MulherFaroe IslandsMembro desde 23 mai 14Última conexão há 2 anos atrás

Jeg er en 19 årig pige fra Færøerne, der godt kan lide at skrive :)

 • Himmelske helvede
  Himmelske helvede
  188
  1
  3
  por Sanda
 • Det usynlige
  Det usynlige
  261
  2
  0
  por Sanda
 • Make Me Invisible
  Make Me Invisible
  210
  0
  1
  por Sanda
 • forelsket i en fange
  forelsket i en fan...
  171
  2
  0
  por Sanda
 • Sanda
  há 2 anos atrásResponder
  1 Like
  Nu skriver jeg ikke selv digte, fordi at jeg ikke ved så meget om det, men kan rigtig godt lide at læse det.
  Jeg syntes at dit digt er meget godt skrevet, kan godt lide at du bruger origami. Helt bestemt noget jeg aldrig kunne finde ud af at skrive, så jeg er meget facineret. Faktisk, så tror jeg at jeg sætter mig til at læse lidt mere af det du har skrevet. Meget godt!
  Det som jeg elsker allermest med digte er, at man behøver ikke at skrive så meget, for at få et meget stort overblik eller billede, det syntes jeg du klarede godt.
  origami
  origami
  2068
  19
  26
  //jeg tror, at det er fremmede mennesker, man ikke kender til, der får det til at regne\\ /En digtsamling om alt og intet\
 • Sanda
  há 2 anos atrásResponder
  Meget god og tankevækkende historie. Jeg syntes at den er meget informerende, men alligevel mangler der måske liidt information, hvis du forstår hvad jeg mener.
  Jeg kunne godt tænke mig at vide mere om huset, hvorfor hun hadede det så meget osv.. Måske vide hvorfor hun var blevet til det, som hun nu var blevet det. Som jeg kunne forstå, så var det hendes far. Men hvorfor? Det er meget spændende, man skal måske bare tænke sig til det.
  Jeg syntes at du er meget god til at beskrive, man fik et meget klart billede i hovedet.
  Dog er der nogle lille fejl, som jeg har læst ned under, at nogle allerede har peget ud. Jeg er nemlig også medicin læsende, så det med at hjertet bankede for hurtigt, det måtte jeg lige læse to gange, for at se, om jeg læste rigtigt. :)
  Jeg har ikke så meget "dårligt" at sige om dette, meget fangede, godt skrevet og meget godt beskrevet! Ville ikke have noget imod, at læse mere af dine historier.
  The Fire Inside Me
  The Fire Inside...
  439
  5
  15
  Som hun stod der indsmurt i benzin, vidste hun at dette liv, ikke længere var værd at leve. Men det var bare det. Hun havde altid vidst præcis denne ting.
  AnneMee
  há 2 anos atrás
  Mange tak fordi du tog dig tid til at læse, og ja, jeg regnede ikke med en medicin læsende ville læse historien, så jeg skrev det blot, så det lød godt xD
  Men mange tak fordi du ville tage dig tid til at læse <3
 • Sanda
  há 2 anos atrásResponder
  Jeg vil gerne være med, hvis det lader sig gøre. Jeg vil helst ikke læse fanfiction, men kan godt hvis det er. Jeg vil allerhelst få feedback på min novella himmelse helvede, som kun består af en kapitel.

  Himmelske helvedeEn pige bliver forelsket i en dreng, som kun hun kan se. Andre er overbevidste om at hun er skør, men hun tror at det er virkeligt. Hun kan hun røre ham,...
  Laura G.Editor
  há 2 anos atrás
  1 Like
  Så har jeg sat ind nederst i bloggen, hvilke to movellaer, du skal læse :)
Loading ...