MulherDenmarkMembro desde 7 mar 12Idade 21Última conexão há 3 anos atrás

"It's good as an artist to always remember to see things in a new, weird way," - Tim Burton

harry potter | glee | lotr | hobbitten | benedict cumberbatch | pretty little liars | star wars | hannibal | marvel | phantom of the opera | les mis | doctor who

 • Lou Rickman
  há 6 anos atrásResponder
  Minerva McGonagall fra Harry Potter. Oppe i alderen, men intet andet fejler! Hun kæmper for det, hun tror på, er ærlig og siger gerne dem imod, som hun er uenig med.

  Arya Stark fra Kampen om Tronen, da hun er en anderledes pige, der ikke bare følger trop.

  Tauriel fra Hobbitten - en virkelig inspirerende elver, der sætter sig imod sin konge for at udføre det, hun finder rigtigt.

  Natasha Romanoff slash Black Widow fra Marvel. En mystisk, rødhåret dame, der er behagelig med enhver mission, hun får tildelt, og også sparker røv, så snart hun får chancen.

  Sidst, men ikke mindst Beverly Katz fra Hannibal. En modig dame, der satte sit eget liv på spil for at få ram på en psykopatisk seriemorder.
 • Lou Rickman
  há 6 anos atrásResponder
  Da jeg læste beskrivelsen, regnede jeg med, at den måske ville være lidt cliché alligevel - især når nu den foregår i fremtiden. Men jeg tog fejl. Jeg kan godt lide idéen med, at det er nogle unge, der tager hen for at spionere på dem, der har mere end dem selv. Mens jeg læste, sad jeg bare og ventede på, at en eller anden fyr skulle dukke op, selvom jeg egentlig tænkte, at jeg-personen burde falde for Amelia - og det gjorde hun! Jeg ved ikke, om jeget er en dreng eller en pige nu, men da jeg læste, opfattede jeg det som en pige, og det synes jeg egentlig er et ret godt twist. Det giver ligesom historien lidt mere kant, og det kan jeg godt lide. Det får også Amelia til at virke lidt bedre på mig. Jeg kan godt lide din afslutning, især de sidste par linjer. Det eneste ris, jeg kan komme med, er skiftningen mellem nutid og datid og så opdelingen med afsnittene. Jeg kan godt forstå, at du gerne vil have nogle afsnit, for det vil man jo, men jeg ville måske have lagt nogle af dem nogle lidt andre steder. :) Anyway, stort like herfra, fed historie!
  Royal Love
  Royal Love
  566
  3
  5
  Denne historie har været helt umulig at skrive. Jeg indrømmer at den har været ufattelig svær, for jeg skulle hele tiden være på vagt overfor en totalt kliché efterligning af de kærligheds film/historier...
  violer er blå
  há 6 anos atrás
  Tusind mange gange tak, det betyder rigtig meget. Ej hvor er du bare sød <3
 • Lou Rickman
  há 6 anos atrásResponder
  Will Graham - Hannibal (Hannibal skal under ingen omstændigheder have lov at lave maden)
  Legolas - Ringenes Herre & hobbitten
  Hvilken som helst karakter spillet af Benedict Cumberbatch
  Loki - Marvel
  Thorin Oakenshield - Hobbitten

  (den niende doktor må også klemme sig ind. fedt at se så mange whovians! Allons-y!)
  Queen Sun
  há 6 anos atrás
  Exactly *shivers* oq
  Emilie L.
  há 6 anos atrás
  Du aner ikke hvor stor en Marvel nørd jeg er, æhæ.
  - Hannibal er sjov at være fan af, fordi #MadsMikkelsen.
  Lou Rickman
  há 6 anos atrás
  1 Like
  Så er vi to! Marvel is best <3
  Mads Mikkelsen og Hugh Dancy gør det så godt sammen..
 • Lou Rickman
  há 6 anos atrásResponder
  Du skriver rigtig godt - og hold da op, mine øjenbryn røg lige i vejret, da det gik op for mig, at hun sidder i kørestol. Det er en rigtig god detalje, hvis man kan kalde det det, præcis som historien er god og rigtig godt skrevet. Stort like!
  Det første blik
  Det første blik
  225
  6
  13
  Blikke er hverdagskost for mig. Forundrede. Medfølende. Smugkig. Afvigende. Og ikke mindst nysgerrige. Men findes der overhovedet andre slags blikke, og i så fald findes de i mit univers? ”Hvis kærlighed...
 • Lou Rickman
  há 6 anos atrásResponder
  Hey! Er der eventuelt nogen, der har lyst til at bytte bidrag? Altså, at vi læser hinandens historier og giver noget konstruktivt feedback, så vi ved, hvad vi kan gøre bedre, og hvad vi gør godt? Så vi på den måde får noget ud af det ^^
  violer er blå
  há 6 anos atrás
  Selvfølgelig, jeg har ikke haft internet i sommerhuset, men jeg gør det nu. :-)
  Lou Rickman
  há 6 anos atrás
  Haha, det er helt i orden, jeg skulle bare sikre mig, at du ikke havde glemt det :P
  violer er blå
  há 6 anos atrás
  Selvfølgelig ikke :-)
Loading ...