MulherDenmarkMembro desde 18 jan 14Última conexão há 2 anos atrás

 • NatashaS
  há 5 anos atrásResponder
  Nana Pc
  Titel: Pay Back
  Personer: Justin Bieber, Nina Dobrev, Selena Gomez, Sasha Pieterse, Ryan Butler, Chaz Summers og Paul Westley.
  Tema: Drama
  Farver: Mørke
  Citat: Game on Bitches
  Coverstore - Nana PC, 1Datcually //PAUSE\\
  Coverstore - Nana...
  33
  1471
  202
  Bestil heeeeeeeer :)
 • NatashaS
  há 5 anos atrásResponder
  Cover:
  Titel: Skyld...!
  Forfatternavn(e): Natnice2904
  Personer: Justin Bieber, Zara Larson, Chaz Sommers, Alexandra Daddario, Stefan Salvatore (Paul Wesley), Tiffany Alvord, Jason Priestley, Maia Mitchell, Christopher Nissen og Selena Gomez.
  Tema: Dystert.
  Sort/hvid eller farver: Farver.
  Citat: Føler i skyld?.
  Må mit navn komme på?: Ja self. :-)
  Andet: Nej ikke andet :-)
  ❅ Coverstore ❅
  ❅ Coverstore ❅
  5
  144
  17
  Jeg besluttede mig for at oprette denne coverstore, for alle jer, der mangler et cover! Jeg laver både cover og personbilleder.
  NatashaS
  há 5 anos atrás
  Og Handlingen: Zara er en pige der kommer fra en rig familie, hun er lige blevet 18, og har fået et kørekort, og en Lamborghini i fødselsdagsgave. Hun skal ud, og køre med sine veninder Maia, Tiffany, Alexandra og Selena. Så kommer Justin, Chris, Chaz, Jason og Stefan skolens badass' og vil køre ræs... Der kommer en kæmpe lastbil, og køre ind i Zaras bil... Zara, Selena, Alex og Tiffany er kommet slemt til skade og Maia er død... Hvad gør Justin og hans venner?. Hvordan har Zara, Selena, Tiffany og Alexandra det?..
  NatashaS
  há 5 anos atrás
  Ja self. Vi kan jo ikke have at alle bliver forvirret :-) og de vigtigste personer er: Justin Bieber, Zara Larson, Stefan Salvatore ( Paul Wesley ) og Selena Gomez... ;-)
 • NatashaS
  há 5 anos atrásResponder
  Layana
  Titel: Skyld...!
  Personer: Justin Bieber, Zara Larson, Chaz Sommes, Alexandra Daddario, Stefan Salvatore (Paul Wesley), Tiffany Alvord, Jason Priestley, Maia Mitchell, Christopher Nissen og Selena Gomez.
  Resume: Sara er en pige der kommer fra en rig familie, hun er lige blevet 18, og har fået et kørekort, og en Lamborghini i fødselsdagsgave. Hun skal ud, og køre med sine veninder Mica, Tiffany, Alex og Selena. Så kommer Justin, Chris, Chaz, Jason og Stefan skolens badass' og vil køre ræs... Der kommer en kæmpe lastbil, og køre ind i Saras bil... Zara, Selena, Alex og Tiffany er kommet slemt til skade og Maia er død.
  Farver: Mørke men ikke for mørke.
  Stemning: Dystert
  Citat: Intet citat.
  Andet: Ikke rigtig andet :)
  Krav: Ikke noget krav
  Specielle elementer: Find på et der passer til ;-P
  Coverstore ★ Zackie & Layana
  Coverstore ★ Zacki...
  24
  684
  62
  Mangler du et cover, der passer præcis til din historie, og kan du ikke selv bikse et sammen? Så er vi klar til at lave dit cover, så det fortæller historien gennem billedet. Der vil højst gå 1 uge cirka...
Loading ...