HomemDenmarkMembro desde 16 jun 14Idade 19Última conexão há 3 dias atrás

noget jeg siger forsvinder, gir genlyd i byen?

 • ersen garga

  mumbled "NY DIGTSAMLING"

  há 1 anos atrásResponder
  får sååå meget inspiration de her dage, og jeg nyder at ku skrive digte igen, selv om det har taget 1,5 år:)) nå men jeg har skrevet to digte i dag, og jeg ville blive så glad for noget feedback, da jeg har eksperimenteret lidt med min digtning (igen) <3

  menneskemyriadevæver byens sammenhængskraft
  #Always...
  há 1 anos atrás
  1 Like
  Tager et kig <3
  Måske senere...
  L. R. Bourgeat
  há 1 anos atrás
  1 Like
  Yay! <3
 • ersen garga
  há 1 anos atrásResponder
  er ret vild med din struktur og dit ordvalg og synes, du har ret godt styr på æstetikken både sprogligt og visuelt. måske savner jeg lidt mere indhold og variation? ift. indhold tænker jeg på, at der gerne måtte være flere lag, som så gir stof til noget eftertanke, og et egentligt budskab, som er “gravet ned” i ordene. ellers godt arbejde!

  vil holde øje med dig fremover!;)
  stofbutikken
  stofbutikken
  5
  386
  4
  velkommen til stofbutikken / her kan du være en anden
 • ersen garga
  há 1 anos atrásResponder
  hey! jeg synes, du har været meget kreativ, og man kan se, at du har tænkt meget over det, du har skrevet, for du kommer med nogle fine begrundelser. til gengæld har jeg nok svært ved at se, hvordan matematik kontra biologi lige giver mening. altså matematik bruges jo til at udregne noget for at få resultat, man kan bruge i en bestemt sammenhæng. og her mener jeg, at det er logisk, at svaret på, hvem man tiltrukkes af, skal søges andetsteds og ikke i matematikkens plus og minus. så ja, hensigten for mig er måske lidt utydelig. ellers synes jeg faktisk, det var rigtig interessant at læse! du har formået at lave noget, der var anderledes :)
  Når plus gange plus ikke giver minus
  Når plus gange plu...
  6
  604
  8
  Tekst med matematisk tema og LGBT+.
 • ersen garga

  mumbled "individualisme, kollektivisme??"

  há 1 anos atrásResponder
  2 Likes
  halløj derude!!

  okay, har ik skrevet en mumble i en trilliard år. ku i hvert fald ik huske, hvor mumble-funktionen var henne hehe. MEN er begyndt at poste lidt igen her på movellas, fordi jeg er begyndt at skrive lidt igen. i skolen i går sku vi skrive et digt med udgangspunkt i systemer. inspirationen sku komme fra en forfatter (som jeg ik husker navnet på), og digtet var baseret på fibbonachital og alfabetet. jeg blev så grebet af det, at jeg skrev videre på det, da jeg kom hjem, men hold kæft det var svært.

  jeg ville blive rigtig glad for, hvis i tog et kig på det. måske blir det en digtsamling, hvem ved?? er i hvert fald blevet megagrebet af systemdigtning og vil helt klart eksperimentere med det

  n er uendelighedensystemdigtning:)
  ersen garga
  há 1 anos atrás
  @[Sofie R. E.] en lille smule ja <3
  @[Emmylou Rose] årh tusind tak! <3
  #Always...
  há 1 anos atrás
  Velkommen tilbage <3
  Vil da tage et kig <3
  Thanos123
  há 7 meses atrás
  There are the great post here looking the online function to change account in windows 10 must be web users have to visit the site https://computernamewindows10.com/ and save the all update to set name.
 • ersen garga
  há 1 anos atrásResponder
  1 Like
  det her er den første historie, jeg læser på movellas efter 1,5 år - og det fortryder jeg bestemt ik! hvor jeg vild med, at det hele blir beskrevet, som om det er naturligt og ik absurd, hvilket måske egentlig gør det hele mere absurd? jeg er fan!
  Den smukkeste nummerplade i verden
  Den smukkeste numm...
  4
  305
  2
  Aya Papaya
  há 1 anos atrás
  1 Like
  Næh, sikke en stor ære at være den første i 1,5 år, haha! Og tusind tak for feedback:)
Loading ...