MulherDenmarkMembro desde 22 fev 14Idade 25Última conexão há 1 meses atrás

Hvad er der og sige, jeg hedder Rebecca, er 21 år gammel. Jeg elsker at skrive og har gerne flere projekter i gang på en gang, men lige nu vil jeg holde mig til det jeg har sat i gang.
Jeg skriver et par historier med movellisten her inde Anne-Thea og overvejer om nogen af dem skal renskrives og ligges her ind, så i også kan få glæde af dem som vi har.
Nå men ellers er jeg også selv noget af en læse hest, dog går det mest på manga men jeg har da læst Harry Potter, Twilight, Divergent og THG.
jeg skriver både mine egne og fanfiktions. Fanfiktionsne bliver oftest med min egen OC i den verden jeg nu vælger at skrive om, og de fleste bliver nok fra manga og anime genren.

 • Houkou
  há 4 anos atrásResponder
  1 Like
  Hvorfor ikke lige den 22 december hvor jeg skal til København (bor i Jylland) ville havde været episk at møde hende, læste Divergent før der var annonceret at der ville komme en film.
 • Houkou

  mumbled "Flyttet"

  há 4 anos atrásResponder
  Hej alle sammen her i går flyttede jeg til England dette har været en stor del af mit liv de sidste par måneder, hvilket er grunden til der ikke er sket så meget, jeg håber på snart at kunne komme til at skrive igen, men lige nu er mit fokus på at finde mig til rette og finde min rytme som Au Pair pige, håber I stadig har noget tålmodighed tilbage XD
  Anuska
  há 4 anos atrás
  Uuuh det lyder mega fedt! :D Har selv overvejet at det er noget jeg skal en gang efter 3.g :3
  - Håber du får en rigtig fed oplevelse ud af det! :D
  Houkou
  há 4 anos atrás
  Tak, den er allerede fed, selv om familien har lidt travlt i den her uge, hvilket giver mig tid til at lære huset at kende inden mit arbejde rigtig begynder. Syndes specielt det er noget man skal overveje, det er en god måde at rejse på samtidigt med man tjener penge :)
  Anuska
  há 4 anos atrás
  Nåh det er da altid noget c: Men ja, har jeg også gjort, men er bare ikke særlig god ti lat være væk hjemme fra xD Får sårn lidt.. Hjemve agtigt noget xD
 • Houkou

  mumbled "Eksamener sænker skrive process"

  há 4 anos atrásResponder
  Hey, som lovet vil næste kapitel af søster konflikt komme ud i denne måned og min nye movella Musik i Koma vil være færdig senest natten til den 28, men nu vil I så nok spørge hvor meget jeg tror jeg kan nå på så kort tid som jeg nu har, jo på mandag er min sidste eksamens dag og derfra har jeg så alle dage til at skrive frit som jeg lyster, hvilket jeg agter at gøre.
  Desuden regner jeg med at skrive en del i min sommerferie da jeg ikke har de store planer så glæd jer :)
 • Houkou

  mumbled "Jeres mening"

  há 4 anos atrásResponder
  1 Like

  Jeg vil vildt gerne høre jeres mening med hensyn til mit nye cover til min nye movella Musik i Koma.
  BlackAngelsSurvival
  há 4 anos atrás
  Rigtig flot! :) hvordan har du lavet den??
  Houkou
  há 4 anos atrás
  Jeg fandt billedet hved at søge "broken music" på google og tjekkede derefter om det var et billed jeg havde lov at bruge. Derefter brugte jeg bare movellas cover maker.
  BlackAngelsSurvival
  há 4 anos atrás
  1 Like
  Fedt lavet! Og en overskrift, der fanger! Glæder mig til at læse :)
 • Houkou

  mumbled "Jeg tager kampen op"

  há 4 anos atrásResponder
  1 Like

  Jeg har besluttet at ville deltage i den nye konkurrence og har nu lagt en plan for den nye historie, som kommer til at hedde: Musik i Koma.
  Den kommer til at være på 16 kapitler som jeg allerede har planlagt hvad skal handle om så jeg på den måde ikke kommer til at sidde fast, så nu vil mit fokus nok i noget tid være på den, men jeg håber stadig på mindst et nyt kapitel i søster konflikt i Juni.
  White Tiger
  há 4 anos atrás
  Hvilken konkurrence teltager du i?
  Houkou
  há 4 anos atrás
  Den her: Skrivekonkurrence om kærlighed, venskab og ulykke...
  White Tiger
  há 4 anos atrás
  Tænker på min dansk still som jeg skulle skrive til eksamen når jeg tænker på Kærlighed og ulykke :D
Loading ...