MulherDenmarkMembro desde 14 jan 17Última conexão há 2 anos atrás

Jeg plejer at sige, sort og hvid også er en farve

 • Allegretto
  há 2 anos atrásResponder
  De er jo vildt gode!
  Kan især godt lide de små finurlige formuleringer som "slave vodka til 57 kroner fra rema 1000" og "pastaskruer og ketchup". Den lidt absurde humor, du har i digtene, er jeg helt vild med!
  Alt det jeg ved nu
  Alt det jeg ved...
  19
  1330
  15
  Viden om alt det jeg ved nu, og viden om alle de ting, jeg ville ønske, at jeg havde vidst. - Mit første bud i 3 år på det der ligner en ny genre af mig selv og det jeg selv kender til.
  Patricia
  há 2 anos atrás
  1 Like
  Tusinde mange tak! Du gjorde lige hele min dag super meget bedre, mange gange tak <3
 • Allegretto
  há 2 anos atrásResponder
  1 Like
  Super god og spændende indledning i dit resumé! Det er bare lidt nederen, at man allerede får at vide, den slutter på en overraskende måde - der er det federe selv at finde ud af det.

  Af/ad er noget af det allersværeste. I første sætning er det dog "ad" - det er nemlig langs noget.
  Dine afsnit er meget lange. Der skal selvfølgelig kun være afsnit dér, hvor det passer, men det er meget tekst at få smidt i hovedet på én gang.

  Interessant det med at skrive i andenperson. Det er altid svært og tit irriterende at læse, men det fungerer helt vildt godt her! Dine billeder er helt fantastiske, og noget de fleste sikkert kan relatere til; det her med at grine og smile, selvom man ikke vil.
  Allerede fra starten får man lidt den der klump i maven over ordene - de går lige ind. Er især vild med din "ingen nøgler", det fungerer altså bare super, og er en rigtig god metafor.
  Det her med "skolen er sød", er lidt underligt. Jeg er ikke så vild med det her "sød og venlig", for det kan betyde mange ting. Hvis det endelig er, kunne man måske sige eleverne eller lærerne, for så er det ikke skolen, du snakker om, men dem skolen huserer.
  Dit billede med at gå ned ad gangen er jeg helt vild med - fedt, at det er dobbelttydigt!
  Du har noget med at dele ord op i to og ikke bare et, og det forstyrrer læsningen en smule.
  Alt i alt, er det rigtig godt, og du fanger virkelig læseren med ind i stemmen, der taler. Det er også en rigtig god idé med fortælleren, og jeg kan ikke huske at have set det før. Virkelig interessant at læse.
  Nu slår revnerne
  Nu slår revnerne
  1
  318
  4
  "Og her står du igen i gangen. Den gang som kun går ned af. I dag er det sidste dag. Ja i dag er det nemlig sidste dag at du kommer til at gå ned af den her gang." En novelle aflevering jeg skulle lave...
  EinHein
  há 2 anos atrás
  1 Like
  Tak for feedback :)
 • Allegretto
  há 2 anos atrásResponder
  1 Like
  Der var ikke mere plads, høhø
  Kapitel 4:
  Her skal det lige indvendes, at dine titler på kapitlerne er rigtig gode!
  Hvor sidder lærerne? Det vil være rigtig godt, hvis du kommer ind på det.
  Det er så godt, at Ivy ikke helt passer ind! Det giver hende noget kant.
  Nu kender jeg dig jo, og jeg tror, du skal passe på, at du ikke selv smitter for meget af på hende. Du har på én gang skabt en karakter, - og når det er en teenagepige, er det klart du har indflydelse på hende fra dig selv - men der er enkelte gange, hvor jeg tror, der er for meget af dine egne frustrationer og meninger tager overhånd. Det kan selvfølgelig hjælpe, men det gør Ivy viger lidt væk fra historien. Ellers er hun en super karakter, der passer ind i historien, og som man vil følge.
  Og uha uha, ham fyren dér, hva?

  Kapitel 5:
  Igen: Rigtig god beskrivelse med, hvordan Ivy skiller sig ud på en upraktisk måde. Også faktummet, at hun er kommet senere ind end de andre, og derfor på en måde er mere udviklet og ikke påvirket af skolens og elevernes meninger osv.
  Det er liiidt hurtigt, hun møder ham her den lækre Alexander. Pas på med, at han ikke bliver for meget din egen lille drømmefyr, der er sød og lækker, men også halvkriminel og lever i et dårligt miljø. Husk på, at det er dine karakterer, der skal forme historien, ikke din "vilje". Det kan Alexander godt komme lidt i vejen for, fordi han er en lidt for ofte set karakter.
  Drømmene er også super gode - at du virkelig bliver påvirket af det kaos, hun har oplevet og af dagens oplevelser.

