ηєνєя ℓєт уσυ уσυ♥...(JDB)

138058
Jasmine Villegas har meget rige forældre og bor i et af de største og flotteste huse i Atlanta. Hendes forældre forvendter meget af hende. De vil have at hun skal være enten læge eller advokat. Hendes mor er selv læge og far advokat. Hun SKAL være sød og flittig hele tiden. Hun må ikke gå til fester eller være sammen med nogen så hun har ikke så mange venner. Hun må heller ik få nogen kærste!. Men hvad sker der når den berømte Justin Bieber lige pludslig skal gå på hendes skole?. Kommer der måske noget kærlighed imellem dem?.


(Jasmine Villegas er ik kendt)

AA
aa

1. Personer;D

Personer:

 

Justin (Bieber): Ham kender alle da!;D. Er bedste venner med Chaz , Ryan Og Chris (Christian). Hvis ik i ved hvem han er så Google ham. Er 17år. Elsker at lave ballade.

 

Jasmine Villegas: Brunt hår der går til navlen. Brune øjne. Altid glad og flittig. Tynd. Hendes far og mor er rige så de bor i et af de største og flotteste huse i Atlanta. Går på Atlanta High School. Er bedste veninder med Silina Christensen. Er 16 år. I kan også google hende.

 

Silina Christensen: Blond hår der går til skulderne. Bor i et nomalt hus med nomale forældre. Bedste veninder med Jasmine. Er 15 år. Er fra Danmark men er flyttet til for fire år siden.

 

Claus: Jasmines far. Kort brunt hår. Har en meget ung stil blandet med gammel?;D Er advokat  og derfor også meget rig.Er ikke så tit hjemme på grund af arbejde. Er gift med Elin. Er 40 år

 

Elin: Jasmines mor. Brunt hår til skludre. Brune øjne. Har en meget ung stil. Er læge på et privat hospital i Atlanta og er derfor også meget rig. Er gift med Claus. Er 39 år

 

Chris (Christian) Beadles: Brunt hår. Kan godt minde lidt om Justins gamle hår. Brune øjne. Altid ude på sjov og ballade. Bedste venner med Chaz, Ryan Og Justin. 15 år.Er søskende med Caitlin. Google.

 

Chaz Somers: Også brunt hår;D. Minder også lidt om Justins gamle hår. Er meget sjov og driller altid;). Bedste venner med Chris  (Christian), Justin og Ryan. Er 17 år. Google

 

Ryan: Leverpostej farvet hår. Karseklippet. Er meget sød mod andre. Bedste venner med Justin, Chris (Christian) og Chaz. Er 18 og bor derfor alene. Google

 

Caitlin Beadles: Langt brunt hår. Brune øjne. Tynd. Altid glad og sød mod andre. Har det sjoveste grin. Søskende med Chris (Christian).Google.

 

 

Håber i kommer til at lide den;D...K.H -BIEBER-

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...