MulherDenmarkMembro desde 12 ago 13Última conexão há 2 anos atrás

“When writing the story of your life, don't let anyone else hold the pen” ♡

~Ukendt

 • Get_a_life (Zebraen)
  Ej jeg synes ideen er sindssygt god! Jeg har så meget godt at sige om den her movella, at jeg faktisk ikke kan sætte ord på!
  For det første synes jeg at du skriver rigtig godt!
  For det andet ja, så er ideen så original at jeg selv brænder for at skrive sådan en historie her - selvom dette kun er første kapitel :) ærgerligt at denne ide her er taget XD
  200 lysår i diameter
  200 lysår i diamet...
  839
  4
  2
  Cheon er så heldig at leve i en verden, hvor den avancerede teknologi indenfor maskiner står i klart lys. Robotter, der både ligner og opfører sig som mennesket selv, er blevet opfundet og brugt med stor...
  Theo Autumn Rasmussen
  há 6 anos atrás
  1 Like
  Meeep! Tak!! : D
  Og du skal ikke være bange for selv at tage ideen. Det gælder bare om at sætte sit eget præg på det. Der er jo mange måder, man kan vende og dreje det hele. Det er jo det, der går en historie, med en så original idé, unik.
 • Get_a_life (Zebraen)
  1. Hmmm. Altså jeg vil jo blive nødt til at slå ham ihjel, nu hvor jeg vinder... Så. Det er fint nok for mig. Selvfølgelig kommer jeg til at savne ham, men... Rigdommen og æren er vel vigtigere.
  2. Det var hans valg, og han ved hvad det indebærer. Det eneste triste er jo bare at han ikke ved, at jeg nok er nødt til at slå ham ihjel. :/ Vi har ikke rigtig snakket så langt endnu. Han er nogle gange lidt dum i det. Tsk...
  3. Hvordan jeg har det med andre sonere? Ad. De kommer jo næsten alle sammen fra de der beskidte og klamme distriker, så egentlig har jeg ikke lyst til at røre dem. Og alligevel vil jeg glæde mig til at skære deres hals over så deres beskidte blod rør mig . Hmm, det er okay.
  Online Hunger Games
  Online Hunger Game...
  10.6k
  80
  593
  Har du nogensinde ønsket dig at være med i The Hunger Games? Nej måske ikke rigtig, man kan jo dø, men det er nu spændende alligevel ikke? Nu har vi en løsning på dit dilemma. Denne løsning kommer i form...
  Get_a_life (Zebraen)
  há 6 anos atrás
  *Er lige mig selv igen...
  Sorry hvis det kommer noget senere end i ville have det... Men jeg har af en eller anden grund ikke set at der er kommet en notifikation..? Well, jeg må vel bare undskylde og håbe at i godtager det. OG for det andet, så vidste jeg ikke om man skulle skrive det inde på forummet? For ellers.... ja.... det ved jeg ikke.
  Alanna.lion
  há 6 anos atrás
  Jeg er ked af at du ikke opdagede det inden tidsfristen, men det kan jo ske, manglende notefikationer er også noget jeg har bandet meget over. Jeg mener vi skrev på et tidligere tidspunkt at vi gerne ville have jer til at svare i forrumsne, fordi der simpelthen bliver alt for meget at rulle igennem hvis I ikke gør det! Der er over 620 kommentarer i forvejen....(selvfølgelig er kommentarer dejlige, men lige som matematik afleveringer er det ikke sjovt at kigge en hel bog igennem for et svar man kunne have "googled" sig til) :-)
 • Get_a_life (Zebraen)

  mumbled "COVER PÅ FORSIDE!!!"

  1 Like

  Jeg ved godt at det er nogle dage siden. Men det er først nu jeg rigtig tænker over det. MIT COVER ER PÅ FORSIDEN!!! Det er min movella 'Soulmate' jeg har sammen med @[Maja-Louise] som er med i fantasy konkurrencen :) Dette kunne aldrig have ladet sig gøre uden den bedste @[Sorine] XXXXX
  NYT KAPITEL UDE!!!
  Sorine ❀
  há 6 anos atrás
  AWW HVOR ER DU SØØD <3 <3 :*
  Loove you xx
 • Get_a_life (Zebraen)
  ejjjjjjj, ville gerne læse med... men ja... Jeg er kun 14 og har connected med facebook...FORDØMT! (Er selv igang med en TWD movella... men ja...)
  Et Ganske Særligt Kys (Zombie 1)
  Et Ganske Særligt...
  2966
  29
  133
  Sara vågner op med de ondeste tømmermænd. Det er den første januar, og byen er stille og forladt. Hendes mor er ikke hjemme. Det er hendes irriterende lillebror og hans knap så irriterende kammerat til...
  Historietøsen
  há 6 anos atrás
  Ærgerligt :-) ikke at der er sket noget uhyggeligt endnu. Er ikke nået så langt, men har næsten andet afsnit klar. Hvad hedder din twd movella? Vil gerne tjekke den ud ;-)
  Historietøsen
  há 6 anos atrás
  Hej igen. Har sænket aldersgrænsen, så hvis du har lyst, har du nu mulighed for at følge med :-) er cirka halvvejs med historien.
  Get_a_life (Zebraen)
  há 6 anos atrás
  1 Like
  Uhhh! TAK, kigger lige forbi :)
Loading ...