Dig og Justin.

8685110118
Det hele starter med at du er en stor fan af Justin Bieber. Du har ikke så mange penge, og tvivler på at du nogensinde kommer til at møde ham. I starten kan din far slet ikke lide at du er fan af ham, men senere hen får han respekt for Justin.
Inde på shots of me begynder Justin at svare dine beskeder, og like dine billeder. Her begynder alt at udvikle sig.

AA
aa

1. Imagine 1

Du er en pige på 19 år og kæmpe fan af Justin. Din mor synes han er fin nok men din far hader ham. Du er lidt fattig, du lever ikke under de bedste vilkår. Dine vægge er ikke fyldt med justin som på andre beliebers vægge. Og det er du ret ked af det over. Grunden til at du ikke har er fordi du ikke har penge nok og fordi din far vil blive rigtig sur over det. Du var ikke en almindelig belieber synes du selv. du var meget pervers, altså sådan MEGA pervers belieber. 
En hel almindelig dag lå du med din samsung telefon som du havde sparet op til. Den var fin nok. "Justin har uploadet nye billeder på shots of me! hvor er han bare... ufff!!!" "Jeg håber snart han svarer mine beskeder herinde på shots of me" Du havde skrevet til justin alt om dig og om hvordan han bare havde reddet hele dit liv og hvor meget han betyder for dig. du skrev også at du ikke levede under de bedste vilkår men at når du bare havde ham i tankerne så var alt godt. Du spammede og spammede. Endelig så han den!!! "AJKSCHFDSKJFSD HAN HAR SET DEN!!!!!! SOMEBODY KILL ME!" Du har fået en notifikation og tjekker den. "JUSTIN FØLGER MIG!!!" En til notifikation dukkede op. "AARRRHHGGGG HAN HAR LIKET MIT BILLEDE!!!" Du fangirlede vildt meget men gjorde det så lydløs du kunne for ikke at få din far til at høre det. Du trykkede på en notifikation hvor der stod justin havde kommenteret dit billede. "Awww babe det er vildt sødt!  Ligesom mig og Jaxon hehe " (forestil jer bare han skriver engelsk)
på billede var dig og din lillebror på 4 år. 
Du havde fået en besked fra justin!! Han skrev at du ogs betød meget og at du ikke skulle glemme det. I skrev og skrev. Nu spurgte han om din adresse...

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...