MulherDenmarkMembro desde 20 ago 14Idade 16Última conexão há 10 horas atrás

Halløjsa, alle sammen!
Besøg gerne min hjemmeside!
Jeg har en bookstagram (instagram, but with books), tjek den ud :D

Jeg skrev min første historie som 6'årig, og har bare skrevet løs siden. Men jeg ville aldrig ha' kunne skrive så meget, uden min familie. De har altid stået og sagt "Sådan dér! Skriv videre, det skal nok komme!" Når jeg havde skriveblokkeringer, opmuntrede de mig. Jeg kan ærlig talt ikke se, hvordan jeg ellers skulle have skrevet siden 6 år.

10 spørgsmål: Hvad ved du om egyptisk mytologi?

por , Domingo Janeiro 7, 2018
3
12 Comentários
10 spørgsmål: Hvad ved du om egyptisk mytologi?

Hej, og velkommen til Egyptisk mytologi quiz!

Ja, det er lang tid siden jeg sidst lavede en quiz, men her er der en med Egyptisk mytologi!


Ler Mais

 • Bøgernes Prinsesse

  mumbled "Til alle der har skrevet en hel bog"

  1 Like
  Kære du, der har skrevet en bog

  For det første vil jeg gerne sige: Hvor ER det flot! Og du har lavet en slutning og alt muligt?! Sådan!

  For det andet vil jeg gerne spørge: Hvor mange scener / kapitler har i normalt?

  Med venlig hilsen og håb om svar fra nogen :D
  Bøgernes Prinsesse
  Maria Louise Persdatter
  há 1 meses atrás
  Det kommer jo helt an på historien. Klassisk "Kvalitet over kvantitet", da historien jo skal fortælle sig selv. Antallet af kapitler afhænger af, hvordan den er bygget op, hvad der sker osv. Du kan jo tage to fortællinger indenfor samme genre, hvor en bog måske har 600 sider, men kun 30 kapitler, eller en bog på 250 sider med det samme antal kapitler. Ingen af dem er forkerte. Det handler om, hvad der giver mening, så man får det naturlige flow, og det afhænger så meget af personlig fortællerstil.

  I min roman, "Vi er lige nu", der er et færdigt manuskript, har jeg ikke præcist tal, men det er nok omkrig de 70 kapitler fordelt ud på 275 A4-sider. Så kan man jo godt tænke, DÉT er godt nok mange kapitler! Men igen, så giver det mening for den her fortælling, da kapitlerne er skrevet som enkelte scener, fordelt ud på forskellige dage, tidspunkter på dage osv, da historien cirka forløber sig over et kalenderår. Igen, ikke forkert, da det giver mening for historien og skaber et naturligt flow for at historien bliver fortalt. Så hvad jeg prøver at sige er, at du ikke behøver at sammenligne din historie med noget, for det forvirrer mere end det vil hjælpe dig. Den måde, du har sat kapitlerne op på nu, er jo nok den smarteste, da det er det naturlige flow du har haft, da du har skrevet historien. (;
  Bøgernes Prinsesse
  há 1 meses atrás
  @Marias Louisa Persdatter Jeg spørger ikke efter hvad der er "rigtigt". Jeg spørger efter andres erfaringer, så jeg indblande det i min egen lille undersøgelse :)
  Maria Louise Persdatter
  há 1 meses atrás
  1 Like
  Det jeg mente med det, var bare, at ved at man stiller det spørgsmål, så er det let at komme til at sammenligne ens materiale med andres, og det skal man virkelig passe på med. Ville bare lige sende dig den reminder, da folk virkelig har let ved at gøre det. Men hvis du allerede har styr på det, så er det bare pisse fedt ;)
 • Bøgernes Prinsesse
  1 Like
  Det er en flot måde at fortælle på! Men jeg syntes nærmest at det er syndt med billederne, for de bidrager egentlig ikke til handlingen. Men de kan jo ikke fjernes, hvis det er en del af historien og fortællemåden. Men det at det er ham selv der banker på, er en fantastisk ide og flot fortalt. Virkelig smukt :)
  Er det dig der har tegnet tegningerne?
  Min tvillingbror
  Min tvillingbror
  1018
  7
  6
  Deltager i LGBT+ konkurrencen. (Cover kommer senere)
 • Bøgernes Prinsesse

  mumbled "Så kører vi!"

  Så har jeg mit 3. bidrag (næsten) klar til konkurrencen!
  Hvis nogen kender 'Din sidste dag' af Kenneth Bøgh Andersen, så er den sådan fungerer.
  F. eks.
  Blablablabla
  Hvad vælger du?
  Blabla kapitel 1
  Blabla kapitel 2
  Blabla kapitel 3

  Tjek den ud :D
  BreveneFølg med i dette eventyr, hvor DU skal vælge vejen! Du er på loppemarked og køber en blyant. Men den er ikke helt normal. //deltager i Mytologikonku...

  (Cover kommer nok ikke inden konkurrence slut)
 • Bøgernes Prinsesse
  Uh! Der i kapitel to, hende kender jeg godt, hun er med i krigen om troja, men hvad hedder hun nu... AAARGH! Jeg kan ikke huske det!
  Et sted har du skrevet 'mæng' istedet for mænd, som jeg gætter på der skal stå :)
  Super spændende! Jeg følger med ;)
  Helte og halvguder - Når flammen brænder ud
  Helte og halvguder...
  368
  5
  12
  Dette er historien om, hvordan en glemt gudinde endelig fik lov til at vise, hvad hun kunne. Hvordan en verden ødelagde en lykkelig kvinde. Hvor smålige guderne kan være. Og hvordan følelsen af at sikkerhed...
  KajsaSchübeler
  há 4 meses atrás
  Det var ikke lige meninge, der skulle stå 'mæng'. Og jeg har valgt to kvinder fra den græske mytologi, som de fleste nok kender (Hekabe og Kassandra), og en kvinde fra nordisk mytologi, som går lidt mere under radaren (Einr) - og jeg er superglad for, du følger med!
  Bøgernes Prinsesse
  há 4 meses atrás
  Kassandra! Mange tak, det var det hun hed! :) :D :D ^_^
  Jamen selvfølgelig gør jeg det ^_^
  KajsaSchübeler
  há 4 meses atrás
  Så let!!!
  :D
Loading ...