MulherDenmarkMembro desde 10 jul 11Idade 20Última conexão há 2 meses atrás

Jeg arbejder i øjeblikket på at færdiggøre en roman udenfor Movellas. Hvis nogen står i samme situation og har lyst til at lave en aftale ift. betalæsning, kan jeg kontaktes her: bisgaard1999@live.dk

 • Vi mødes på midten
  Vi mødes på midten
  43
  5024
  42
  por Joh@nne
 • At skrive - en guide
  At skrive - en gui...
  19
  2725
  5
  por Joh@nne
 • Onde øjne
  Onde øjne
  13
  686
  10
  por Joh@nne
 • Et hegn har huller
  Et hegn har huller
  6
  609
  9
  por Joh@nne

GRAPHIC NOVELS

por , Quarta-feira Dezembro 28, 2016
3 Likes
5 Comentários
GRAPHIC NOVELS

Hvad er det egentlig? Og hvorfor burde du læse dem?

Efter at have haft et forløb om grafiske romaner i min engelskundervisning, må jeg tilstå, at jeg nu deler min lærers begejstring for denne genre. Derfor synes jeg, du skulle tage at klikke dig ind på denne blog og finde ud af, hvorfor graphic novels ikke bare er tegneserier.


Ler Mais

 • Joh@nne

  mumbled "Jeg har læst min første digtsamling"

  há 1 anos atrásResponder
  1 Like

  ... og det var en ret interessant oplevelse. Jeg har skrevet om det inde på min blog, som du kan finde her:
  https://ordpassion.wordpress.com/

  Sidste gang jeg linkede til den, var der ikke så meget at se. Nu har jeg smidt nogle flere indlæg op, så I kan se, hvad det egentlig er, jeg har tænkt mig at skrive om derinde.
  Udover mit møde med lyrikken har jeg også skrevet om, hvordan jeg læser tyske romaner for at blive bedre til tysk, og jeg fortæller, hvorfor jeg er begyndt at omskrive Vi mødes på midten. Har du overvejet at læse John Greens nye roman kan du også læse, hvad jeg synes om den. Hvis det lyder interessant, kan du følge bloggen ved at trykke 'follow', og så vil du få en mail, når jeg poster nye indlæg. Jeg vil gøre mit ypperste for at opdatere regelmæssigt derinde.
 • Joh@nne

  mumbled "Nyt projekt"

  há 1 anos atrásResponder
  Hej, Movellas.
  Jeg har været lidt fraværende på det sidste, og jeg kan desværre ikke rigtigt sige, at det kommer til at ændre sig. Jeg kan mærke, at jeg så småt er begyndt at finde andre græsgange, men det betyder ikke et endegyldigt farvel - jeg kommer ind og kigger engang i mellem.

  Jeg vil gerne reklamere for min blog, som jeg helt spontant besluttede at oprette i går. Den handler (surprise, surprise) om bøger, men også om min rejse ud i litteraturens store verden, og så vil jeg også fortælle om, hvordan det går med mit romanprojekt "Vi mødes på midten". Jeg har jo en drøm om at få den skrevet færdig og derefter udgivet, og den proces vil jeg gerne dele med jer.
  Lyder det interessant? Så tag endelig et kig her:
  https://ordpassion.wordpress.com/

  Det kunne være så fedt, hvis det ikke bare var mig, der plaprede løs derinde, men at I også ville dele jeres tanker!

  Ps: Derinde kan I også finde min goodreads-profil. Det er en virkelig fed side at finde inspiration på og holde lidt styr på sin egen læsning, så jeg vil anbefale, at I lige tager et kig derind, hvis I ikke allerede kender til det.
 • Joh@nne
  há 1 anos atrásResponder
  Jeg har læst til og med kapitel fem, så du får lige mine tanker ud fra fjerde og femte kapitel.

