MulherDenmarkMembro desde 19 fev 12Idade 24Última conexão há 10 horas atrás

"Jeg har skrevet om en verden, som ikke findes, for at den skulle findes."
- Inger Christensen.

Du er mere end velkommen til at skrive en besked til mig.

https://www.goodreads.com/user/show/10192704-cecilie

6 tips til at skrive et resume

por , Sexta-feira Setembro 23, 2016
4 Likes
5 Comentários
 6 tips til at skrive et resume
Resumeet er – sammen med coveret og titlen – en stor del af at tiltrække læsere til en historie og derfor er det også vigtigt, at det bare sidder der. Det er altså ikke her du skal være doven og kun bruge ti minutter på hurtigt at skrive noget. Desværre kan resumeer også være rigtig svære at skrive, fordi du på nogle ganske få linjer skal fange essensen af hvad din historie handler om, samtidig med at du skal vække din læsers interesse. Men svært....

Ler Mais

 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Skriv. // et digt. "

  há 1 semanas atrásResponder
  6 Likes
  Skriv selvom det er lettere at lade være.
  Skriv selvom alting roder, skriv selvom du er træt, skriv selvom du er syg.
  Skriv selvom det ikke er godt nok, skriv selvom det får dit hjerte til at slå hurtigere, skriv selvom det giver dig lyst til at lukke øjnene, skriv selvom du kan høre de kritiske toner hæve sig over historierne; jeg ved, du stadig kan nå dem.
  Skriv selvom det er lettere at lade være.
  Lad være med at slå det ihjel, fordi det ikke er perfekt.
  Lad være med at slukke flammens lys, fordi du ved, den ikke kan andet end at gå ud. Det er aldrig det sidste lys. Det er aldrig den sidste linje.
  Disse, dine hænder, var skabt til at leve videre og det har de gjort.
  Fortæl mig der ikke er en historie i det.
  T.M.Kaur
  há 1 semanas atrás
  1 Like
  Love it <3 <3
  L. K. Hartwig
  há 1 semanas atrás
  1 Like
  Vild med det :)
  Damana
  há 6 dias atrás
  1 Like
  <3 Cecilie <3
 • Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Skæbnegudinderne må være på spil. :o Jeg har læst så meget om græsk mytologi her de sidste par måneder, så det kunne sagtens tænkes, der måske kom et bidrag fra min side.
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Et par ord + et sted I kan følge mig. "

  4 Likes
  Det er ved at være et år siden, jeg sidst har skrevet en mumble.
  Jeg har haft brug for at trække mig lidt tilbage. Jeg ville ønske, jeg kunne komme med en update om at min angst er blevet meget bedre, men ting tager tid og det her er en af de ting, som bare tager meget tid. Jeg skal snart starte til psykiater, så fingers crossed, at det kan hjælpe.

  Egentlig ville jeg bare lige sige, at jeg har udgivet et digt, der hedder "Kan de reparere dig?" og at jeg er begyndt at poste mini-digte på instagram lidt i stil alla "99 digte" som jeg selvfølgelig også gerne vil dele med jer. Det er stadig meget nyt, men forhåbentlig får jeg skrevet mere.
  instagram.com/cec.rec/

  Jeg håber, I har det godt.
  Tak til jer, der stadig læser de ord, der slipper ud af mig en gang imellem. Det er virkelig altid værdsat. <3
  Lukas. I. C.
  há 1 meses atrás
  Håber på alt det bedste for dig med psykiateren, kender mange som det har hjulpet på med at se en. <3
  må indrømme jeg ikke bruger insta så meget, men vil i hvert fald se frem til alt du kunne finde på at lægge op herinde, det er altid så skønt med sådan nogle dejlig gode tekster. <3
  Subangi
  há 1 meses atrás
  Håber det bliver bedre med psykiateren! <3
  Cecilie Reckendorff
  há 1 meses atrás
  1 Like
  Tak begge to! <3
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "En lille opdate."

  5 Likes


  Nu hvor jeg har skrevet et par mumbles om hvor hård en periode det sidste halve år har været for mig, er det nærmest kun på sin plads at skrive en nu hvor det er begyndt at gå bedre. Jeg holder pause fra mit studie og er flyttet ud af min lejlighed (jeg kom ikke derfra uden først lige at forstue foden, men sammenlignet med alting er det ingenting) og bare på den sidste måned er jeg gået fra konstant angst til faktisk at tendere til at have det godt. Jeg har lyst til at gå lange tur. Læse alt i verden. Lærer. Lægge makeup. Få styr på alt det, der er styrtet sammen og bare være fri. Og i sidste uge lykkedes det mig både at være i tre forskellige genbruger, hvilket jeg har savnet helt vanvittigt og at small talke med en fremmede dame ved en flaskeautomat – det lyder vanvittigt trivielt, men ligeså snart man ikke kan de ting, finder man ud af hvor vigtige alle de detaljer er. Det føles stadig meget skrøbeligt, fordi det kun har varet et par uger og jeg ved der er lang vej endnu.
  Jeg er også begyndt at skrive igen – længere historier – indtil de har fået lidt mere form, holder jeg dem lidt tæt ind til mig, men hvis de bliver til noget, kommer I nok til at høre fra mig.
  Håber I har godt. <3
  #Always...
  há 1 anos atrás
  Ønsker det bedste for dig! <3
  Bjørk Helena
  há 1 anos atrás
  Årh, jeg er glad for at høre, at det går lidt fremad! <3
  Cecilie Reckendorff
  há 1 anos atrás
  <3
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "En kvart million visninger - tak, tak, tak. "

  7 Likes


  Guys, jeg har her på det sidste talt mine views sammen og i dag fandt jeg ud af, at jeg har nået 250.082 visninger i alt. Det havde jeg aldrig drømt om, da jeg oprettede mig og jeg er så taknemmelig for alle jer der har læst og fulgt med gennem alle årene. Jeg har haft et par hårde sidste dage, fordi min mor har været indlagt – hun af blevet udskrevet, men de har stadig ikke rigtig fundet ud af hvad der er galt med hende – samtidig med at jeg står overfor en flytning, hvilket kun giver ekstra stress. Det er fantastisk med det her lille lyspunkt. Og det er rørende at se at de historier, jeg skrev for flere år siden og nærmest aldrig skænker en tanke, stadig har visningstal, der flytter sig og derfor også stadig har et liv lang tid efter jeg har givet slip. Hvis jeg havde skrevet dem i dag, havde jeg selvfølgelig gjort det anderledes, det er en del af at blive ældre og ”klogere” (whatever that means) men jeg er glad for de findes præcis som de er og har været en del af en historie, der er min – og jeg er endnu mere glad for I stadig passer på dem. I vil altid være i mit hjerte, så af hele mit hjerte tak.
  - Cecilie
  Fluen
  há 1 anos atrás
  Årh Cecilie er ked af at høre det stadig ikke vil vende din vej noget af det. Hvor du bare ikke fortjener det :-( Kæmpe kram <3 <3
  Hvor skal du flytte hen?
  Cecilie Reckendorff
  há 1 anos atrás
  Mange tak alle sammen. <3 Så søde I er.
  Jeg flytter hjem til mine forældre igen og har taget en pause fra mit studie. Lige nu har jeg bare brug for at der ikke er så meget press, så jeg kan fokusere på at få det bedre.
  Lena.
  há 1 anos atrás
  Musse <3
Loading ...