MulherDenmarkMembro desde 7 fev 14Última conexão há 4 anos atrás

Jeg er en 14 årig belieber, som vil skrive imagines om Justin Bieber til jer der ude. Lige nu er jeg igang med den der hedder "My Nerd" :) Jeg håber i tager tid til at sætte jer ned, og læse dem :)
Jeg har også en facebookside som hedder Mimagines.
Link: https://www.facebook.com/pages/Mimagines/622058194520083

Jeg håber i vil gå ind og like siden, og at i vil kunne lide mine historier :)

 • Jujus Pige

  mumbled "Nyt kapitel "

  há 4 anos atrásResponder
  1 Like
  Halløjsa folkens, til jer der følger med i My Nerd (eller retter sagt GJORDE) såå må i meget gerne kigge i bunden af kapitlet og se hvad jeg har skrevet.
  ReadToMe
  há 4 anos atrás
  UENDELIG!! xD
 • Jujus Pige

  mumbled "Starte op igen?"

  há 4 anos atrásResponder
  1 Like
  Heeej folkens, jeg overvejer at starte igen på "My nerd" men ved ikke om i er friske på at læse det? Skal self først finde tid og alt det der, da jeg går på gymnasiet nu, så ved ikke hvor ofte jeg vil være på osv, men overvejer at starte det hele op igen? Hvad tænker i? :)
  Clara Baltzer Edlefsen
  há 4 anos atrás
  Gør det!��
  Skyirwin
  há 4 anos atrás
  Ja gør du det
  Jujus Pige
  há 4 anos atrás
  @[Skyirwin] skal lige tænke det hele igennem og læse historien og overveje om jeg virkelig har tid til det :)
  Chrisser_1D
  há 4 anos atrás
  Jaaaa <3 :D
 • Jujus Pige

  mumbled "Sorryyyy!"

  há 5 anos atrásResponder
  Virkelig undskyld for at i ikke har fået et kapitel i laaaang tid! Men det er de lektier :( Jeg troede jeg ville nå at blive færdige med mine lektier, og så kunne jeg lave forud MEN så får jeg sgu flere lektier for :( Dog har jeg prøvet at lave forud, men jeg har kun lavet 4 kap. forud :p Det er da altid noget haha xD Når jeg er nået op til 6 kapitler vil i begynde at få :) Btw jeg får ny mobil imorgen! YAAAYY Det betyder jeg kan skriver over mobilen også! <3 #Happyyy
  Vil i have en lille "Afsløring" til hvad der kommer til at ske? Hmm.. Jeg kan afsløre at der starter en ny dreng i Cailin og Justin's klasse, Som forresten er kendt i virkeligheden. HAN ER SÅ DEJLIG AVGHUJFECERUIOVAPI
  Hvem tror i det er? ;)
  Lille Lou
  há 5 anos atrás
  Måske en fra 5 second of summer eller havd de nu hedder xD.
  Eller måske Selena Gomez ! Ja det er hende er det ikke :P
  Linnea H.
  há 5 anos atrás
  Haha okay! Glæder mig til mere, håber snart at de finder sammen❤️
  Linnea H.
  há 5 anos atrás
  @mahomies1 hun skriver at det er en dreng❤️
  Lille Lou
  há 5 anos atrás
  @[Linnea H.] når uups det så jeg ikke lige xD.
 • Jujus Pige

  mumbled "Ugh! "

  há 5 anos atrásResponder
  Har ikke nogen bærbar pt, så ved ikke hvornår i får et kapitel! :( Den er til reparation nemlig... Lige nu har jeg lige fået lov til at skrive dette fra min søsters computer, men det er ikke altid at jeg må låne den, da hun skal lave lektier på den :) Håber i kan være tålmodge! <3
  Jujus Pige
  há 5 anos atrás
  tålmodige*
 • Jujus Pige

  mumbled "meninger? "

  há 5 anos atrásResponder
  Jeg vil helt vildt gerne vide hvad i synes omkring min nye historie "My Nerd" :) Jeg synes jeg mangler noget respons på hvordan den er, så jeg ved hvad jeg kan gøre bedre :) Respons fra bare en person er ikke nok, ifølge mig :) Så vil i ikke være søde at skrive hva di synes der mangler i historien eller hvad jeg kan gøre bedre? Ris, Ros? Btw jeg ved godt at der er en smule forvirring omkring det med at Justin er forelsket i Cailin så hvorfor vil han have noget med Samantha at gøre :3 I kender vel de typer der går efter hvad andre går efter? Nej.. Ja? Nå men de typer kender jeg, og derfor ville jeg skrive at Justin gerne vil komme i lidt kontakt med hende også (på den normale måde, hvor hun ikke mobber ham) fordi alle andre drenge gerne vil :)
  Så har vi fået den ting på plads lol :P Please kom med jeres meninger omkring Historien! Og hvis i har spørgsmål ti den, så er i mere end velkommen til at stille dem :)
  Skyirwin
  há 5 anos atrás
  Jeg mener den er god :)
  AnnaG
  há 5 anos atrás
  Det er virkelig min yndlings movella! :O
  Franziska
  há 5 anos atrás
  Jeg elsker den!❤️