  Først lidt overordnet. Jeg synes i det store og hele, at du skriver godt. Du varierer dit sprog, og du har et dejligt ordforråd, og generelt synes jeg, du er rigtig god til at føre historien og handlingen frem. En faldgrube ift. historier som denne, synes jeg, er, at man ofte kan komme til at skrive sider op og ned omkring universet, men jeg synes, du formår at præsentere alle detaljerne for læseren ret naturligt som en del af handlingen, uden at det bliver for tungt.
  Du bruger dog også et ret personligt sprog til dine karakterer, hvilket jeg ikke er så vild med. Det er selvfølgelig en smagssag, men jeg vil alligevel udpensle det lidt. Det er formuleringer som "På trods af den trykkede, nej sindssyge!, stemning ..." og "hvad i alverden vrøvler du om?-blik" og "Whatever ..." eller "Altså ..." som jeg selv ville undgå. Derudover har du også nogle formuleringer ind i mellem, som jeg synes, virker lidt forcerede, f.eks: "Landingen af armstykket stoppede hendes tankerække ..."
  Som en sidste sproglig ting vil jeg også nævne din brug af kursiv. Jeg synes, det fungerer fint i forbindelse med zombierne, fordi de er svære at sætte ord på og bare er de her fremmede og ukendte væsener. Men når det også er fosteret, tankerne, engelske udtryk og steder, synes jeg på en eller anden måde, at effekten forsvinder lidt.
  En sidste ting er mere ift. de to pigers handlingsforløb. Udover at du er god til føre historien frem, vælger du også spændende scener, og samtalerne er heller aldrig kedelige. Nu har jeg selvfølgelig kun læst begyndelsen på din historie, men jeg vil alligevel nævne, at de to handlingslinjer for mig virker lidt ens. Det her med, at de begge møder en anden person i det her kaos af en verden. Det er selvfølgelig to meget forskellige personer, og det udvikler sig muligvis i to forskellige retninger, men det kan du i hvert fald tygge lidt på.

  Men alt i alt er jeg imponeret over det, du har skabt. Selv er jeg ikke ret meget til zombie-historier, men jeg har vildt meget respekt for din historier. Så held og lykke fremover!
  [HOS BETA] SOS(1): Du slipper aldrig
  [HOS BETA] SOS(1):...
  29
  9501
  71
  || Vundet 2. pladsen i 'Skriv om fremtidens trusler'-konkurrencen. || Første bog af SOS-serien: Med en verden hærget af de rådne, er det svært at klare sig. Luna og Agnessa kan ikke andet end at se...
  Forfatter Amanda Juhl
  há 1 anos atrás
  Det vil jeg da kigge på. Særligt mine personlige kommentarer har jeg overvejet meget, men hvis de ikke fungerer, så skal de selvfølgelig væk :)

  Egentlig var det meningen, at kursiv skulle være de ord, som der skulle lægges ekstra tryg på. Altså ord som 'ikke' i specielle sammenhænge, engelske udtryk mm. Mens at zombierne ikke skulle stå i kursiv i længden, har bare ikke fået ændret det.

  Men er glad for, at du overordnet kan lide min historie :D Jeg skal prøve at kigge på de ting du har nævnt for mig.
 • Joh@nne
  há 2 anos atrásResponder
  1 Like
  Jeg brød mig ikke ret meget om After. Jeg synes, den skreg 'fanfiction' hele vejen igennem. Men jeg kan godt forstå, hvorfor mange bliver betaget af den. Den har netop alle de ting, en fængende fanfiction skal have. Jeg synes bare ikke, den var skrevet ret godt, og det hele blev meget overfladisk :)
  Men super fedt initiativ med anmeldelserne!
  Joh@nne
  há 2 anos atrás
  Nå, for søren. Jeg forstod heller ikke helt, hvorfor du absolut ville have noget historisk med ;)
  Fia V.
  há 2 anos atrás
  Jeg synes, at du fanger mine følelser om After. Var heller ikke særlig vild med den (jeg burde bare holde mig til fantasy og krimier).
  Joh@nne
  há 2 anos atrás
  1 Like
  Jeg nyder nu en god kærlighedsroman engang i mellem, men After var ikke lige en af dem ... :) Fedt at høre, at du har samme holdning.
Loading ...