MulherDenmarkMembro desde 11 dez 11Idade 22Última conexão há 2 horas atrás

Just another girl with a laptop and a cup of coffee ❤️

 • Together | One Direction
  Together | One Dir...
  8466
  85
  29
  por A.N.B.R
 • Perfect | One Direction
  Perfect | One Dire...
  45.6k
  122
  73
  por A.N.B.R
 • Take Me Here | Harry Styles
  Take Me Here | Har...
  404.9k
  413
  806
  por A.N.B.R
 • Take Me Tonight | Harry Styles
  Take Me Tonight...
  159.4k
  494
  393
  por A.N.B.R
 • A.N.B.R

  mumbled "Nyt???"

  há 10 meses atrásResponder
  1 Like
  Waow, det er virkelig længe siden! Jeg så lige, at det var 11 måneder siden jeg havde været på. Det er vildt som tiden flyver.
  Men jeg har godt nyt, hvis man kan sige det.
  Jeg kommer meget snart med en ny movella!
  Jeg er i gang med, at skrive den og den kommer ligeså snart jeg har skrevet nogle kapitler - så der kan blive opdateret tit.

  Noget andet jeg også lige opdagede. I dag er det 7 år siden jeg lavede min profil, shit... Det er sket meget fra jeg var 14 til nu - hvor jeg næsten er 22... Jeg er ikke længere den der skrigende teenager der ikke kunne få nok af One Direction og Justin Bieber. Bevares, jeg høre stadig noget af deres musik. Men jeg er nok ikke den der hardcore fan mere.

  Okay okay! Harry vil altid have en speciel plads, forfanden kig på ham! Og Justin, altså mums.

  Alt i alt, så er jeg nok bare blevet mere voksen de sidste to år. Der er helt andre ting der fylder i mit hoved og liv, men nu har jeg simpelthen kastet mig ud i skriveriet igen. Dog bliver det ikke ekstremt da jeg os har et liv væk fra tasterne. Det bliver mere afslapning, denne her gang da jeg virkelig har en stresset hverdag.
  Lige nu har jeg læseferie, og min sidste eksamen er den 19. december og så er der dømt juleferie! Helt til den 9. januar, også er det tilbage til skolebænken. Men ja, kort - jeg er tilbage med en ny movella meget snart. Jeg håber ikke, at I har glemt alt om hende der skrev en hel serie om Harry Styles... også håber jeg, at I vil læse med i den nye movella - som er en 'Annabell Nicoline skal lære, at slappe af og koble fra' -movella.

  Glædelig jul og Godt nytår, alle sammen!
  A.N.B.R
  há 9 meses atrás
  Min nye movella kommer slet ikke til, at handle om hverken One Diretion og Justin Bieber - den kommer til, at handle om en helt anden, som heller ikke er ukendt for folk :)

  Der er bare helt andre ting i ens liv når man bliver ældre, jeg er kommet dertil hvor jeg faktisk flover mig lidt over hvordan jeg var da jeg var yngre. Al det skrigeri og det at alt skulle være One Direction eller Justin Bieber. Jeg har været hardcore fan af dem alle 6. Jeg synes det er lidt pinligt når mine venner og veninder siger, ''Kan du huske da du var kæmpe fan''. Ja tak, og det snakker vi så ikke om. Så kan det godt være, at der er nogen der vil mene at så har jeg aldrig været en ''rigtig'' fan. Men sådan er livet nu en gang :)

  Men det glæder mig, at du vil læse med <3
  Kann.
  há 9 meses atrás
  Jeg læser stadig Take me serien ❤️ og havde det ikke været for den, havde vi aldrig lært hinanden og kende ❤️
  A.N.B.R
  há 7 meses atrás
  @[Kann.] Nej, det havde vi ikke :) <3
 • A.N.B.R

  mumbled "Længe siden! "

  há 1 anos atrásResponder
  2 Likes
  Hej alle sammen!
  Shit, det er længe siden!
  Så lige, at det var 7 måneder siden jeg sagde ''farvel''.
  Jeg er halvt tilbage, hvis man kan sige det. Jeg overvejer, at starte en ny movella op. Den kommer selvfølgelig til, at handle om Harry - fordi jeg elsker den dreng eller dreng og dreng.. Men ja, han er fantastisk og bare alt! Såååå ja...
  Er der stemning for en ny movella?
  Må desværre sige det sådan, at jeg nok ikke kommer til at opdatere på den jeg havde kørende inden jeg holdte pause.
  Noget andet.. Den nye kommer først op, når det er skrevet færdigt - og i og med jeg er studerende nu, så er tiden ikke mega stor til movellas, men jeg vil skrive så meget jeg kan, når tiden er til det.
  Men er der stemning for det, så skriv en kommentar!

