MulherDenmarkMembro desde 7 nov 13Última conexão há 3 anos atrás

Jeg har fantastisk musiksmag, og af og til får jeg også 10 i dansk so what's there not to like

 • Dearest Darling
  há 4 anos atrásResponder
  Nu rykker jeg dig altså lige igen, for jeg tror ikke, du så min sidste besked - er det en fejl, jeg ikke har modtaget digtsamlingen endnu? ;-)
  Rebecca Guacan
  há 4 anos atrás
  Hmm, tænker du gerne skulle have fået den nu... Du sendte mig din adresse ik, som jeg så sendte videre til BoD? Kan du ikke lige sende mig en mail med adressen igen, så tjekker jeg op på det :-)

 • Dearest Darling
  há 4 anos atrásResponder
  Hej Rebecca, jeg har ikke modtaget digtsamlingen endnu - skal I have min adresse igen, eller skal jeg bare løbe ned og tjekke postkassen en ekstra gang i løbet af ugen? ;-)
 • Dearest Darling

  mumbled "preach"

  há 4 anos atrásResponder
  2 Likes
  "Fanden tag alt Stil-Kunstleri. Det er opfundet af Folk, der ikke har noget på Hjerte, og det smitter som Fnat, vi har alle lidt deraf." - Pontoppidan

  guys
  listen to the dead guy
  he knows what he's talking about
  Anna MV.
  há 4 anos atrás
  1 Like
  amen
 • Dearest Darling
  há 4 anos atrásResponder
  synes starten er lidt underlig. eller, den er egentlig fin nok, men du bruger et lidt gammeldags sprog med 'vor skilte', som ikke rigtig passer ind.
  gentagne gange skriver du 'de højere magter', og for mig er det Gud eller en anden form for noget overnaturligt. Jeg ville bruge en anden formulering, for det er jo ikke det, ytringsfrihed handler om, i hvert fald ikke for mig.
  Rundtomkring er der nogle grammatiske fejl, og normalt betyder de ikke så meget for mig, men når det nu er en dansk stil, det her, synes jeg lige, du skal læse det igennem en gang til med et falkeblik på alt grammatisk (tastefejl, f.eks. har du skrevet 'vi i Danmark har været så heldig' og kommafejl rundtomkring, nogle underlige formuleringer, f.eks. 'Måske er os i Danmark' i stedet for 'måske er vi i Danmark' osv.) For mig kan det hjælpe at printe det hele ud og så sidde med blyant og rette på et papir først. det er som om, jeg har sværere ved at se mig blind på mine egne fejl sådan.
  Til sidst griber du fat i noget med aviser og blade, og så lader du den ligesom bare hænge der i luften og skriver en konklusion på én sætning til sidst, der ligesom ikke rigtig hænger sammen med det emne, du lige tog fat i.
  nogle steder har du også brugt 'man', og det irriterer mig utroligt meget, for det lyder simpelthen så uintelligent, og slet ikke at du er det, men det lyder bare som noget, Amalie fra Paradise ville sige på TV, når hun forklarer hvorfor hun blev skilt fra whatever han hedder.
  Alt i alt synes jeg du har fat i nogle rigtig gode synspunkter, og selvom det ville klæde den at blive lidt længere og uddybende, kan jeg næsten gætte mig til, at der er en ord-begrænsning, og jeg synes, du har udnyttet dine ord rigtig godt. jeg krydser fingre for dig smukke
  Grundlovens betydning for mig - Ytringsfrihed
  Grundlovens betydn...
  1
  0
  5
  Essay til Samfundsfag.
  pasta
  há 4 anos atrás
  thanks sweetie - tror faktisk også min lærer påpegede det med "de højere magter" så der skal nok findes et andet ord for det. the gramma skal jeg nok tage et kig forbi, så den bliver lidt bedre, hehe
  skal jeg så skrive en "afslutning" for avis og blade afdelingen eller? (:
  jeg vil tjekke i gennem for man'er, og få fjernet nogen af dem, så godt jeg nu kan ((:
  pasta
  há 4 anos atrás
  ogog skal nok tilføje nogle flere meninger, yesyes
  Dearest Darling
  há 4 anos atrás
  niiiiice brov
  Hmm, hvis jeg har gættet rigtigt, og der virkelig er en ordbegrænsning på, ville jeg måske overveje at fjerne afsnittet helt og i stedet fokusere mere på at få min egen mening og en god konklusion stablet på benene.
  hvis ikke ville jeg nok bare uddybe begge dele med fire-fem sætninger, måske mere måske mindre, det er op til dig :*
 • Dearest Darling
  há 4 anos atrásResponder
  Hov - har jeg ikke set det cover et sted før? @[Helene Kaas] ups, det er vist ikke dit, smukke? ((;
  BUNN
  há 4 anos atrás
  Ups ja..
  Den passede bare så godt til historien og tænkte at det jo alligevel ikke skulle bruges til noget... Men skulle måske have givet credits til bestseller?? :))
  Dearest Darling
  há 4 anos atrás
  ved ikke, det er i hvert fald ikke dit, og så vidt jeg ved, har hende, der har lavet det, betalt penge for billederne, men selvom jeg ikke synes, det er så pænt gjort af dig, så kan jeg heller ikke se, at der sker nogen skade ved, at du bruger coveret, så længe du lige nævner hvor det er fra, eller sådan noget. Det er jo ikke fordi, din historie skal udgives med det cover på ;)
Loading ...