MulherDenmarkMembro desde 8 out 13Última conexão há 3 meses atrás

"Uden drømme dør mennesket,
for drømme kan sætte skub i tingene"
- Jethoni

 • Alarica

  mumbled "Manglende aktivitet"

  há 3 anos atrásResponder
  1 Like

  December betyder jul og jul betyder hygge. Jeg er ofte inde og kigge her på Movellas, men efterhånden bliver det ikke til meget skrivning herinde. Jeg får skam skrevet, men at få publiceret noget herinde, er ikke det der sker meget af. Jeg nyder dog stadig at læse nogle af jer andres historier. Tænkte det nok var på tide, at fortælle, at jeg ikke kommer til at publicere særlig meget mere herinde, men stadig er en aktiv læser :)
  Sabina170703
  há 3 anos atrás
  1 Like
  hi hi jeg tro at jeg er lige modsat dig. December er stredsene og juleaften er hyggelig. er heletiden inden på movellas og skriver skriver skriver. men vi er tilgængelige ens på et pungt. er også en aktiv læser.
  god jul :-)
  Alarica
  há 3 anos atrás
  Jo tak i lige måde :)
 • Alarica

  mumbled "Long gone - no see"

  há 3 anos atrásResponder

  Man ved, at det er længe siden, man har været på Movellas, når man starter med ikke at kunne finde det sted, hvor man poster mumbles -.-"

  Well .. Tænkte, at jeg lige for engang sin skyld ville give lidt lyd fra mig igen. Jeg er i fuld gang med at skrive på mine historier off-topic og udenfor Movellas, men jeg overvejer om jeg ikke skulle have gang i en historie herinde igen.

  Arbejdet og mine to konkurrence heste tager en del af min tid, hvilket bare har været en dårlig undskyldning for at dovne foran tv'et når jeg endelig har haft fri og tiden til at være online-social. Det vil jeg lave lidt om på, og for at komme godt igang, så vil jeg prøve at se om jeg kan komme igang med en historie herinde igen. Spørgsmålet er så bare... Hvilken historie, som man skal hive fat i. Hmm hmm ... :D

  Håber det går godt for alle andre og at i får skrevet en masse ^^,
 • Alarica
  há 4 anos atrásResponder
  Wow subs! Det er mega godt skrevet :D
  Jeg har lige nogle spørgsmål/tanker til selve opsætningen og det der sker - En transskription er jo oftest lavet bagefter optagelserne, og jeg mangler lidt, hvordan det bliver optaget (altså med hvad). Derudover så, synes jeg teksten er rigtig fed. Jeg tror den kunne være federe og mere original, hvis du lod handlingerne blive til lyde frem for at der bliver beskrevet, hvad der sker - hele idéen med transskriptionen ryger i hvert fald for mig ved det. Jeg vil også gerne vide om det er forsøgssudøveren A. Herbert, som transskribere eller om det er en sekundærperson? Derudover bude A. Herbert så ikke være interviewer i stedet for forsøgsudøver? Eftersom, det er ikke er ham, der udøver noget som sådan? :)
  Bilag 5: Transskribering af forsøg nr. 5
  Bilag 5: Transskri...
  787
  26
  14
  Bilag 5. (Valgmulighed 3 til The Hunger Games-konkurrencen)
  Alarica
  há 4 anos atrás
  Hehe, men jeg kan lide den! Hihi :P
  Det er typisk, at man altid kommer med alt det gode og det der skal ændres efter en deadline xD
 • Alarica

  mumbled "Dobbelt skrivning"

  há 4 anos atrásResponder
  1 Like
  Med nu kun 4-5 kapitler tilbage af min roman, inden jeg kan sætte det sidste punktum ved slutningen af del 2, føles det helt surrealistisk, at jeg endte med at måtte skrive den hele to gange her i løbet af sommerferien. Mit word valgte nemlig at genstarte, så jeg mistede alt data, der var skrevet. Desværre havde jeg ikke fået lavet min backup af andet end de to første kapitler. Ikke desto mindre, så gav det mig mere blod på tanden til, at gå i krig. jeg vidste, hvad der skulle skrives og laves og kendte forløbet.. Nu er jeg så ved at ramme slutpunktet igen, og det kribler næsten i fingrene for at få lov at skrive videre på den næste del allerede :D
  Andre der har godt gang i deres projekter og nyder sommerens frihed til at skrive? For nu fik jeg endelig tiden til at gå skrive-amok efter nogle ret hårde uger i starten med masser af arbejde og hestearbejde :D
  Håber i nyder ferien derude og får brugt jeres fantasi <3
Loading ...