He is normal, or what

26132
Clair er en helt normal pige, indtil hun møder en dreng der hedder Chat, som forandre hendes liv fuldstændig, men Chat er ikke så normal som folk går og tror. Hvem er Chat enlig? Bliver de kærester? Og hvad skjuler han?

Coveret er lavet af fashion girl

AA
aa

1. Den nye dreng.

" Clair vågn op! " " mor jeg gider altså ikke op. " " Men det er jo den første skoledag. " " Nårh ja...det er jo ikke sommerferie længere. " Clair satte sig op i sengen og begyndte langsomt at tage sin mobil frem, imens hendes mor gik ud i køkkenet og lavede mad. Hun så at hun havde fået en SMS, af sin mærkelige kæreste Yallah der stod: " godmorgen søde bløde " Clair svarede: " godmorgen hør vi må altså tale sammen ovre i skolen i dag. " Yallah skrev: " oki-doki." Clair gik hen til sit tøj skab og tog noget tøj. Da hun var færdig med at tage tøj på gik hun ind på badeværelset og børstede sine tænder. Hun havde en fornemmelse af at der ville ske et eller andet mærkeligt i dag. Da hun var ovre på skolen gik hun direkte hen til Yallah og sagde " Vi kan altså ikke være kærester mere. Du er begyndt at blive lidt for mærkelig! " " Men..men jeg eeeeeeeelsker dig!! " " Ja men jeg eeeeelsker altså ikke dig mere! " Så gik Clair hurtigt ind i sin klasse og satte sig på sin sædvanlige plads. " Vi får en ny elev i klassen i dag. " Sagde Birgit " Han hedder Chat og han kommer lige om lidt. " Clair tænkte " Seriøst en til af de der drenge som alle pigerne kan lide. " " Hej er det her den klasse jeg skal være i? " " Du må så være Chat. Set dig hvor du vil. " sagde Birgit  " Tak. " sagde Chat.   Clair nærmest stirrede på Chat. Han var perfekt tænkte hun. Chat satte sig lige ved siden af Clair.

 

  Clair kunne ikke få øjnene fra Chat. Hun fulgte efter ham i frikvartererne, og kiggede efter ham i hver time. Da hun gik hjem kunne hun ikke tænke på andet end ham. Det er onsdag og Clair kan ikke vente med at se ham. Han er den dejligste dreng på jorden. Da Clair kommer over på skolen er timen i gang og Birgit siger " Nårh...Clair du kommer da forsendt. " " Ja... " siger Clair bare. " Jeg var  lige i gang med at sige at vi skal på klasse tur til Odense, og vi kører på mandag, og kommer hjem på næste onsdag. " " Okay. " Sagde Clair igen. Hun satte sig ned og kiggede over på Chat. " Skal du med. " Hviskede Clair til Chat. " ja altså det er faktisk der hvor jeg bor. " " Wow..så bor du da langt væk fra skolen. " " Ja.." Clair glædede sig rigtigt meget. Da hun kom hjem fra skole gik hun direkte hen til sine forældre og sagde. " Der er en klasse tur til Odense på mandag til onsdag, og jeg vil så gerne med, så kan jeg? " " Ja selfølgelig skat. " Sagde Clair's mor. " Godt jeg begynder at pakke nu. " Så pakkede Clair alt det pæne tøj hun havde og sin sovepose og hovedpude.    Da det blev mandag havde hun også pakket sin toilettaske. De skulle være på skolen kl. 8.00 så hun skyndte sig rigtigt meget. Da de var på skolen skulle de med en bus til Århus havn, og så skulle de med en båd til Odense. " Endelig! " sagde Clair da de var steget af båden, fordi da de var på båden kom Yallah hele tiden hen til Clair og sagde    " jeg savner dig snuskebasse. Hør lige her. Dine øjne skinner som himlen blå. " " Øh.. Jeg må lige stoppe dig der! Jeg har altså brune øjne, og jeg gider altså ikke tale med dig lige nu! " " Jamen.. " " Ikke noget jamen. " Og så gik han igen. Så Clair var meget træt af Yallah. " Alle sammen kom her over. " Råbte Birgit. " Nu skal vi gå resten af vejen, men der er heldigvis ikke særligt langt. Vi går nu. " Og så gik de. Da de havde gået lidt tid kom de til en stor skov. Clair så at Chat kiggede sig lidt omkring og så gik han ind i skoven. Hun skyndte sig efter ham, men hun gjorde det lydløst så hun kunne se hvad han skulle. Han gik længere og længere ind i skoven, og til sidst stod han bare foran et tre, og mumlede et eller andet underligt. Clair stod bag et træ. hun gik langsomt hen til Chat og så sagde Clair " hvad la.... " Og pludselig var alt sort for Clair.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...