MulherDenmarkMembro desde 9 out 12Idade 19Última conexão há 5 anos atrás

Dunno what to say, or write. xD'

- Always look at the bride side of life -

See ya, goats.

 • Katrine Vetage

  mumbled "Nye movellaer?"

  há 5 anos atrásResponder
  Halløj.
  Nu sidder jeg så her, efter meget lang tid og stirre på alle mine gamle historier. Dem som aldrig blev udgivet, og dem som aldrig vil. Efter lang tid er jeg nogenlunde tilbage, jeg vil i hvert fald prøve at skrive lidt her inde. Det bliver nok ikke på Gamer Girl | Once Upon A Time, men i stedet højst sandsynligt på School Of Death | Lakewood High.
  Med hensyn til nye movellaer bliver der nok ikke noget pt. jeg vil hellere fortsætte på noget som kan færdigøres, end noget nyt som jeg aldrig rigtigt kommer til at skrive på eller gøre færdigt.
 • Katrine Vetage

  mumbled "The End"

  há 6 anos atrásResponder
  Heya! :D
  Min projekt uge er endelig slut, her for to dage siden, hvor fremlæggelsen så fandt sted. Det hele gik super godt, vi fik gode kommentarer og både vores opgave og fremlæggelse var super fin, så det var jo bare godt. Faktisk var vores gruppe også den eneste, som havde lavet en hypotese.. Hvilket jo bare er ekstra godt, lol.
  Btw.. Nu når projektugen endelig er slut, kan jeg begynde at skrive igen.. Derfor kommer der også snart et nyt kapitel af Gamer Girl ♀ Once Upon A Time, ud. Yay! Fik skrevet lidt på det her i går, og det så nok blive godt.

  Det var så bare det.
  Bye, bye, c'ya goats! ^^'
 • Katrine Vetage

  mumbled "Hate u, tastatur! -.-''"

  há 6 anos atrásResponder
  Ja.. Min tastatur har åbenbart bestemt sig at være irriterende her på det sidste, så nu går alting jo ekstra langsomt.. I hvert fald på nettet. Den kan bare ikke skrive korrekt, i hvert fald ikke uden at faile, eller mangle et bokstav, nogen gange flere. It's freaking me out! .. I hvert fald bliver jeg nød til at skrive nød langsomt, for at få alle bokstaverne med, og det kan godt blive bare lidt irriterende, en gang i mellem.. Altid.

  Btw.. Det var bare det.
  See ya later alligator! xD'
 • Katrine Vetage

  mumbled "Almost Finished!"

  há 6 anos atrásResponder
  Projekt ugen er næsten slut, hvilket j r dybt taknemlig for. Nu skal opgaven så bare afleveres i morgen, mandag, kl. 13:00.. Dog skal opgaven lige gøres helt færdig. Der skal kun skrives Logbog, og så skal fremlæggelse være på plads, for den vil finde sted dagen efter afleveringen. Tirsdag. Stressende. Orker det virkeligt ikke, skal nemlig fremlægge i en hel time, da vi åbenbart skulle være fire i vores gruppe. Tusind tak. Intet pres, nej, nej.. You're kidding me, right? >.<''
  Men det er jo kun to dage, så man må jo bare håbe.. Det er bare lidt irri når en de af gruppen, ikke kan tage et seriøst. Men nu er det jo næsten slut, og jeg kan bagynde at skrive igen. Det er jo ikke noget jeg har haft fået givet særlig meget tid til at gøre.

  Btw. Bye.
  C'ya, goats! :D xx.
 • Katrine Vetage

  mumbled "Projekt Uge"

  há 6 anos atrásResponder
  Hello there.
  Vi har så projekt uge her for tiden, hvilket startede i går (tirsdag). Så.. I anledningen af projekt ugen, bliver der nok skrevet lidt langsomt.. Der bliver i hvert fald ikke skrevet så meget. Selve opgaven skal nemlig afleveres på mandag, så faktisk har vi ikke engang e uge stilt til rådighed. Øv. Og så skal der jo selvfølgeligt fremlægges, dagen efter afleveringen. How lovely. Jeg elsker bare mine lærer, intet stres.. Overhovedet. Som om.. -.-''
  Btw.. Det var egentlig bare det.. :3

  C'ya, goats!