Ny skole, ny udfordring

Kort sagt handler det om to drenge ved navn Tamaki og Kenta som forelsker sig i hinanden, så ja det er Yaoi/Shounen Ai så vær' forberedt! xD

Man ser for både Tamaki- og Kenta's synsvinkel. Tamaki's har normal skrift og Kenta's har skråskrift.

-Dette er den første historie som jeg nogensinde har delt, hele mit liv, så please bær over hvis der er nogle fejl, jeg vil rette dem på et tidspunk ;3

2Likes
5Comentários
748Views
AA

1. Første dag.

”Tamaki! Vågn så op, du skal ikke komme for sent til din første dag!” Det er hvad jeg hører fem minutter efter min alarm har ringet. Min mor råber igen fordi hun kan høre jeg ikke bevæger mig rundt. ”jeg kommer, jeg kommer!” råber jeg tilbage og springer ud af sengen. Hun har ret, jeg kan altså ikke komme for sent. Så ser jeg så klokken og damn! Klokken er allerede kvart i og jeg skal både i bad og alt muligt! Løber alt hvad jeg kan hen og smider tøjet ved siden af badeværelsets dør. Hurtigt får jeg vasket mig og er færdig efter ti minutter. Så har jeg fem minutter til at få min nye skole uniform på og cykle i skole. Jeg når ikke engang at komme ud af døren før min mor råber af mig igen; ”du skal spise først!” Jeg sukker bare og løber tilbage og tager en rundstykke i munden og løber ud. Hopper på cyklen og cykler i fuld fart mod skolen. Hvorfor tog jeg ikke det scooterkørekort jeg fik tilbudt billigt?!

 

Da jeg når der hen når jeg ikke engang at se på den nye skole, jeg løber bare af sted og igennem de mange gange. Nu står jeg så foran den dør min nye klasse er i, skal jeg gå ind eller foregår det sådan at jeg skal præsenteres? ”Ey, du står i vejen, man kan ikke komme ind på grund af dig.” Lyder det pludselig bag mig og jeg får et kæmpe chok. Jeg vender mig rundt og der står en høj fyr, og for at være ærlig ret så lækker! Han har sin taske over sin hen skulder samt sin jakke. Hans uniform sidder også ret så rodet, slipset er ikke spændt og trøjen mangler og få de sidste knapper knappet.

”har du tænkt dig og flytte dig eller blive stående og glo på mig?” Okay godt udseende har han, men sikke en idiot! Dog træder jeg bare til siden uden at sige noget, og han går ind.

Lidt efter så kommer læreren og hun smiler stort da hun ser mig og skynder sig hen til mig. ”Du er den nye elev er du ikke? Kom med ind så præsentere jeg dig for klassen” Idet hun siger det og tager i håndtaget kan jeg straks mærke jeg bliver nervøs. Stille går jeg så med ind og alle kigger med det samme på mig. Hvorfor skal de kigge sådan? Kan de ikke bare forsætte med det de var i gang med indtil læreren siger noget? Nå men de kigger så altså på mig og læreren hun præsentere ved at sige jeg er den nye dreng osv. Dog skal jeg selv sige hvad jeg hedder, den del hader jeg virkelig, jeg virker altid så dum når det er. ”M-mit navn er, Tamaki Kyouta.. det er hyggeligt at møde jer” Nogle fniser over mig men pigerne hvisker noget om ”sødt” eller ”kært”, jeg kan ikke helt høre det. ”Hvor kommer du fra?” Lyder det fra en piges stemme. Jeg smiler og svarer; ”Jeg kommer fra Tokyo” Det syntes de åbenbart om, sikkert kun fordi Tokyo er Japans største by. Jeg satte mig på min plads og så gik timen jo bare med matematik.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...