HomemDenmarkMembro desde 16 jun 14Idade 19Última conexão há 1 dias atrás

noget jeg siger forsvinder, gir genlyd i byen?

 • ersen garga

  mumbled "NY DIGTSAMLING"

  há 2 anos atrásResponder
  får sååå meget inspiration de her dage, og jeg nyder at ku skrive digte igen, selv om det har taget 1,5 år:)) nå men jeg har skrevet to digte i dag, og jeg ville blive så glad for noget feedback, da jeg har eksperimenteret lidt med min digtning (igen) <3

  menneskemyriadevæver byens sammenhængskraft
  #Always...
  há 2 anos atrás
  1 Like
  Tager et kig <3
  Måske senere...
  L. R. Bourgeat
  há 2 anos atrás
  1 Like
  Yay! <3
 • ersen garga

  mumbled "individualisme, kollektivisme??"

  há 2 anos atrásResponder
  2 Likes
  halløj derude!!

  okay, har ik skrevet en mumble i en trilliard år. ku i hvert fald ik huske, hvor mumble-funktionen var henne hehe. MEN er begyndt at poste lidt igen her på movellas, fordi jeg er begyndt at skrive lidt igen. i skolen i går sku vi skrive et digt med udgangspunkt i systemer. inspirationen sku komme fra en forfatter (som jeg ik husker navnet på), og digtet var baseret på fibbonachital og alfabetet. jeg blev så grebet af det, at jeg skrev videre på det, da jeg kom hjem, men hold kæft det var svært.

  jeg ville blive rigtig glad for, hvis i tog et kig på det. måske blir det en digtsamling, hvem ved?? er i hvert fald blevet megagrebet af systemdigtning og vil helt klart eksperimentere med det

  n er uendelighedensystemdigtning:)
  Emmylou Rose
  há 2 anos atrás
  Ihh, selvfølgelig vil jeg da tage et kig forbi! Velkommen tilbage <3
  ersen garga
  há 2 anos atrás
  @[Sofie R. E.] en lille smule ja <3
  @[Emmylou Rose] årh tusind tak! <3
  #Always...
  há 2 anos atrás
  Velkommen tilbage <3
  Vil da tage et kig <3
  Thanos123
  há 1 anos atrás
  There are the great post here looking the online function to change account in windows 10 must be web users have to visit the site https://computernamewindows10.com/ and save the all update to set name.
 • ersen garga

  mumbled "opdatering efter tre måneders tavshed"

  há 4 anos atrásResponder
  1 Like
  det er længe siden, jeg har skrevet et digt. nu har jeg på nogle timer endelig ræsonneret mig frem til et af kærlighedens slags, og det er tilmed også blevet indledningen til den romantiserede kærlighedssamling 'attrå', som in spe vil bugne med digte (evt.) i diverse undergenrer. under processen fik jeg i samtid med progressionen en åbenbaring, som bliver grundlaget for samlingen: jeg har konstateret, at jeg er blevet vanvittigt fortryllet af at skrive om naturen, musikken, floraen og faunaen, ja, og ikke mindst kærligheden, og disse elementer i én fusion mener jeg skaber harmoni og et fantastisk samspil. dette vil ofte resultere i interaktion mellem interpersonelle relationer, metaforiske sammenligninger og geografiske placeringer, der repræsenterer idyllen. jeg håber, i ønsker at tage et kig forbi. så vil jeg blive superglad. :)
  attråidylliserede beretninger om kærlighedens natur og musik | digtsamling
  Johanne Borup
  há 4 anos atrás
  1 Like
  ersen garga
  há 4 anos atrás
  oh hanne always prepared to help
  Johanne Borup
  há 4 anos atrás
  hvad jeg er her for <33
  Damana
  há 4 anos atrás
  hvor dejligt at høre fra dig, fancypants <3
 • ersen garga

  mumbled "at glemme hvem man er-citater"

  há 4 anos atrásResponder
  8 Likes
  well,
  jeg fik en spontan lyst den anden dag til at skrive nogle ikke-modificerede sætninger til at glemme hvem man er, min kommende roman, så jeg kan huske dem og bruge dem som inspirationskilde. :)))
  når de er selvstændige, som de står nu, er de nok lidt ude af kontekst og virker ikke så kraftfulde, men her får i nogle af dem:

  "Der var opstået en tillidskløft imellem os. Men hver gang jeg forsøgte at bygge en broforbindelse, kappede Seth rebene over igen."

  "Vi kunne ikke stole på mørket. Hele tiden ændrede den form og narrede øjet, så vi aldrig kunne stole på vores indre kompas. Måske var det bedst at stole på nattens lyde, men intet af det, vi hørte, kunne skelnes fra udefrakommende farer. Lyden af en knækkende gren kunne være et menneskes legemer, den hylende vind var måske en portal fra det hinsides til den sårbare verden.

  "Han var så spinkel og tynd og drænet for livslyst, at han var sunket sammen i skuldrene, men al den kraft, han havde i sig, gav mig styrken og overskuddet til at give afløb for alle de følelser, jeg havde siddet inde med så længe."

  Damana
  há 4 anos atrás
  Omfgkskfn why u so talented

  Har kun én ting: "hele tiden ændrede den form" - du skriver i sætningen inden "mørket." Altså ændrer mørket form, og mørket er med t, så det skal være "altid ændrede det form" :D <3
  Anna MV.
  há 4 anos atrás
  asdfghjkljdkdknsal hvor er det amazing
  ersen garga
  há 4 anos atrás
  1 Like
  hfjyfutfuyfgu i love u guys. <3

  dama: oh, yeah, det kan jeg godt se, thank uuuu. <3
  ersen garga
  há 4 anos atrás
  tusind tak!!!
  ja, det har jeg godt set - ændrer det dog til "regne med"
 • ersen garga

  mumbled "at glemme hvem man er"

  há 4 anos atrásResponder
  6 Likes

  jep, dette er så coveret + titlen til en af mine kommende romaner, som er med til at udgøre de nitten romaner, som alle skal skrives, indtil jeg ikke lever i denne verden. og inden nogen kommenterer på det manglende komma i min titel, vil jeg sige, at det er meget bevidst, da jeg aldrig har brudt mig om, at man tager stilling til grammatik i en titel, og desuden synes jeg, det er med til at ødelægge både titel og bogomslag. c: xD

  som tidligere sagt i en tidligere mumble er dette en atypisk zombie-roman, der kommer til at foregå i lidt længere ude i fremtiden i en allerede ødelæggende, overvintret verden, hvor menneskene er lejret i forskellige områder, som er afskåret fra resten af verdenen for at beskytte sig mod potentielle zombie-farer.
  - her er der så en hovedperson - og nogle bipersoner - som vælger at flygte fra et af disse områder i troen om at kunne finde håb ude i det fjerne.

  lyder det som noget for jer? c:
  ersen garga
  há 4 anos atrás
  1 Like
  tran: må også snart få læst dine zombie-historier, når jeg en dag har den såkaldte dyrbare tid og overskud, haha! og det kender jeg godt, det der med at man laver covers osv., lang tid før man har mulighed for at begynde på sin historie. ;)

  olivia: det er jeg rigtig glad for at høre - tusind tak! :)
  Historietøsen
  há 4 anos atrás
  Ville elske, hvis du fik læst en af dem, selv om jeg kan være lidt i tvivl om, hvorvidt du vil synes om dem ... Men hvorfor ikke ;-)
  ersen garga
  há 4 anos atrás
  1 Like
  jeg er sikker på, du er supergode! ;)
  Historietøsen
  há 4 anos atrás
  1 Like
  <3