In Real Life I'm Not Your Girlfriend ϟ Justin Bieber

41749262690
Serena, den 17-årige kan være virkelig sød, men det er hun ikke rigtigt i hendes omgivelser. Mange siger, at hun ligner Selena Gomez på en prik. Hvilket hun også gør. Hun bor sammen med sine adoptivfamilie. Så det vil faktisk sige, at hun er adopteret. Hun hader rent ud sagt, at bo der. Anyway.. Serena bliver tvunget til at tage sin 'lillesøster' med til Selena Gomez koncert. Da Serena og Selena begge skal på toilettet, så da de kommer ud igen, så bliver de byttet rundt. Så ved et uheld, så kommer de brat til at skifte liv. Den glamourøse Selena kommer hjem til Serenas familie. Og den fattige Serena kommer ved et uheld på Selenas privatfly. Spørgsmålet er hvordan vil det gå? Vil de skifte liv igen? Og hvad sker der, når Serena spiller med på legen. Serena skal udfordrende nok også spille Justins kæreste. Justin aner intet i starten, men Serena ligner ikke Selena på personligheden, så vil Justin finde ud af det? Find ud af det i "In Real Life, I'm Not Your Gilrfriend - Justin Bieber".

AA
aa

1. Prolog

Hendes liv syntes, at være værdiløst for hende og følelserne i hendes krop fór forvildende rundt.

Som hun kiggede ind i spejlet så afspejlede billedet et mislykket menneske, som ikke havde fået lov til at leve det liv hun ville. Fanget på et sted. Fanget hos de forkerte mennesker, men med ham, så følte hun en tryghed omkranse hendes krop med det samme.

At bytte liv med en succesfuld pige på hendes alder ved et uheld, var det der skulle til. Aldrig havde hun troet det skulle gå sådan.

Planen var aldrig at kærlighed skulle indblandes i hendes egoistiske plan. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...