Den hvideste sne

Før du læser denne historie, skal det siges at jeg er en amatør, men at jeg dog tager imod konstruktiv kritik. Historien her er baseret på mit liv, min jul. Som jeg gerne ville have den.

Kathrin er den typiske akavet geek. Julen er på vej og alt hun går og drømmer om er at hendes forelskelse endelig vil se på hende, at de vælter ind i hinanden i storcentret, begge to med en kop kakao i hånden. At Han undskylder og hjælper hende op og når han ser på hende vil hendes hjerte smelte og han vil kigge på den der helt specielle måde, osv. Men når alt ligge pludselig går hendes vej, hendes youtube kanal hitter mere ind forventet, hun får nye veninder, og hendes crush måske har følelser for hende. Så kan intet gå galt, vel?

0Likes
1Comentários
278Views

1. Den første December

Klik, klik, klik, lød det fra computeren, imens jeg langsomt fik lagt sidste hånd på mit essay. Normalt ville jeg ikke have brugt så lang tid på at skrive det, men den græske mytologi interesserede mig. Når jeg læste om det blev jeg som tryllebundet, de forskelige væsner, guderne og ideheltaget måden historierne bliver fortalt på er fantastisk. 

- Og sådan blev myten om den fortabte guds søn forseglet og lagt bort. 

Skrev jeg. Hårdere en jeg ville have gjort det, skubbede jeg mig væk fra bordet, så jeg kunne komme ud af kontorstolen. Uheldig, som jeg altid er, fik den lidt for meget fart på. Jeg fløj ud af stolen og lige ned på guldet. Med ansigtet fladmast mod gulvet bestemte jeg mig for, at jeg ikke orkede at stille mig op. Jeg strakte derfor bare min arm den meter der var til min mobil, og fik den næsten ned uden at gøre skade på den.   

En halv time sener brød en velkendt stemme stilheden.Til min fordel, betød det at jeg ikke havde noget andet valg, ind at bryde ud af min forholdsvist ubehagelige stilling på gulvet. 

Kathrin! Jeg ved du har ligget på gulvet hele dagen, og bare scrollet igennem din tumblr feed. Vi skal lave noget idag!

Sagde Maria og stormede ind af døren. Maria er min tvilling, eller det siger vores forældre ihvertfald hun er. Dog er vi ikke specielt ens. Hvis jeg skulle sætte 3 ord på Maria ville de nok være, humørsvingninger, lavt selvværd og  overraskelser. Okay, det blev så til fire ord, jeg har nu heller aldrig pralet af at være en mester til matematik.
Nogen gange er hun oppe andre gange er hun nede. Nogen gange kan jeg spørge hende om det samme 300 gange før jeg endelige spørger om hun med vilje ignorer mig og hun dertil svare nej, og at hun ikke er sur. Hun kan være svær at håndtere, men når hun er glad, er hun et fantastisk menneske at være sammen med. 

Hurtigt som et lyn havde hun fadt i min arm og trak mig ud af værelset, imens hun plaprede løs om noget shopping. Da jeg endelige hørte hende sige Vinterfest, slog det klik. 

Vent, Maria. Er vi på vej ud for at shoppe til den vinterfest der bliver hold på skolen om, og lad mig ligge tydeliggøre det her, en måned?! 

Spurgte jeg og stoppede op. 

Ja, okay det er vi. Men det er kun fordi jeg ikke har fået fundet det perfekte sæt tøj endnu og jeg tænke ligsom at du kunne hjælpe mig? 

Sagde hun og kiggede med hunde øjne på mig. Efter et halvt minuts tid med at overveje det, svarede jeg endelig.

Fiint, men husk på at jeg advarede dig om det, når vi skal stå en time i kø for et par bukser. Det er jo den første december Maria!

Ja, ja det ved jeg. 

Svarede hun og trak videre af med mig. Jeg skulle vel på shopping så. 

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...