  Kapitel 6:
  Jeg har ikke så meget at sige. Det er rigtig godt, at Ivys værelseskammerater er så forskellige, og at Jade både virker som den søde, men også har de mere irriterende sider. Samtalen mellem dem er rigtig god!
  -Pas nu på de tastefejl ;)

  Kapitel syv:
  NEJ, HVOR JEG ELSKER DET DER RUM, HUN HAR VÆRET I. Helt vildt spændende og tankevækkende!
  Ej, hvor er de bare irriterende allesammen! Jeg går ud fra, det er meningen. Der får man altså ondt af Ivy, fordi de bare skrider, men uden at sige helt præcis hvorfor. Jeg kan også godt lide hendes svar til Micala, der ikke er fair, og hun er en bitch, og hendes reaktion efterfølgende, da hendes værelseskammerater bare rejser sig.
  Det er rigtig godt med en nysgerrig hovedperson som Ivy, og at hun gerne vil vide mere. Samtidig synes jeg også, det er lidt for nemt for hende det med ham Alex. Han er lidt for kæk og lidt for venlig udadtil. Men spændende det med, at han kan snakke til hende uden selv at være der!

  Lige overordnet:
  Der er et eller andet, du gør, som holder læseren fanget. Super fedt at du holder alt dette her med "kaos" skjult, for det vækker selvfølgelig nogle spørgsmål og nysgerrighed hos læseren - jeg håber, du vil blive ved med at dosere informationen, for det er du rigtig god til; så man ikke får det hele smidt i hovedet på én gang.
  Dit sprog er også rigtig fint, og der er flere rigtig gode formuleringer og beskrivelse. Alligevel er det som om, du har undladt noget, og her må du hjælpe din læser på vej; husk på, vi ikke ved det samme som dig. F.eks. Er der nogle basale ting, der er underlige, som Ivy slet ikke tænker over (og hun virker generelt reflekterende): Hvis de ikke kommer ud, hvor i hed hulen får de så deres tøj fra? Der må være en udgang; bor lærerne på skolen? Hvorfor må de være på sociale medier, men de virker ikke til at have nogen kontakt med omverdenen? Der er nogle generelle detaljer, der måske lige skal tænkes lidt igennem.
  Der er nogle tastefejl, hvor du mangler et bogstav eller har en forkert endelse.
  Men den er superspændende, og jeg glæder mig rigtig meget til mere!
  Hurricane
  Hurricane
  57
  9310
  54
  Ivy Storm har levet et normalt liv indtil den dag, en orkan rammer hendes skole, hvor flere hundrede mister livet, og Ivy selv er ved det. Alligevel vågner hun op på en mystisk skole, hvor alle påstår,...
  KBH.
  há 2 anos atrás
  1 Like
  Hehe, jeg kan afsløre, at der (hvis jeg ellers kan holde mig til min planlægning) kommer til at gå et godt stykke tid, før vi ser Alex igen >:) (men nu må vi ses, haha)

  Endnu en gang, maaaange tak for feedback. Kopierer begge kommentarer ind et Word-dokument, så jeg har dem, når jeg når til omskrivningen (engang om 100 år >-< xD)
  Allegretto
  há 2 anos atrás
  Jeg er beæret xD
  #Always...
  há 2 anos atrás
  Kæft, den er god!
 • Allegretto
  há 2 anos atrásResponder
  1 Like
  (guess who)
  Prolog:
  Det er ret hurtigt, jeg lægger mærke til, at du bruger meget ordet ”hendes”, i stedet for at sætte et ord i bestemt form, f.eks. ”… kørte en hånd gennem sit løse hår, så det dækkede for hendes ansigt”. Her ville det eksempelvis fungere bedre med ”ansigtet” - læseren er jo godt klar over, at det er Ivy, vi følger.
  ”Kortsystem af arterier og vener”, elsker, elsker, elsker den formulering!
  Kan i det hele taget godt lide måden du bygger hendes kontrol af vinden op, og hvordan det starter med et vindpust i nakken på hende.

