I Choose To Love You

Efter mange år møder Hiyorin som barndomsven igen, Ren. Han havde forandret sig, han var ikke længere den lille dreng som ville lege i floden med hende mere nej, han var blevet i en diva, tænkte kun på sit udseende, stil, berømmelse og selføglelig gøre sine kvindelige fans glade. De skal til at starte på den samme high school, men efter de mange år har hiyorin også forandret sig meget hun var engang en pige som alle ville være sammen med, men efter Ren fik scucces og gik fra Hiyorin midstede hun også sin selvtillid, det var altid ham som opbakkede hende. Hvordan skulle hun nu opfylde sin drøm om at blive sanger, hvis hun har sceneskræk og ingen til at opbakke hende længere? Han tænkte sikkert mere på hvilke sokker han skulle have på, ind på hende.

6Likes
10Comentários
2058Views
AA

1. The First Step

Første dag jeg startede på high school, jeg troede aldrig jeg skulle møde ham igen.

Jeg gik forbi blad kiosken på vej til skole, idet jeg fik øje på ham, på forsiderne af det populære idol blad "Nihon* Idol" Jeg sukkede da jeg så forsiden, han skulle altid vise hvor perfekt han var på bladene. Hvor jeg dog hadedet ham, men på en eller anden måde savnede jeg også når han smilede til mig, den dreng som var ligeglad med hvad folk tænkte om ham.

Den dreng var forlængst forsvundet, tja hvad skete der så med ham? Jo han blev jo til en diva som næsten altid var på forsiderne på alle mulige blade, der ikke tal på hvor mange gange han havde været der.

Vi var i starten af april, solen skinnede på himlen fantastisk, vejret var og tilpas. Nu i Japan var også alt udendørs lyserødt af kirsebærtræerne, de var virkelig flotte, med deres smukke små lyserøde blomster som besatte hver og ét træ rundt omkring, hvor jeg elskede denne tid på året.

Jeg kom i god tid i skole, da mine forældre og jeg lige var flyttet ind til Tokyo, så jeg har ikke rigtigt fået set mig omkring endnu. Her var virkelig liv er i tokyo, i forhold til der hvor jeg engang boede i Kyoto, der var mere natur og fredeligt, her i Tokyo var folk travle, butikkerne var også så småt ved at åbne.

Jeg kiggede mig i en af butiks ruderne, jeg smilede hvorefter jeg kiggede ned ad mig selv, på min nye skole unifrom. Det var en sommer uniform så den bestod af en hvid skjorte, som have et broderet mærke for skolen, en blå ternet nederdel, med matchende butterfly, som pigerne havde på og sidst men ikke mindst, min mørkeblå skoletaske som alle på skolen havde.

Der var mange som var på vej til skole nu, trods alt startede skolerne idag, jeg så også nogle par stykker som havde den samme uniform som jeg selv havde på.

Jeg kom i snak med to af dem som havde de samme uniformer som jeg, den ene af dem havde lyst hår, eller rettere blond, hun var også noget højere ind jeg selv, hun lignede næsten en model.

Den anden var en smule lavere ind mig, hendes hår havde propkrøller som sad perfekt, hun lignede i engel.

Vi fulgtes på vej til skole, da vi aligevel skulle den samme vej. Jeg var ikke særlig god til det med at finde venner, men de her to var åbne overfor mig, hvor jeg dog savnede at snakke med nogle og måske kunne jeg blive gode venner med dem?

Vi var snart nær ved skolen, jeg kunne se et lille glimt af den, det killede i maven en smule af nevøsitet high school var sikkert lidt mere anderledes ind folkeskolen dengang.

Vi trådte endelig ind igennem skole gården, den var fyldt med både gamle og nye elever.

"KYAAHH! SE DET ER REN-KUN!!!!" skreg en pige til sin veninde, få sekunder efter skreg flere piger, jeg kendte kun én Ren som kunne få pigerne til at skrige deres lunger ud. Jeg vendte mig mod den retning næsten alle kiggede hen imod, tænkte det nok, men tænk at jeg skulle møde ham igen, min gamle barndomsven, som forlod mig efter han blev berømt som lille.

Ren.

-------------------------------

Nihon: Japan på japansk

-Kun siger man til drenge efter deres

fornavn, kælenavn eller efternavn;) det kommer and på hinandens forhold^^

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...