Thirteen Tasks - One Summer ⋆ One Direction

19013214259
// Besluttede mig for at publicere den igen, også selvom jeg ikke bruger denne profil længere // 16-årig Rosalie Parker er alene hele sommerferien, for hendes mor er taget til Spanien for at besøge hendes far, ja ok, den stinker I know, du læser bare hvis du får lyst, danke. Omfg, haha, jeg tuder, den er simpelthen så røvdårlig omfg. Tak for 14k visninger anyway!

AA
aa

1. Første Brev.

Hej, Rosalie. Du undrer dig sikkert over, hvem vi er, men vi kan desværre til at starte med kun, afslører denne ene ting - vi er fem drenge, som fra nu af, vil skrive tretten breve til dig, hvor der vil stå en opgave, som du skal gennemføre. Det kan godt være en meget sindsyg opgave, eller noget, men bare rolig - du vil ikke gøre noget forkert. Alt det vi beder dig om, er det rigtige at gøre, Rose. Du er nød til at tro os, for vi kender dig. Ja, du læste rigtigt - vi kender dig. Vi ser dig hele tiden, og vi ved alt om dig. Vi ved hvem du er, hvor du kommer fra, hvem din mor og far er, og hvem din bror er. Ja, Rose, du har en bror, men han blev adopteret væk, som lille. Det kan godt være du ikke tror på os, men det er altså rigtigt.

Nu ved du lidt om os, og du ved noget af det, som vi ved om dig. Lad den første opgave begynde. Vi ved selvfølgelig, at du har en bedsteveninde - Alexa, er det ikke rigtigt? Vi har hørt et rygte om dig, som hun har spredt. Rygtet lyder sådan:

"Hun har været i seng med min kæreste, og dagen efter slog han op med mig." Det er rygtet, og det er kommet fra hende. Vi ved selvfølgelig, at det er løgn, for vi kender dig jo, så derfor bliver din opgave, at slå op med hende, som bedsteveninde. Det kan godt være, du ikke tror på alt, hvad vi skriver, men det er hundrede procent sandt, og du er nød til det, for det er din opgave.

Når du i slutningen af sommerferien, har gennemført alle opgaverne, vil du blive belønnet. Din beløgning er hemmelig, men du skal nok få den. Hvis du ikke gør, hvad der står i brevene, så sker der ingenting. Bare rolig. Men du kan jo ligeså godt gøre det, når vi ved at du keder dig, og ikke har noget, at give dig til. For hver opgave du gennemfører, får du ét bogstav. Et bogstav, som du skal placere her forneden. Det er vores "navn". Vi er fem specielle drenge, som har et navn tilsammen, og det skal du finde udad.

Held&Lykke

Kærlig hilsen _I_I_  _I_I_I_I_I_I_I_I_ xoxo

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...