MulherDenmarkMembro desde 13 jun 12Idade 24Última conexão há 6 meses atrás

We live and breathe words. It was books that made me feel that perhaps I was not completely alone. They could be honest with me, and I with them.

 • Frk.Poulsen

  mumbled "#GuessWhosBack"

  há 1 anos atrásResponder
  Overvejer kraftigt at begynde at skrive igen! Julestemningen og hyggen er over mig, og jeg kan mærke, jeg savner mine aftener med varm te, store sweatere og min computer for at digte historier - Der kommer nok et kapitel på I Call It Fate engang i morgen selvom den ikke er blevet skrevet på i halvandet år ;) #GodJul
 • Frk.Poulsen

  mumbled "#PrayForParis"

  há 4 anos atrásResponder
  4 Likes
  Jeg kom hjem fra Paris i går aftes - Hvor er det sindssygt surrealistisk med at det der sker nu. Håber snart det er ovre.
  Maria Louise Persdatter
  há 4 anos atrás
  1 Like
  Åh, godt at du er kommet hjem! Har også siddet og rystet i et halv time nu. Det er ret vildt, at Paris skal udsættes for så meget på så kort tid!
  L. R. Bourgeat
  há 4 anos atrás
  1 Like
  Godt du nåede at komme hjem! Det er jo fuldstændig sindssygt det, der er sket... </3
 • Frk.Poulsen

  mumbled "MITAM"

  há 4 anos atrásResponder
  Har endelig fået hørt Made in the A.M. og hyper måske en lille smule over måden de synger mit navn på i "Olivia" - gaaaahhh!
  Frederikke
  há 4 anos atrás
  Hahahaha du er så heldig med at hedde Olivia (Går ud fra at det er dit navn haha)
  Og det album er fantastisk!
  Frk.Poulsen
  há 4 anos atrás
  Føler det er ved at blive en hel trend med mit navn ;) - John Mayer med Something Like Olivia, Rasmus Seebach med Olivia og nu One Direction! No wonder det er ved at blive et populært navn, hahaha!
  Ja, det er ikke helt skidt, huh? :D
 • Frk.Poulsen

  mumbled "Ny Macbook!"

  há 4 anos atrásResponder
  Puha! Efter 2 uger og 4 dage har jeg endelig fået mig en ny Macbook - min anden gik helt i stykker og det tog en krig at få den sendt afsted med de rigtige papirer og sådan noget - så så snart jeg får Word tilbage, kan jeg begynde at skrive igen :) x
Loading ...