  Kh A <3
  Jessica K.
  há 1 anos atrás
  Jeg ville helt vildt gerne læse den. Jeg har ikke rigtigt læst nogen imens du ikke har været her, for de er bare ikke rigtig hver at læse. <3
  Kann.
  há 1 anos atrás
  Jaaa gør det, jeg læser stadig take me serien ofte �� du er virkelig savnet ❤️
  Signebs
  há 1 anos atrás
  Uhh jaa, gør det! Det ville være fantastisk <3
 • A.N.B.R

  mumbled "Opdatering + pause "

  há 2 anos atrásResponder
  1 Like
  Hej alle sammen.
  Det er efterhånden 2 en halv måned siden jeg har opdateret min movella. Det er der en grund til selvfølgelig. Tiden har virkelig ikke været der, da jeg pt. arbejder på at få samlet penge sammen så jeg kan komme på ferie til sommer, så det er det der fylder mest for tiden. Noget andet jeg har tænkt over er, at jeg trækker mig fra siden i noget tid. Der er ting jeg skal have styr på, før jeg begynder igen. Hvor længe går der så? 3 måneder? 6 måneder? Eller 1 år? Ingen ved det, jeg ved det heller ikke. Jeg kommer tilbage, når det hele går lidt bedre ����

  Så for nu, farveller ����
  A.N.B.R
  há 1 anos atrás
  Du er os savnet.. men synes bare efterhånden der er ret dødt herinde
  // OPSI
  há 1 anos atrás
  Det er så mega dødt. Jeg sad egentlig igår og overvejede, om vi skulle overveje at starte en op igen. Men så alligevel... Jeg tror simpelthen ikke den vil hive nogle læsere... Jeg savner sådan det her univers - det er den måde, jeg kobler allermest af!
  A.N.B.R
  há 1 anos atrás
  Har det på præcis samme måde! Kobler os 110% af, skriver stadig rigtig meget med ikke noget jeg ligger ud fordi jeg synes Movellas er blevet meget dødt...
 • A.N.B.R

  mumbled "5 ÅR "

  há 3 anos atrásResponder
  3 Likes
  I dag er det 5 år siden jeg lavede min profil herinde - og begyndte, at skrive. Shiiiit!
  Louise M.
  há 3 anos atrás
  wow tillykke :D knus
  A.N.B.R
  há 3 anos atrás
  @[Sabina170703] Jeg har skrevet mange movellaer i de her fem år. Mange er er færdiggjort men de fleste var med Justin Bieber. Jeg har slettet dem herinde, men de ligger så stadig på min computer. Men jo, jeg har fået skrevet en del :)
  A.N.B.R
  há 3 anos atrás
  Tak alle sammen! ❤️
 • A.N.B.R

  mumbled "På torsdag!"

  há 3 anos atrásResponder
  1 Like

  På torsdag d. 1. december kommer første kapitel af min movella 'Perfect'. Perfect måde, at starte jule måneden hvis I spørg mig. Så hvis I ikke allerede har været inde og give den et like og sat den på jeres læseliste eller hvad man siger - så synes jeg KLART I skal gøre det.
  Jeg har virkelig brugt tid på den, og jeg glæder mig meget til, at dele den med jer!
  Det er min ''første'' movella i lang tid xD
  Louise B
  há 3 anos atrás
  meh, det er trist at man slet ikke kan se titlen, da den går i ét med pigens trøje, øv! måske sørge for at coveret bliver yndigt og tiltrækkende + at man kan se titlen meget bedre? :)
Loading ...