  Kapitel 1:
  Det er ret godt beskrevet, som hun ligger under muren - jeg savner bare mere af det. Altså som læser at komme ind i den der uendelige tid, som om hun bare ligger dér uden at kunne gøre noget.
  (Bare noget du kan tænke over, heh) Nu ved man jo fra resuméet, at Ivy bliver vind - det gør starten på den samtale, hun vågner op til kedelig. Jeg tror det kunne være fedt, hvis man fra resuméet ikke ved mere end, at hun ender op på et mystisk akademi, hvor man betvinger elementerne, og hun møder en kaosbetvinger. Det er dog lige på dette tidspunkt - måske fungerer det bedre senere hen.
  Hun tager det ret roligt, synes jeg. Altså hun har lige været skyld i en orkan, dræbt en masse, og vågner op med to emoer, der siger, hun er en Betvinger. Det kunne passe godt ind, hvis hun benægter det og gør mine til at gå, bliver irriteret osv. Her virker det lidt til, du vælger den "nemme" løsning. Jeg savner noget refleksion - ikke i en lang smøre, men lige nogle små guldkorn ind i mellem. Det vil give det hele mere fuldkommenhed og overbevise din læser endnu mere, om at det er sådan her verden er.

  Kapitel 2:
  Super godt beskrevet med, at de er bange! Det er rart at se Ivys observationer.
  Jeg må være ærlig at sige, jeg har lidt svært at tage ham vicerektoren alvorlig: Altså faktummet han er så ung; det er fint, han er lækker, men han bliver beskrevet, som var han i tyverne - det kunne være godt med en cirka alder, måske i trediverne? Så er det mere overbevisende, (for mig) fordi der vil ligge noget erfaring bagved.
  Dine beskrivelser, da Vic overfører kaos til hende, er rigtig gode; dog er det først bagefter, jeg rigtig finder ud af, at der sker noget. Her må det godt tydeliggøres, at der virkelig sker noget, når han er i nærheden.
  Okay, så de må ikke gå ud, men kaosbetvingere gør det alligevel? Molly er jordbetvinger - hvad laver hun så Minnesota, syv timers kørsel væk?

  Kapitel 3:
  Vic siger i kapitel to, at Dianna skal følge Ivy til sit nye værelse, men det er Skye og Cloud der gør det?
  Her er det rigtig godt, at Ivy virker lidt dum og har så mange spørgsmål (hvilket er klart). Igen virker det lidt for hastigt nogle gange, hvor du glemmer, at hun skal reflektere? F.eks. Før hendes spørgsmål "så I bor altså her hele jeres liv? " - hvad med en tanke, der hedder "det må være kedeligt ikke at se verden"?
  Vejen ned til deres stue er rigtig god. Det giver et indtryk af, hvor stort stedet er, og at tiden går. Det er god udnyttelse af at give information til læseren, samtidig med det bare er en god stille passage. Super godt!
  Beskrivelsen af vindstuen bliver lidt for snørklet, da du når til svalegangen. Ellers kan jeg rigtig godt lide din beskrivelse af alle dørene og Skye, for på den måde beskriver du også Ivy (elsker det). Hun er dejlig ikke-Mary-Sue, og også det faktum, at hun ikke er god til at tegne, er vildt godt! Hun virker som en karakter med bid i, fejl og talenter, samtidig med hun er rigtig teenage - det er godt, fordi hun kun er seksten.
  Hurricane
  Hurricane
  57
  9310
  54
  Ivy Storm har levet et normalt liv indtil den dag, en orkan rammer hendes skole, hvor flere hundrede mister livet, og Ivy selv er ved det. Alligevel vågner hun op på en mystisk skole, hvor alle påstår,...
  KBH.
  há 2 anos atrás
  1000 gange tak for en grundig feedback <3 Det betyder virkelig meget! :D
  Mange af de her fejl kan jeg godt se, men fordi man som forfatter selv kender sit univers så godt, så glemmer jeg nogen gange, at læseren jo ikke ved det samme som mig xD :P Hehe, det må jeg være ekstra opmærksom på at have i baghovedet, når jeg skriver videre :)

  Egentlig var det slet ikke meningen, at Hurricane skulle publiceres på Movellas før om meeeeget lang tid, når jeg havde haft tid til at skrive og rette godt igennem, så hele universet hænger 100 p sammen. Men jeg kender mig selv til at vide, at jeg ville ende med at miste motivationen, hvis jeg ikke havde nogle læsere til at ånde mig i nakken xD
  Så på et tidspunkt bliver det helt klart til en omskrivning, hvor jeg lige må gemme den her kommentar med dejlige guldkorn <3 ;)
  Allegretto
  há 2 anos atrás
  Haha, jeg kender det godt! Når min far læser mine længere historier igennem, sidder han også nogle gange sådan "hvad filan?" <3
Loading ...