MulherDenmarkMembro desde 23 mar 13Idade 22Última conexão há 3 semanas atrás

Mit navn er Louise, men jeg bliver kaldt Jensen, fordi at sige mit rigtige navn er forkert.
Jeg er officielt færdig med gymnasiet og lever nu livet som højskole elev. Det er jeg forresten snart færdig med, og snart skal jeg ned og være skilærer i Østrig og snakke mega meget meget tysk. Det skal nok blive sjovt.
Peace out <3

 • #Jensen#

  mumbled "Look what I did "

  há 3 anos atrásResponder
  1 Like

  Hej folkens!
  Jeg har knap afsluttet en fanfiction, og jeg går selvfølgelig med det samme igang med en ny! Jeg håber virkelig I ville kunne lide denne her! Nogle af jer, som har fulgt med en i en jeg begyndte på, allerede i december, ved at den er afsluttet. Jeg svarede en af dem, jeg fulgte med i den fanfiction, at jeg måske ville lave en sequel. Her er det cover, jeg indtil videre har. Jeg håber lidt at I vil komme med en masse teorier selv om hvad der skal ske :)
  Godnat xx!
 • #Jensen#

  mumbled "Angel in Disguise! "

  há 3 anos atrásResponder
  Hej allesammen! Jeg har ingen ide om at det er opdelt ord eller ej...
  Nå, men, mine nye fanfiction, Ai (fedeste forkortelse) er overrakende nok blevet vist virkelig mange gange! Jeg håber det er fordi at folk synes den er spændende og jeg håber virkelig I er vilde med den! Jeg var utrolig nervøs for at publicere igen, da jeg ikke har skrevet selv i rigtig, rigtig lang tid. Men, tilbage til pointen, jeg er møg glad for at I gider læse den. Det er den bedste julegave jeg kunne få!
  Jeg håber I nyder juleferien, julefrokosterne, fester, højtiden og alt det der.
  Mys <3
 • #Jensen#

  mumbled "Heeeeej dejlige fans!!!! "

  há 4 anos atrásResponder
  Som overskriften siger, så siger jeg hej.
  NU SKAL I HØRE.
  Jeg har arbejdet på en ny fanfiction, selv og jeg regner med at så snart jeg har gennemført og skrevet hele ti kapitler, vil der være snak om at jeg vil publicere, jeg vil publicere cover, prolog og første kapitel snart - sådan da.
  Ellers ville jeg bare sige at, jeg er ked af at jeg ikke har været på så meget siden Rikke og jeg skrev LWL færdige, men jeg vil gerne være ærlige med jer, det har ikke været det samme at skrive selv, for der var så mange gode ting ved at skrive sammen med hende, for hun gjorde det så let og gav en masse inspiration til at skrive!
  Men jeg publicerer snart en ny historie og jeg håber virkelig at I vil elske den!
  Mys mys, jeres Jensen xxx
 • #Jensen#

  mumbled "2014-2015"

  há 4 anos atrásResponder
  Okay det her kommer til at handle om en bestemt ting, som fører til flere ting. For et år siden cirka, faktisk i julen 2013, søgte en pige på facebook, efter en medforfatter.
  Hvis jeg havde vidst hvad mit ja havde muliggjort, ville jeg ærlig talt ikke vide hvad jeg idag, skulle gøre af mig selv. Jeg har fået en utrolig god veninde ud af det og et helt andet syn på verden.
  Jeg vil gerne takke alle jer der har fulgt med i Little White Lies og fulgte med i den smukkeste, ifølge mig, kærighedshistorie jeg længe har skrevet.
  Derudover, så holder jeg en pause, jeg tror ikke I skal regne med at jeg vil publicere noget foreløbigt.
  I må have en fortsat god ferie :-)
  xx Jensen
 • #Jensen#

  mumbled "70 fans!!! "

  há 5 anos atrásResponder
  Okay wow, jeg har lige skulle finde tid til at skrive om det her.
  Meen! Wuhuuu! 70 fans! Så vildt! Tusind tak alle sammen! Tusind tak!
  Jeg håber endelig I bliver og sådan noget og jeg glæder mig til at dele mange gode øjeblikke i mine fanfictions med jer!
  Mys mys fra jeres Jensen xx