Wanna play? Show me. 2

Harry kender endelig hemmeligheden Eve har gået rundt med. Men lærer han nogensinde at tilgive hende? Både for at holde ting skjult fra ham, men også for at være utro med en af hans bedste venner? Og hvad med Zayn; Opgiver han Eve, efter hun har sagt, at det altid vil være Harry og går tilbage til Perrie? Eller vil han kæmpe for hende? Og hvor står Eve i alt det her? Vil hun overhoved have Harry tilbage, når han har afreageret?

279Likes
177Comentários
10227Views
AA

1. A day as Maja.

Majas POV:

Det var en sen mandag aften, og Londons indre var stille. Bilerne på gaden kørte med en rimelig fart, og folk udenfor havde fornuftig overtøj på.

Alt i alt var folk kedelige.

På mine nye fede stiletter, som Gavin havde givet mig for lidt siden, gik jeg hen til min yndlings pub. Apropos Gavin, så var han fortid. Han var ikke fri nok til et løst forhold. Noget med at han endelig var klar til at binde sig.

Nej tak.

Nok var han lækker og en fantastisk elsker, men jeg ville sgu ikke binde mig til en enkel person i en alder af tyve. Er han fucking sindssyg?

Jeg vralter ind ad døren og bliver mødt af den dæmpede musik. Pubben var slet ikke lige så fuld, som den plejede at være en fredag eller lørdag, men det var okay.

Så måtte jeg vel bare nøjes.

 

Med et dybt suk satte jeg mig ned på en af barstolene og fik med det samme bartenderens opmærksomhed. ”Hvad skulle det være, Love?”

Jeg sendte ham et skeptisk smil, før jeg lod mine øjne vandre over hans middelmådige krop. ”Overrask mig,” svarede jeg udfordrende og snorede en lok af mit hår omkring min finger.

”Okaaay.” smilede han fornøjet og trak ordet ud, så det skulle have lydt forførende, men med hans udenlandske accent og dybe stemme, lød det helt forkert. ”Værsgo,” han stillede en drink foran mig og kiggede afventende på mig.

”Hvad venter du på?” bed jeg af ham, så han fik benene på nakke og skyndte sig væk.

 

Med en elegant bevægelse vendte jeg ryggen mod baren og tjekkede udvalget ud.

 ”Hmm, hvad fanden sker der for Londons natteravne?” sukkede jeg skuffet, indtil mine øjne fik øje på et hoved fyldt med mørke krøller.

”Kunne det være?” mumlede jeg for mig selv, før jeg rejste mig op og rettede den korte røde kjole, som dækkede noget af min krop.

Med selvsikre skridt gik jeg over til båsen, hvor han sad og rømmede mig kort. Med langsomme bevægelser drejede han sig om og mødte mine grønne øjne.

Kunne han mon kende mig?

Nej. Ingen genkendelse strejfede hans øjne. Kun undring og forvirring.

 

”Du er Harry Styles, ikke sandt?” spurgte jeg blidt og gled ned ved siden af ham. Han nikkede kort og lod blikket glide ned over min krop.

”Det er godt set, hvorfor?” svarede han langsomt, imens han blik stoppede ved kjolens udskæring.

”Jeg skulle bare lige være sikker,” grinede jeg og tog en tår af min drink. ”Er du egentlig stadig sammen med hende .. Eva?” jeg bed mig i læben og lod som om, hendes navn ikke var ved at bryde ud fra mine læber.

Det ville ikke virke, hvis han vidste, at jeg kendte Eve. Og da slet ikke at vi var uvenner.

Han sukkede kort og bundede glasset foran sig. ”Kan du holde på en hemmelighed?”

Jeg nikkede ivrigt og sendte ham et opmuntrende smil.

”Vi er på en slags pause. Hun var sammen med Zayn,” indrømmede han slørret, hvilket straks fortalte mig, hvor påvirket han egentlig var af alkoholen.

 

”Ej, din stakkel,” ynkede jeg og slog armene omkring ham, så hans krop blev presset ind mod min.

”Jeg er okay. Jeg forstår det bare virkelig ikke. Jeg troede virkelig, hun elskede mig.” hulkede han mod mit bryst, imens jeg strøg ham over ryggen.

”Hun fortjener dig slet ikke,” sagde jeg og lod min hånd glide hen over bordet for at tage fat i hans mobil.

”Hun fortjener meget mere end mig,” mumlede han trist.

Med hurtige bevægelser gik jeg ind på Eves nummer og åbnede en ny besked.

 

Hey.

Vi er færdige med hinanden.

Vær’ sød at lade være med at kontakte mig igen.

Hils Zayn.

- H.”

 

***

Okaaaay ..

Flertallet bedte om en 2'er, så her er den.

Første kapitel/prologen er fra Majas synsvinkel, og jeg kan lige så godt sige, at hende kommer vi til at se en del til. I må endelig sige til, hvis den bliver al for dårlig, så prøver jeg at komme på rette spor igen. xx.

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...