller fædre vha. af den ting de har tilfælles; deres kærlighed til deres børn? Bliver der nævnt fattige børn i Afrika, så du skal tænke "Ej, det er altså også bare synd for dem."
  Hvorhenne i teksten er det meningen, at du skal FØLE noget bestemt?

  Når du taler om appelformer, er det vigtigt, at du nævner ALLE tre.
  - Også selv om der måske ikke lader til at være f.eks. logos i en tekst, så skal du nævne, at der ikke er logos. Hertil kan man så forklare, hvorfor det er unødvendigt at bruge logos, eller hvorfor det måske kunne have været smart at have anvendt logos.

  Dette link forklarer også de tre appelformer ganske glimrende.
  gymdansk.dk/appelformer.html

  Desuden kan en grundig Google-søgning efter stillistiske virkemidler og argumenttyper blive rigtig nyttig at have i ærmet, når man skriver en analyserende artikel.

  Held og lykke med din prøve ((:

  BeSkydreamer
  há 1 anos atrás
  @[Tikkinikki] Har altid været god med tal. Fatter hat af humanistiske fag ^^ Synes det er alt for abstrakt og der er aldrig bare ét svar. Matematik er simpelt og logisk, hvor der ofte kun er ét rigtigt svar :)
Loading ...