Neutral genderDenmarkMembro desde 19 ago 12Última conexão há 2 anos atrás

 • Mikkitjikki Pauwaow

  Dit seneste projekt

  Uanset om du tegner, maler, strikker eller gør noget helt andet, så synes jeg det kunne være sjov at høre om dit seneste kreative projekt :)
  Hvis du har billeder, så link gerne!
  Maya Katrine E.
  há 7 anos atrás
  Jeg elsker at tegne ;P Jeg bruger meget af min fritid på det, og jeg har startet mit ejet lille 'miniarbejde', hvor jeg tegner portrætter til venner, familie osv.
  Hvis i har lyst til at se flere af mine tegninger, skal i være velkomne til at kigge på min facebook side, hvor jeg lægger alle mine tegninger ind ;)
  Dette billede er af min onkel og tante. Det tog ca. 6-8 timer at lave :)
  facebook.com/photo.php?fbid=585670104784..
  L.M.
  há 7 anos atrás
  1 Like
  En mucha-inspireret tegning.. Det er en forsinket morsdags-gave XD
  Soesbs97
  há 6 anos atrás
  Mine seneste projekter er tegninger med havfruer som motiv, og æsker jeg startede med at lave i papir og udenom den har jeg så kommet en lim blanding på som bestå at trælim, vand og avis stumper. Lige for tiden jeg rimelig besat af havfruer og faktisk også igang med at skrive en historie om havfruer (min fortolkning af en serie jeg har set på Netflix som hedder "Mako mermaids" og "h20 just add water". Men jeg ser næsten intet om havfruer her inde, andre der også har interesse for dem?
 • Mikkitjikki Pauwaow
  Tak alle sammen. I er rigtig søde :)
  Hun blev bisat i onsdags, hvor jeg ikke rigtig fik chancen for at komme med. Men min mor læste det op i kirken, så det nåede vel på en måde frem alligevel..
  Kære Moster
  Kære Moster
  2244
  40
  19
  Et brev til min kræftsyge moster. I dag (torsdag) gav min mor besked om at hun måske ikke klarer weekenden. Hun kan først få brevet på mandag. Edit: Hun døde dagen efter :(
 • Mikkitjikki Pauwaow

  Optimer forside indholdet

  Der sker næsten aldrig noget nyt på Movellas' forside. Det er kun aktivitetsfeeden der er liv i, og i forhold til hvor meget der sker, er den næsten for kort.

  Det er ikke helt optimalt, at de historier der er på forsiden (bortset fra "Populære denne måned" og "Redaktionens udvalgte") kun sorteres efter popularitet.
  De populære historier vil forblive populære meget længe, fordi de netop er på forsiden. Der kommer ikke nok nye historier til. I hvert fald ikke specielt ofte.

  Der er alt for mange gode historier som bliver overset, fordi det næsten kun er de samme historier der dyrkes på forsiden.
  I stedet burde der blive vist tilfældige historier på forsiden, synes jeg. Sådan at alle har en lige chance for at blive set, og det ikke altid er de samme historier som får opmærksomhed.

  Jeg ved godt at man kan finde andre historier på anden vis, men lige hvad angår forsiden, så står den alt for stille, og dyrker nogen favoritter, hvilket overskygger andre historier der kan være mindst lige så gode, om ikke bedre.
  Jeg er bange for at de mest viste historier ikke er mest sete fordi de nødvendigvis er nogen af de bedste historier på Movellas, men ganske simpelt fordi de er på forsiden.
  Smitten Kitten
  há 8 anos atrás
  helt enig. det bliver kedeligt og trivielt med de samme meget få historier
  Anna Østergaard
  há 8 anos atrás
  Helt enig. Alt for kort:-)
  WitchGirl
  há 8 anos atrás
  Enig! Synes alle burde have en chance for at komme på forsiden, endda bare for er kort øjeblik:)
Loading ...